Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 168
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Алекс - направо викай една маса в Мистър Пица за петък за 6-8 човека... поне Simple Smile

# 196
Алекс - направо викай една маса в Мистър Пица за петък за 6-8 човека... поне Simple Smile

ОК. Ей сега ще се обадя да резервирам. За 8 души, пък ако се съберем повече - ще носят столове.  Laughing

20 часа ок ли е?

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 15:21 от Алекс1

# 197
  • София
Алекс, и на мен последната поръчка от първия път не ми я прие, нямаше я в сюивито, пък и кошницата ми си стоеше пълна, пък плащах с Виза. Не знам, на мен ми се случи за пръв път на последната поръчка от 28 януари. Да се похваля, първата пратка от 17-ти е на митница, утре отивам да си я взема. Което значи, че правилно съм си напълнила кошничката пак, ембаргото отпада  Wink

# 198
МКП, щом кошницата ти е пълна - не е приета поръчката. Въпреки че сайтът им се бъгва от време на време. Да се хвалиш с покупките. И в петък да дойдеш в Мр.Пица.

# 199
  • софия
Здравейте,чета,чета,пък реших да понапиша някой ред...То това ми е свободното време -между уроците на ученика,плуването  и взимането на малката от д.градина.Нея горката не съм я спирала от детската от 17 .09,само около Коледа си постоя вкъщи/и щяха да се изтрепят с брат й/.Асе за теб незнам ,но аз вече не издържам на това ежедневие и си подадох документи за работа.За циците ,може и да ви е странно,но аз бих си ги намалила-80D  ми идват в повече Mr. Green Ама те и за това пак толкова пари искат...Да се похваля-за първа зима не качих кг.,а  напротив свалих цели 7.За хапчетата , спиралите и "доверието"-аз съм със спирала вече почти 3 год. и определено съм доволна.

# 200
Eлена, не се прави на нечула и неразбрала за петък.  Mr. Green Чакаме те да се появиш този път.  Hug за разнообразяване на ежедневието.

# 201
  • София
аз ще дойда по-късно от 20... по-скоро 21...

# 202
  • София
А аз по-скоро към 22 часа...ако....

По повод на поръчките, на мен ми направи тоя номер не на 28-ми, а на 8-ми февруари. Тогава май въведоха тая глупост с 3-степенната система на поръчване.

# 203
Алекс, не съм плащала с американ експрес. Цялата случка е следната.
Имам един български акаунт с мойте си данни и един френски акаунт с данните на брат ми. Този път поръчвах от френския на адреса в Ница, но платих с бг карта виза. Наложи се да сменя адреса за доставка, защото брат ми си смени квартирата. Получих мейл, в който ми потвърждават смяната на адреса, но мейл с потвърждение на поръчката нямаше, сюивито беше празно, кошницата също. Направих я втори път и тогава ми написа онова червеното с питанката, че ще ми обработват ръчно поръчката. В поръчката изпозлвах някакъв тарикатски код, който ми намали един колан от 50 на 25 евро. Да не би заради това да искат ръчно да ме обработват мама им мръсна френска? Или защото плащам с бг карта на френски адрес?!
Дано не са я дублирали или поне да се светнат, че има грешка щом ще я обработват ръчно.

Аз приключих с ларедута! поне за 2 месеца! писна ми! изтекоха ми очите! не съм спала! не съм яла! отслабвам, от нерви по ларедута!!!  Joy

# 204
  • у дома
приятна ви петъчна вечер..

Нели, Милена, Райче, прощавайте ако съм ви раздразнила с предишните си постове, НЕ съм търсила подобен ефект. 

Бих искала да попитам някой ако има отзиви за детските балетни спектакли на :
Хензел и Гретел
Лешникотрошачката
Петя и Вълкът

Янче, ти май правеше проучване наскоро?
До към 30 март се надявам да оздравеем..

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 16:16 от fastuche

# 205
  • софия
Да Алекс,бързо ме нави!

# 206
  • София
приятна ви петъчна вечер..

Нели, Милена, Райче, прощавайте ако съм ви раздразнила с предишните си постове, НЕ съм търсила подобен ефект. 

Бих искала да попитам някой ако има отзиви за детските балетни спектакли на :
Хензел и Гретел
Лешникотрошачката
Петя и Вълкът

Янче, ти май правеше проучване наскоро?
До към 30 март се надявам да оздравеем..

Не си ме дразнила въобще и изобщо. Аз се шегувам така, вече не стана ли ясно?

За Лешникотрошачката съм много за. Кога и къде го дават?

# 207
Нелке, я им драсни на франсетата едно бързо мейлче и ги питай дали имаш дублирана поръчка от ... дата. За да не ти изпратят нещата два пъти. Имаш ли електронно банкиране, за да провериш какви блокирани суми имаш?

Резервацията е за петък, 20.30 часа в Мр. Пица на ул. Нефит Рилски №44 на името на Александрина Христова
Линк към заведението: http://www.mr-pizza.info/

# 208
Нямам ел.банкиране, но мога да получа инфо по телефона. В какъв срок трябва да ги блокират?

# 209
Блокират ги веднага, в момента, в който направиш поръчката. Теглят ги по-късно, не не по-късно от 45 дни след нареждане на плащането. Отиди до някой банкомат и провери наличността в картата, след като нямаш електронно банкиране.

Общи условия

Активация на акаунт