Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 159
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ase, добре, че не ходиш и на работа...
аз отсега съм се зачудила какво да правя от есента... Или по-скоро след НГ... Мисля септември Боянчетод а тръгне на ясла, но знам, че хич няма да е толкова лесно, колкото с Мая, защото малката ми е като гербова марка залепена и ще са големи драми... Освен това си мисля, че и ще болдеува повечко... Ама не знам де... ще видим. Та чуденката ми е дали да започна нещо да поработвам п-сериозно и накъде да се ориентирам... засега само мисля Wink А преди това трябва и да се дипломирам живот и здраве!

# 166
  • София
Янче, понякога си мисля, че ако почна работа някъде, ще си почивам повече Grinning От друга страна пък незнам дали си заслужава и дали не ми е по-изгодно да си стоя у дома. Нищо не ти пречи да пробваш, пък ако ти е нанагорно, винаги можеш да се откажеш. Но първо дипломирането ти е приоритет Grinning.

# 167
       Здравейте всички, чета ви когато мога, но рядко пиша. Виждам, че за цитонамазки говорите и си позволявам малко да ви уплаша  Embarassed но аз докато се накня да отида след раждането за такава, резултатът е че се разделих с част от шийката си, сега се надявам силно да не рецидивира и събирам кураж да си родя второ. За раждали жени е нормално ПАП 2.   
         Честито на проходилите!  Grinning

# 168
  • София
Здрасти и добре дошли на зайците  Laughing

Гледам, цици си избирате. Смайли, подкрепям те, по-големшки си вземи. Като ще е гарга, да е рошава. И всъщност аз моите въобще не държа да са "естествени", искам си ги просташки, кръгли и големи, като легна, за си стоят вирнати!!!

Честито на ходещите крачета, Бояна я видях на живо как обикаля. В следствие на съботно-неделните срещи с бебетата, батко ви Мартин нещо се е разнежил и за второ боботи. Ама като си пееш, Пенке ле, кой ли те слуша  Laughing Само като чуя за деня на Асето, и ми минава желанието. И Асе, напълно си права, по-изтощена след събота и неделя не съм се чувствала, ако ще и до 21 да съм била на работа. Друго е натоварването и честно казано, по-леко е на работа  Laughing

За среща и аз съм ОК принципно, зависи за кога. В неделя пътувам за 3 дни, и разни други командировки имам запланувани, ама не е ясно за кога.

# 169
  • у дома
Добре дошла при нас и от мен бейби! Hug   bouquet Но недей само заради Алекс да пишеш тук.  Wink

Изкуствени циц - аз пък съм против, за мен това е някаква суета, граничеща до лудост Crossing Arms не давам да ме режат #Crazy, не искам силикон и нищо което не си е мое и стои не на място. Все едно на крава герданче. Малко да е, сбръчкано и увиснало и разпльокано да е като си легна, но да си е мое - няма махнато, няма слагано. За това как изглеждат - вината/заслугата си е лично моя отговорност.
Вярвам, че има други естествени и ефективни методи - и за плосък корем и за хубави цици.
И изобщо подкрепям принципа, че естествената красота е най-красива.

И още по-изобщо, аз ли съм единствения човек тука, който мисли така? Освен ако тука всички се майтапите, пък аз не съм разбрала че е шега?!  newsm78

Асе, шапка ти свалям мила! Образцова майка си отвсякъде Peace

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 16:09 от fastuche

# 170
Гледам, цици си избирате. Смайли, подкрепям те, по-големшки си вземи. Като ще е гарга, да е рошава. И всъщност аз моите въобще не държа да са "естествени", искам си ги просташки, кръгли и големи, като легна, за си стоят вирнати!!!
На мен пък критерия ми е като съм на задна да не висят Simple Smile
иии... ама аре да не продължавам, че много просташко ще стане и ще се възмутят "естествените" Simple Smile

# 171
  • у дома
Нелкааа, аз изказвам мнение! поне така си мисля де..  Mr. Green

Ти си изливай душата на воля, кво те такова нечие възмущение? Още повече, че поне цяла тема последователи имаш зад гърба си, жадни да чуят как си представяш новите си бомби-мъжетрепачи.  Mr. Green

Защо се прави подобно нещо - наистина ли вдига самочувствието до небесата? Пластиката ли е това което наистина ви липсва, за да се чувствате по-по-най?
Наистина ли ще хвърлите по няколко хилядарки за това? аре спирам вече да мърморя, да не ме урочаса някой и след някоя и друга година да се срещнем на масата на коляча

# 172
  • София
Оооо, изобщо не съм против, но съм страхлива. Няма нищо по-добро от една добре поддържана жена. Но пусти страх...
От няколко дни почнах отново с кремчетата против целулит, за да има ефект до морето Grinning Извадих изпод спалнята и един тренажор, гледам го, пък дано ми дойде и музата да потренирам Laughing

# 173
  • у дома
Ace, нямах предвид пластиката, а начинът по който се справяш с ежедневието и жонглираш с децата.  Peace

# 174
Aсе, ти съвсем ще се стопиш така, душа. Стана ли 40 кг. вече?
Иначе и аз така си го представям - единия на балет, другия на футбол, единия на английски, другия на немски и така до безкрай. А ако ходиш и на работа? Кой ще ги разнася по мероприятия  Thinking

