Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 144
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • у дома
 Peace Mr. Green Peace

пак си върнала хитовия аватар .. бях забравила колко много се кефи Катето на таз бабичка  Laughing

# 226
Шоши обади се ако си на линия, да те питам нещо за Австрия.

# 227
  • София
Днес прекарахме цял ден със Смайли в Борисовата. Голям кеф. Времето беше чудно... Срещнахме Мартин с Der Spiegel под мишница, а Ванеса я забавляваше бавачката Simple Smile
Открили са много приятни заведения на езерото Ариана. Седнахме да обяваме с Нели там ид а нахраним мишоците. Много прилични цени, вкусно и приятно. Преди беше голям проблем това, че в целия парк нямаше нищо прилично за хапване. Официално решхме да обявим сезона на висенето в Борисовата за открит.

# 228
  • София
Ако знаех, че не са на градина Дара и Мая, щях още сутринта да ви изпратя да шпионирате Мартин  Mr. Green Ама на, като му е писано на човек да го изловят, и без приготовления си става  Laughing С бавачката значи  Thinking И с Шпигел, а  Crossing Arms А вечер се тръшка колко се измарял през деня с Ванеса  Twisted Evil

# 229
Дара и Мая бяха на градина. Ние бяхме в парка с новата реколта чавета. Те спаха, ядоха, ние пихме бири. Бях забравила колко е хубаво в борисовата с малки деца  Laughing Нямам търпение още да се запролети и да закиснем по пейките с бирите, семките и списанията  Mr. Green Направих забележка на Мартин следващия път да смени шпигела с ева, анна, журнал за жената и прочие. Като ще е housewife, да е!

# 230
ох, как ви завидях и аз, Янче и Смайли... изобщо много се заглеждам по майки с колички или изобщо с несамостоятелно движещи се чавета напоследък  Wink ама да не ви се привидят нови лентички при мен, аз така само си разсъждавам  Wink

# 231
  • София
Нямам търпение още да се запролети и да закиснем по пейките с бирите, семките и списанията  Mr. Green
забрави да добавиш и новите ни тоалети Wink

# 232

Шоши , мила - честит рожден ден. Бьди много щастлива. Весел празник.
Михаела , честит рожден ден и на тебе. Здраве , кьсмет и много обич ти пожелавам.

# 233
  • София
  Мила Шоши, най-сърдечни пожелания и от мен Simple Smile

# 234

Мило Цвете,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти време за щастие,
време за любов, време за промяна,
време за наслада, време за мечти, време за теб!
Бъди здрава!

# 235
  • Sofia
ШОШИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТИ ЖЕЛАЯ!РОДЕНА СИ НА ПРЕКРАСЕН ДЕН И НЕКА ТОЙ ТИ НОСИ САМО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ!  bouquet

# 236
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ШОШИ!!!
Желая ти много щастливи и изпълнени с красиви емоции мигове!!!

# 237
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШОШИ!  bouquet
 ЖЕЛАЯ ТИ,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!

# 238
  • София
Ама и Мушу има рожден ден Simple Smile Аз се зачудих коя е тая Михаела, дето я поздрави Мони... Мушу, всичко най-хубаво и на теб. Драсвай по някой ред от време на време...

# 239
Шош ЧРД душата
здраве, късмет, щастие..........абе на хубав човек хубави неща пожелавам.....най - хубавите и от сърце
целувки от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт