Деси , честити ходещи крачета на Тедката!
Моля ви, нека е петък, защото събота пътувам, а искам да се включа в срещата, защото ми е домъчняло много.
Бейб, добре дошла!
Кой питаше за моите намерения да оправя шкембето с пластика - решила съм да е при доц.Тепавичарова в Александровска. Наистина слабея, спазвам диети, от един месец спортувам, мажа се със стягащи продукти но тази кожа не се събира, ту изскача над колана, ту се набира, много е гадно за моето собствено око пък и после и за друго едно.
Днес ни дадоха уверение от нашата градина , че Калоян няма да го оставят извън класациите, такова нещо при тях не можело да се случи - да оставят второ дете неприето. Много се успокоих.
Секс?!, да и аз усещам, че идва пролетта
, каквото и да си говорим всички сме деца на майката природа и не сме далече от животните.Крис, чудесна новина за 10-те кила. Само така. Жалко , че от нерви.
За *онези* сайтове, не ми говорете... но от *вашия* не съм пазарувала, а съм си харесала нещо, свирнете ако скоро пълните кошници.
аса, ти за къде се буташ при отслабващите, наистина си толкова крехкичка и слаба, че не си представям какво ще сваляш.
Янче, и аз съм в чуденка за заниманията ми от септември живот и здраве. Дали обратно на същата работа, дали на нова/щото вече 5 години съм там/, дали да си направя фирма и от вкъщи после от офис, не знам. Знам само че не искам да работя до 6-7 и да се прибирам в 8. Но при теб задължително образованието е с приоритет.
Мойто мъж също се оглежда за нова работа. Напълно го подкрепям, ще видим какво ще изскочи в близко бъдеще.
Та още един призив, ПЕТЪК!
П.П. Отивам на сватба в Добрич. Ехо ,Люсиии?
Търсих иконка с чашка с кафе, но не намерих. Нищо приятно ми е да си пия кафенцето с вас
, този френски, нищо не разбирам 
Да не си под 10 евро?