Диди, слагането/оправянето на циците е като да си сложиш червило, да си боядисаш косата, да си оправиш ноктите, да си купиш дрешка, мазилце, да идеш на фитнес, масаж, да изваяш форми... мааалко тунинг никога не е излишен. И ако два завистливи женски погледа и три извърнати мъжки глави ще ми надъхат деня, защо не?! Не че така няма с какво да се надъхваме ... Няма да използвам думата щастие, защото ще се впуснем в безмислени тълкувания ... Направи си сама изводите за себе си.
Боляло било - по 1-2 деца сте родили, та тази болка ли ще ви уплаши?!

# 175
Благодаря,момичета! Rolling Eyes
АСа,перфектна си,но точно от това ежедневие ме е страх.
Добре дошла на БЕЙБИ,но аз ли не съм разбрала как се казва момченцето или ти не си написала?

В петък бяхме на педи,която не остана очарована от едномесечното лечение,страхувала се,че Дани има бронхиална астма  Sick  Shocked Мисля да го заведа в София,свеки познава добри специалисти там.

Сега гърдите ми нещо се надуха и съм почти като Аксиния в списанието,кофтито е,че ме понаболяват.Ама изглеждат добре.Но всеки иска нещо-една да легне и да има вирнати цици,друга като е на задна да не висят... аз искам да са просто по-големи,защото съм от вълшебниците-като легна и те изчезват  Joy  Mr. GreenМежду другото имаше една статия точно за моя номер 75 В /моят варира м/у В и С / Предимствата бяха много,че са удобни "за носене",като тренираш не ти се друсат,в повечето случаи има хубава спортна форма,бла-бла.Недостатъците бяха не много,не единият ми се запечата "С гърди 75В не можеш да направиш чекия,но в повечето случаи притежателките са много изобретателни и  с фантазия,техника и страст бият по точки цицорестите"
Нел,три извърнати галви-предполагам,извърнати в твоя посока.? Hug

# 176
 Joy
Ванилийооо, ама и ти си една простачка!!!
Мен по принцип Б размер ме устройва, щото с по-големи няма да мога да тичам да хвана рейса  Laughing

На какво основание джипката ви се опасява за астма? Къде ще водите Дани за изследвания?

# 177
Благодаря ви за топлото посрещане, мацки   love001
За срещата - аз тази седмица съм доста натоварена, може би .... в събота съм ок. И да попитам - само женска компания ли се събирате, къде ходите  Laughing
Щях да ви питам не мислите ли че децата са малки за ски? Аз тази година не го записах на ски училище точно заради това, а и ме достраша да не се разболее на студа. Миналата седмица на Витоша духаше много силен вятър.
ИИиииии.... ама вие тук всичко си казвате  Laughing
За цици - искам, но не ми стиска  Party . Не ме е страх от болката, а от усложненията които могат да се получат. След второто дете ще му мисля, а и се надявам докторите до тогава да са се натренирали. На една моя позната й ги уголемиха и местиха зърното  Sick . Уж, големи специалисти, а направи усложнения, ходи половин година с превръзки, а сега е със страхотни белези.

Чут Чут, аз и мъжа ми имаме застраховки Живот(тя е и за злополука и нетрудоспособност) в ING Животозастраховане. Питай каквото те интересува  Hug

П.П. Не съм влизала в "онази" тема днес, нито в "оня" сайт. Гордея се със себе си  Crazy

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 21:56 от bejbi

# 178
  • София
П.П. Не съм влизала в "онази" тема днес, нито в "оня" сайт. Гордея се със себе си  Crazy
За сметка на това пък познай кой напълни 2 кошници днес... Давам жокер - едната си избира цици... Просто да не съм чула повече за ТОЯ сайт. Не искам никой нищо да ми показва какво си е харесал! Ясно ли е? Simple Smile

Сега гърдите ми нещо се надуха и съм почти като Аксиния в списанието,кофтито е,че ме понаболяват.Ама изглеждат добре.
Да не допълваш лентички в подписа скоро? Wink

Как предпочитате среща - през седмицата или уикенда? На мен ми е все тая. Събота е добре май а?
И да, бейби, събираме се по женски. С мъжете само събота и неделя като сме с децата... лошото е, че явно им влизат мухи в главите, както стана ясно (за справка мкп)... Wink

# 179
добре, че на Дамян няма кой да му вкара тая муха.
Ванилийка...съжалявам Cry
когато бях 50 кг, 1,70., с дълга до кръста черна коса, с зелени очи и малко дупе, с кожа без пъпки и липса на секив нерви, бях против силикона щот ма беше шубе.....
сега..............сега само да ми паднат едни 10 бона свободни и после нема да ме познаете Crazy
Асе ако прибавиш и ходене на работа, нема да имаш нужда от тренажор. Похвалих ли се, че съм смъкнала 10 кила. за съжаление от нерви Close

Общи условия

Активация на акаунт