Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 177
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Такаа, здравейте и по ред на номерата:

Деси , честити ходещи крачета на Тедката!

Моля ви, нека е петък, защото събота пътувам, а искам да се включа в срещата, защото ми е домъчняло много.

Бейб, добре дошла!

Кой питаше за моите намерения да оправя шкембето с пластика - решила съм да е при доц.Тепавичарова в Александровска. Наистина слабея, спазвам диети, от един месец спортувам, мажа се със стягащи продукти но тази кожа не се събира, ту изскача над колана, ту се набира, много е гадно за моето собствено око пък и после и за друго едно.

Днес ни дадоха уверение от нашата градина , че Калоян няма да го оставят извън класациите, такова нещо при тях не можело да се случи - да оставят второ дете неприето. Много се успокоих.

Секс?!, да и аз усещам, че идва пролетта Sunglasses, каквото и да си говорим всички сме деца на майката природа и не сме далече от животните.

Крис, чудесна новина за 10-те кила. Само така. Жалко , че от нерви.

За *онези* сайтове, не ми говорете... но от *вашия* не съм пазарувала, а съм си харесала нещо, свирнете ако скоро пълните кошници.

аса, ти за къде се буташ при отслабващите, наистина си толкова крехкичка и слаба, че не си представям какво ще сваляш.

Янче, и аз съм в чуденка за заниманията ми от септември живот и здраве. Дали обратно на същата работа, дали на нова/щото вече 5 години съм там/, дали да си направя фирма и от вкъщи после от офис, не знам. Знам само че не искам да работя до 6-7 и да се прибирам в 8. Но при теб задължително образованието е с приоритет.

Мойто мъж също се оглежда за нова работа. Напълно го подкрепям, ще видим какво ще изскочи в близко бъдеще.

Та още един призив, ПЕТЪК!

П.П. Отивам на сватба в Добрич. Ехо ,Люсиии?

# 181
  • София
Добро утро от мен Grinning Търсих иконка с чашка с кафе, но не намерих. Нищо приятно ми е да си пия кафенцето с вас Grinning
Аз няма да отслабвам, а само малко искам да се стегна.

За оня сайт, нямам скрупули. Чакам 6 големи колета. Не мога да се сдържам, като видя такива цени. А и мъж ми каза, че било нормално, ненормално е да остана равнодушна Laughing Ако и пристигнат, децата ще са облечени и обути за другата зима. С нетърпение чакам и летните намаления вече. Райчка, дай малко инфо как става регистрацията в Промод Praynig, този френски, нищо не разбирам Embarassed Или ако може да ме регистрираш Simple Smile

За срещата ще ви следя Grinning

# 182
  • у дома
ето нещо прясно което ми изпратиха http://lifestyle.ibox.bg/news/id_585201783

Наистина ли пазаруването от _този_ сайт излиза по-евтино отколкото на място в БГ ?

Райче, аз винаги съм мислела че е стандартна практика ако голямото дете ходи в едно ОДЗ, малкто задължително се приема. В нашата градина е така - има окачени всички нормативни документи за приема. Естествено че ще го вземат Калата.

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 10:27 от fastuche

# 183
  • София
Никой да не споменава "онзи" сайт! Уж всичко прерових покрай намаленията, и пак напълних кошница, щото влязох да проверя само дали всичко е наред с поръчките ми. Но се заклевам, че докато не ми пристигне поне първия колет, няма да поръчвам!

За събота аз съм пас, за петък - по-става.

# 184
Да питам за "онзи" сайт. Сутринта направих поръчка, но не ми дойде потвърдителен мейл и като вляза в сюивито я няма. Пак ли да я правя?

# 185
  • у дома
Нелка, няма лошо - направи я, после ще продаваш на ръка дублиращите се парцалки.  Laughing
Ако няма потвърждение вероятно те е изплюла системата в този случай. Ми случва се, при такъв наплив на купувачи.

Направо ме убивате с този "онзи"  hahaha

# 186
Фъстъче, има ли нещо, от което не разбираш?!

# 187
  • София
Да питам за "онзи" сайт. Сутринта направих поръчка, но не ми дойде потвърдителен мейл и като вляза в сюивито я няма. Пак ли да я правя?

И на мен ми се случи веднъж. Пак я направи. Последната страница, която трябва да видиш, ако успешно си направила поръчката е една табличка, в която ти иска да потвърдиш личните си данни. Кошницата ти да е празна, и в сюивито да я има. Няма да се дублира, щом липсва там!

# 188
  • София
Фъстъче, има ли нещо, от което не разбираш?!

Да, от изкуствени цици  Wink  Peace

# 189
  • София
когато бях 50 кг, 1,70., с дълга до кръста черна коса, с зелени очи и малко дупе, с кожа без пъпки и липса на секив нерви, бях против силикона

Еми и аз до вчера бях висока 1.85, 45 кг. ама на, днес какво ми стана, не знам  Mr. Green

# 190
Фъстъче...и от ларедут не разбираш и от цици, но се изказваш по-компетентно и от професионалистите!

Милена, мерси, пак ще я правя. Добре, че бяха само три артикула в нея. Hug

# 191
Съжалявам, че занимавам широката публика с това, но не ми се рови в огромната тема.
Направих пак поръчката и накрая ми написаха с червено с удивителна, че е приета, но трябва да се обработи ръчно  Shocked И пак я няма в сюивито и пак нямам потвърдителен мейл. Баси мамата... Това на някой случвало ли му се е?

# 192
  • София
Съжалявам, че занимавам широката публика с това, но не ми се рови в огромната тема.
Направих пак поръчката и накрая ми написаха с червено с удивителна, че е приета, но трябва да се обработи ръчно  Shocked И пак я няма в сюивито и пак нямам потвърдителен мейл. Баси мамата... Това на някой случвало ли му се е?

Не ми се е случвало  newsm78 Да не си под 10 евро?  Thinking

# 193
Нелке, платила си с карта Американ Експрес, нали?
Поръчките, направени с  тези карти ги обработват ръчно. Изчакай сега седмица и ще ти се появи с Сюиви-то. А за първата, която си направила, никакъв мейл ли нямаш? Дори и такъв, без описание на артикулите? Защото имам лошото чувство, че може и да си я дублирала. Няма начин, ако си минала всички стъпки правилно, да не е приета поръчката. Освен ако не плащаш с Американс Експрес.

# 194
здравейте, аз да драсна някой ред, докато чакам гранитогреса...

Сав пак има малко проблеми в УНГ-зоната, уф... и когато попита Ама аз защо пак станах болен, ми е доста кофти... да, миналата седмица ходи 3 дни на градина и дори спа там, ама ми се иска да вярвам, че не е оттам, но откъде ли...

да, знам, че сигурно и аз трябва най-сетне да звънна на Чамурлийска...

както и най-сетне да понапазарувам от Ларедут, че вече ме е срам да влизам тук, а никога да не съм пълнила кошница... и не е заради френския уж...

ама аз и в Джъмбо още не съм ходила  Embarassed

а за циците - индиферентна съм, т.е. радвам ви се, че ви се занимава с това, ама за себе си никога не съм мислила... но си мислех, че имам добър размер - 75 В, ама ей на - Ванилка ме накара да се замисля  Wink

ама имам други работи за оправяне, за които всъщност знам, че не е толкова зле и за пластика да се помисли, но просто не се наканвам...

Ивето, стискам палци всичко да е ок при тебе занапред!

Бейби, добре дошла!

хайде, до скоро, и аз ще следя за среща, май петък става!

Общи условия

Активация на акаунт