Сладкото юнско детенце кикоти се звънко с медено гласченце!

• 26 874
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм от редовните читатели, и малко  по-редовните писателки!

Нали? Embarassed
И по-добре /т.е. повече/ можеш  Heart Eyes Hug

Хубав ден на всички   bouquet

Сутринта давам кексче на Лора за закуска, тя поглежда, слага драматично ръчичка пред очите си, замахва с другата ръка с категоричен жест и казва:
"Никога!!!
Искам солети!"
 Grinning

# 136
  • София, център
Железна е Лорката, да я нацелуваш!

Уф, Луси пак е болна, има няма по 3-4 дни на детска, и пак в къщи. И после що не свиквало...милото, се скъса да кашля тази нощ, чак на повръщане го караше. Дано минава по-бързо.

# 137
  • София
Моля, кажете, как да запиша дребната сред юнските сладури??? Сигурно съм не в час, ма съм НОВАК

# 138
добре дошла си ни,  'адашке', в отбора!

# 139
  • София
добре дошла си ни,  'адашке', в отбора!

Благодаря, добре заварили. За протокола - Яна-Сладурана е родена на 26.06.2005, ако трябва да го запиша някъде

# 140
Oле милите дечица - аман от тези вируси вече - пожелавам на всички бързо оздравяване.
Илиянче - страхотни снимки - пу-пу да са ти живи и здрави салдурите - Сашката много порастнал - да го нагушкаш много от мен.
Fair Lady - добре дошла - сложих Яна в списъка на първата страничка  - сега чакам и снимки на малката сладъранка на  flashjune@abv.bg да сложа във флашчето с другите дечица от отбора.
Сега време и аз да се оплача - вчера понеже времето било хубаво и след ясла тати решил да закара Марина в парка да пощурее малко. Гледах клипчета които снимал с телефона си - Марина щастлива, весела, лудее и беснее с едно друго момиченце с което се запознали в парка. До тук добре ама докато бягала и паднала по лице милата ми душичка - баща й се уплашил - тя се разплакала и викала "мръсно, мръсно" защото се изцапала с кръв - милата ми душица си ударила устичката, прехапала явно устничката и шурнала кръв. Хубаво че нямало нищо счупено, зъбките са си на място - лекарката я прегледала, за сега няма нищо страшно. Оттървахме се само с надута устничка. Сега много внимаваме като цункаме - важното е че се оттървахме с по-малката бела. Пазете дечицата момичета - знам че така порастват, но винаги ми се свива сърцето като видя някое детенце да падне и да се удари. Приятни почивни дни момичета.  Hug

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 17:55 от SadMamma

# 141
  • София
Oле милите дечица - аман от тези вируси вече - пожелавам на всички бързо оздравяване.
Илиянче - страхотни снимки - пу-пу да са ти живи и здрави салдурите - Сашката много порастнал - да го нагушкаш много от мен.
Fair Lady - добре дошла - сложих Яна в списъка на първата страничка  - сега чакам и снимки на малката сладъранка на  flashjune@abv.bg да сложа във флашчето с другите дечица от отбора.

Blagodarq. Pra6tam w ponedelnik. priaten weekend

# 142
Илиянче имам една питанка към теб на ЛС я пратих Simple Smile когато имаш възможност я погледни Simple Smile Благодаря

# 143
Хайдеееее, ставайте, че времето е идеално за люлки, пързалки и всякакви занималки за юнчета малки.......

Мен даже на поезия ме избива Laughing Ще спретна ново загалавие за темичка усещам....., но първо да изпишем тази Grinning
Да ви разкажа, как празнумахче рождения ден на баща й в тесен семеен кръг...Та, прибираме се ние двамата от работа и носим малка торта,  - Калина вижда тортата, почва да скача, крещи и ние я вадим от кутията и Калина изпада в еуфория и див възтрог и казва "Тлябва сестицка , тате! И докато аз се завъртя да извадя свещичка, наш`та тича до хола, грабва свещта от свещника, която е три пръста дебела, тичешком се връща в кухнята и преди да успеем д  кажем нещо, тя със замах я заби в тортата, даже уцели средата - шок, шах с пешката и луд смях........ние двамата така и не успяхме да й кажем, че това не е свещта, която е трябвало....както и да е, имаме свещ (само да добавя, че още дори не сме се събули - това е приоритета в момента!!!) палим я, та таткото да духа.....и Калина.... почва с пълно гърло да пее  HAPPY BIRTHDAY TO YOU....целия първи куплет на песента!
 Безпогрешно интонационно и като произношение!

Много силен емционален момент, голяма изненада и за двамата и най-хубавия подарък за таткото.....

Да ви почерпя на патерица за здраве.......

# 144
  • някъде ... тук ...
Добро утро bowuu

Съкровище, честит ти рожденик на патерица  bouquet

Ние си имаме близнаци-племенници. Вече са на 3 дни. Днес ще ходим да видим поне майка им. Тя се ошашкала за какво ли не. Разпечатала съм каквото намерих и реших за кърменето, гърдите и всичко останало. Пратих Злати да купува ланолин, аптекарката го изгледала доста странно и му казала, че е съставка. Чак сега се разрових и намерих, че всъщност трябва да купи Лансинокс Crazy

Иначе сме добре. С много дини под мишници. Оправяме се Sunglasses

Поздрави Hug

# 145
Добро утро  Grinning Тук още не се е вдигнала мъглата, но слънцето вече закачливо наднича.
Съкровище, да ти е жив и здрав порасналия мъж. Искренно се забавлявах с вълненията на Кали.
ЕлиТче, честито и на теб, да са живи и здрави дечицата.
Добре дошла на Fair Lady  Hug
Аз чакам мъжо да се наспи и ще направим една разходка до Одрин, нали ни е тук на една ръка разтояние. Имат много хубав, огромен магазин на Адидас и искам да видя за Ицко някакви маратонки. Пък може и по едно турско кафе да сръбнем.
Приятна почивка ви желая.

# 146
Aуууу че хубав уикенд си организирате всички - благородно ви завиждам - тук още е много студено.
ЕлиТ - да са ти живи и здрави племенниците - бързо възстановяване на майка им.
Съкровище много се смях с вашите приключения около рождения ден на тати - да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Вили като каза Адидас - в момента се зарибих по e-Bay - доста хубавки неща купих от там на страхотни цени, а следващия месец започват и пролетните намаления от сайта на адидас и аз чакам с нетърпение да избираме маТаРонки за малечка.
Приятни почивни дни - наслаждавайте се на хубавото време момичета и го използвайте пълноценно.
Хот Ели - къде си мацка - губиш ми се нещо. Петя и тя - доста време не се е разписвала. Сънчо, адашката къде хайманорите??? Simple Smile  Hug

# 147
  • София, център
Хайде де, всичко живо изчезнало!

И ние в събота си спретнахме една дъъълга разходка из Банкя, целия ден на слънчице!

# 148
Оф,тук съм,ама ни имам сила да пиша,нито желание.на парцал съм,съвместявам две длъжности в една,направо съм се утрепала от тичане.Излизам сутрин в 7.30 и не знам кога ще се прибера.Надявам се скоро мъчението да свърши,че не се издържа вече.

# 149
  • София
Здрасти, мацки  Hug
Отдала съм се изцяло на работата си и не ми остава време да пиша, а вечер съм скапана и не ми се сяда на комп-а. Иначе хвърлям по едно око да видя как сте  Wink
Слава Богу сме добре. Еммата хвърля бисери, има си гадже вече официално (на майка си се е метнала;)), вчера нещо и за пишките ми разказваше, гледали ли са си ги с въпросния "младеж", пипали ли са ги, така и не разбрах  Laughing.
Както винаги, страдам от липсата на сън  Tired, не съм отслабнала, но смених поне 5 прическите за последните 2-3 месеца, няма да ме познаете  Mr. Green (и майка ми не ме позна по снимките).
Ще сме в Пловдив през уикенда, ако искате някое следобедно кафенце да организираме, ако не ви мързи, свиркайте. Съкровище, по този повод, нямам ти новия телефон, да ми го пратиш.
Целувки, че работата ме зове... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт