Сладкото юнско детенце кикоти се звънко с медено гласченце!

• 26 874
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

ЧРД, ГАЛЕ!

Сиси, дано всичко мине по-бързо.

Ние обиколихме България по неприятен повод и вместо майка ми и баща ми да дойдат за празниците, ние отидохме при тях.
(баба ми почина на 1 март - очакваше се, ама все пак Confused)

# 166
  • София, център
Здравейте момичета и честити празници!

Сиси, защо дроба бе, камъкът не е ли в бъбреците  newsm78

Ели, моите съчувствия  Hug

# 167
ЕлиТ, моите съболезнования за баба ти.

# 168
Честита Баба Марта и от нас  Hug !
Съкровищнице, Честит рожден ден на патерица  Heart Eyes! Много здраве и сбъднати мечти.
ЕлиТ  Hug!

Ние разбира се бяхме на село по празниците. Малкия лудува и се забавлява и ние покрай него.

Поздрави и целувки на всички дечица  Heart Eyes

# 169
Да бе Нансе, бъбрека аз вече се ошашавих направо ми писна малката с хрипове, баща и и той подреден бъбреци, дробове  #Crazy и взех да пиша глупости ooooh!

# 170
  • София
Здрасти  Hug
Честита Баба Марта! Да сте живи, здрави, весели и много усмихнати  Heart Eyes

Съкровище, аз съм за бой  Embarassed За втора поредна година пропускам да ти честитя рождения ден  Confused Приеми най-искрените ми пожелания за много здраве, любов и успехи в работата   bouquet Кога ще зарадвате Кали с братче или сестриче  Wink?

Ели,
моите съболезнования за баба ти  Flowers Rose

Сети, всеки път след всеки твой постинг си мисля долната ти лентичка за бебче  Grinning. Абсолютно всеки път! А закъде си тръгнала да отслабваш  newsm78

Сиси, горе главата, всичко ще се нареди  Peace Стискам палци  Hug

Ще гледам да пиша по-често вече  Laughing

# 171
Здравейте и от мен и Честита Баба Марта на патерица!

Сети, къде си хукнала да отслабваш бе човек, само ти си внушаваш че трябва. Планираме идване до Кюстендил тази или другата седмица и ще видиш ти..... Twisted Evil

Съкровище, ЧРД на патерица и от мен.

Хайде слънчев ден!

# 172
Сети, всеки път след всеки твой постинг си мисля долната ти лентичка за бебче  Grinning. Абсолютно всеки път!
Нямам против да сменя лентичката с бебчовска, само Лората да порасне още малко  Grinning
Сети, къде си хукнала да отслабваш бе човек, само ти си внушаваш че трябва.
Може и така да е, но пък искам  Crossing Arms
Сега ще ти драсна два реда и на л.с.  Grinning , въпреки, че като гледам колко често влизаш, ще ги видиш по нова година  Mr. Green Hug

# 173
Любомирче, да не си си сменила телефона, а newsm78?

# 174
Момичета, благодаря за поздравите и пожеланията!Рождения ден и дните преди и след него минаха чудесно, заредих се с много енергия!
Хот, няма страшно, все някоя година ще уцелиш - аз планирам дългооо да живея, така че имаш шанс  Mr. Green
К`ви са тия приказки за бебе Naughty рано ми е още, едва на 31 станах Mr. Green докъм 38-40 ще съм се решила, здраве и живот Crazy Blush
Снимки на Еммата няма ли да видим скоро?

Ели, съболезнования! Гадно е, дори когато знаеш, че предстои  - по Коледа загубих дядо си, и въпреки че беше почти на 90 години, ми беше гадно, криво и болно....

Сиси, ще се оправите, споко! Живота е низ от изпитания и приятни моменти, така че само трябва да мислиш позитивно! Целувки на Роси!

Сети, пожелавам ти воля и сили, за да постигнеш това, което искаш с кг-те (макар че и аз мисля, че нямаш нужда)

Аз обаче имам гОООООляма нужда от спешно отслабване и трайно, щото вече не се понасям. Нервите, напрежението и липсата на движение ми влияят мнооого зле Sick

# 175
  • София
Привет  Hug
Днес сме си вкъщи  Confused Еммата буха като магаре три нощи подред, пак някаква алергия, аман вече... Аз съм на ръба на силите си  Tired
Дайте координати на някой читав алерголог, рових се из нет-а за мнения, но не намерих достатъчно, или поне достатъчно убедителни.
А лекувате ли ги децата с хомеопатия? Аз имам малко особено мнение за този тип лечение, но почти съм се навила да пробвам.
И така.
Няма да ви занимавам повече.
Снимки на Еммата няма ли да видим скоро?
Ще видите, ама ме мързи да ги качвам из албумите  Laughing Аз и на Хамелеончето обещах, но така си остана  Rolling Eyes

Хубав ден ви пожелавам, нищо, че е гадно времето...

# 176
  • някъде ... тук ...
Защо си мислиш за алергия, Хотче?
Радо сме го водили при Мустаков, но тогава той ни накара да чакаме да стане на 3 и тогава правихме тестове.
Предубедена съм алерголозите по принцип - на всеки могат да изкарат някаква "алергия" Rolling Eyes

# 177
  • София
Защо си мислиш за алергия, Хотче?
Педиатърката й смята така още от преди да навърши годинка. Аз дълго време не исках да повярвам и съответно не й давах от постоянно изписваните Зиртеци, Ксизали и тем подобни, но напоследък нещата не вървят на добре. Почти всеки месец прави спазъм (без да й има нищо друго) и й давам Вентолин и някакво противоалергично (изписани от лекар, естествено). Сега кашля от три дни (личи си, че нещо я дразни, такава е кашлицата с леки кихвания без сополи), две нощи кашля почти без да спира. Водих я на преглед - чисто дишане, няма и спазъм, гърлото не е зачервено, няма Т, какво друго остава да е... newsm78
Днес имаме час при д-р Куфарджиева, ще видим какво ще каже.

# 178
  • София
Емма е направила астматичен пристъп. Развива начална форма на бронхиална астма  Cry

# 179
  • Sofia
Хот Ели с тези алергии шега не бива. Асмите много често са резултат от не навреме лекувани алергии. Казвам ти го като минала по този път. За Мустаков и аз съм чувала, но лични наблюдения няма Една приятелка 3 месеца се влачи по доктори, докато открият на детето от какво е алергията. Ако искаш ще я питам при кого са ходили. Но моят съвет е да взимате мерки. Благодарение на хранителния режим, който спазвах близо 1 1/2 Косара се оправи, да чукна на дърво и вече яде всичко.

Общи условия

Активация на акаунт