Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 155
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
От банката казаха, че за тази поръчка никакви пари не са блокирани все още. След това направих още една - за нея са си блокирали. Ще се обадя утре пак.

# 211
Значи: парите ги блокират на секундата, в която наредиш плащането. Теглят ги по-късно. Вероятно първият път не си направила поръчка, но за всеки случай пиши на франсетата. Може и на английски.

# 212
  • у дома
Mимка, ей тук. скрол-ни до долу
http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=institutio … iew&inst_id=6

постановката е на 30 март чак, но съм й хвърлила око. 

# 213
  • София
Лешникотрошачката е балет. Хензел и Гретел е опера.
Звънях им в петъка. АЗасега представленията се играят на малката сцена в Операта, а не в Музикалния театър както ни "информира" Програмата. Обаче няма билети. От 26ти до 29ти ще има извънредни представления поради високия интерес. Това за детските опери през февруари.
Лешникотрошачката ще се играя края на март (не ми акзаха конкретна дата) на голямата ремотнирана сцена. Лешникотрошачката едно време беше нещо бълшебно и съм го гледала поне 5 пъти. Останах с вппечатление обаче че тази ще е също адаптирана, както са Вълшебната флейта и Хензел и т.н., които са по 1 час. Може и да греша...

# 214
  • у дома
Янче, пише детски балет, 30 Март - значи няма да е пълна версия, децата не биха издържали 2-3 часа спектакъл.
А аз така и не съм я гледала на живо - сега ще наваксвам Simple Smile Дано да сварим билети за мартенското голямо представление.

Ти води ли Мая на музикална постановка все пак, че съм изпуснала? Как се прие?

# 215
Joy
Ванилийооо, ама и ти си една простачка!!!
Хайде да не се обиждаме,моля,аз съм от куртурните.... Mr. Green  Joy
Joy
На какво основание джипката ви се опасява за астма? Къде ще водите Дани за изследвания?
Имало повече въздух,отколкото трябва.Не ги разбирам тия неща,но ме пита,дали не е обременен,а на мъжа ми двамата братовчеди са с астма .И във връзка с това сестрата на свеки познава добри лекари в София.Те са си то София,де.
НЕВИ,развам се,че съм те накарала да се замислиш за своя бюст,че си нямаш за какво друго да мислиш  Party Между другото съм снимала Дани с нула номер,така че очаквайте включване.
ЯНЧЕ!,надявам се да не се наложи да търся подходяща лентичка,ама нали съм писала,че ме е страх от ежедневието на една майка с две деца и в съвкупност с изразеното от мен удовлетворение от начина ни на предпазване, нищо чудно,по закона на Мърфи,да надуя корем и да имам цици като на Пам Андерсън /Макар тя вече да не е толкова актуална  Mr. Green/
НЕВИ/още веднъж добър ден!/ и мен не са ме заразили с тоя ЛаРедут,но,подозирам,че колкото и да съм заразена-никой няма да ми зареди карта за харчене.....................................................................Все пак ще влезна да разгледам,защо сте се инфецирали толкова,че чакате сума ти колети.... Rolling Eyes

# 216
  • София
Ти води ли Мая на музикална постановка все пак, че съм изпуснала? Как се прие?
... Обаче няма билети. От 26ти до 29ти ще има извънредни представления поради високия интерес. ...

# 217
ИМАМ ОГРОМНА МОЛБА
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОРЪЧА ТОВА
ВЕДНАГА МУ ДАВАМ ПАРИЧКИТЕ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons-velours-enfant- … e&pagesize=16 - РАЗМЕР 114

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts-manches-longues- … e&pagesize=16 - РАЗМЕР 114

http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-manches-kimono.aspx?pro … e&pagesize=16 - РАЗМЕР 42-44 Praynig Praynig Praynig

# 218
Пускам поръчка днес. Обади ми се ако искаш.

# 219
  • у дома
 Крис, абре тези панталончета замо 6 ЕУ ли струват бре ?  newsm78  newsm78

мдаа.. признавам си без бой, че съм диване и отдавна трябаваше да си направя акаунт4е.
Ще се поправя , обещавам  Mr. Green 

П.С. току що показах на колежката и получих следния коментар "До утре да си направила акаунт!!!"  Mr. Green

# 220
здравейте най-накрая и от мене   Laughing

отново сьм свободна и ще ви навестявам по-честичко..... Mr. Green
шоши, то докато ти пиша какво работя взех , че напуснах вчера. от вчера ни спретнаха една н ова схема на заплащане , при която едва ли не трябваше да си плащам , за да ходя на работа. аз и без това я започнах тази работа , защото като на Асето взе да ми понатежава еднообразието - сега и двамата като са по цял ден на училище и градина . обаче да и работя за без пари , няма да я бьде. за сега ще си попочина малко , пьк после ще му мисля дали ще почвам нещо друго.
за Редута - аз  все още нямам вето за този сайт и продьлжавам да порьчвам. даже преди малко пак пуснах една порьчка -поредната , защото чакам още 5...мойто ЛС. беше решил да ме праща на 9.01 вьв франция на пазар , ама после решихме , че за парите , които ще даде за пьтя ще порьчам повече неща по нета. та за сега ми захранва картата ...но ми се струва , че скоро ще ме отреже  ooooh!
Юле, много ми стана мьчно за свекьр ти. като говорихме по телефона не разбрах , че положението вече е много сериозно. лека ,му прьст . един пьт сьм го виждала , но ми се видя много готин човек....обади се да пием кафе . сега сьм фрий... Whistling

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 10:36 от minimo

# 221
  • у дома
Монка, привет отново! Почини си добре мила, да работиш можеш винаги  ..

бих искала да попитам - всички колети ли минават през митница?

при какви условия биха ми ги носили на място?

сори, както каза смайли, от редута не разбирам  Peace

# 222
  • София
Монка, привет отново! Почини си добре мила, да работиш можеш винаги  ..

бих искала да попитам - всички колети ли минават през митница?

при какви условия биха ми ги носили на място?

сори, както каза смайли, от редута не разбирам  Peace

Тези до 2 кг. са на поща, над 2 - митница - напрактика то пак е поща, разменна станция, която се намира в митницата. Носят ги на адрес ако вече си получила известие, обаждаш се по телефона, вземат ти 4 лв. за обработка, от 5 до 7-8 лв. за доставка, в зависимост от района, в който живееш, плюс 20 ст. на километър.

# 223
  • у дома
 мдам.. устройва ме  Mr. Green
Мимка, благодаря!   bouquet попитах че имахме проблеми с митницата пред 1-2 години. Искаха Тео да плати 150лв мито за да освободят  кашонче с книги и CDта.  Та трябваше да се разправя със служителя.
сори за OFF-а

# 224
  • София
мдам.. устройва ме  Mr. Green
Мимка, благодаря!   bouquet попитах че имахме проблеми с митницата пред 1-2 години. Искаха Тео да плати 150лв мито за да освободят  кашонче с книги и CDта.  Та трябваше да се разправя със служителя.
сори за OFF-а

Вече сме в ЕС! Доставка от Франция е все едно доставка от Каспичан  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт