След сесията, идва и семестъра с уроци нови за Фотошоп....(10)!

• 14 505
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
 Joy Joy Joy Joy Joy
Ооох, ще ме уморите от хил hahaha За това де - за коментарите по Тедкиното чадо Mr. Green
Колкото до рамките > на Тед вече сте й дали подходящите съвети, а другите са ....ееееххх Hug Hug Hug
Муцка, прекалено ми е симетрична като че ли newsm78 Опитай да я поразчупиш, но иначе цветово е мн. добре Peace
Днес по-рано пииииисах, пииииисах и накрая - кръц Tired - няма ми го интернета...
Ето ми я и поправката или поне толкова успях да коригирам, че много лошо я бях запазила наникъде Tired :

# 211
Като гледам тук (а го правя постоянно) не спирам да се възхищавам от нещата ви.
Млечко - товите последните (а и не само) са невероятни.
И  на всички други нещата са пълнещи душата.
Цоцоланка, много ми харесва картината ти  Peace

Ето и моя опит с този скраб. Като се захвана - разбирам, колко е трудно да ви стигна. Особено работата с четките - правите страхотно неща, на мен там най-ми куца. А си представях тази рамка именно с много четки, но не би... А ми се струва, че е малко празно, с четките би се долълнило.

голямо:
http://i.data.bg/08/01/29/783882_orig.jpg

# 212
  • София
Муцка, пропуснала съм те  Embarassed Харесва ми  Grinning. Само, ако малко я посвиеш, мисля ще е по-добре.
Румка, както винаги много добра  Grinning. Ама вземи направи нещо не чак толкова хубаво, че да те покритикувам, де  Mr. Green
Вейдър, отличен и на теб  Grinning Много ми харесва  Grinning
bushkata и твоята е много хубава  Grinning И снимките са много добри и чудесно се връзват. Дали само, ако увеличиш рамката с многото снимки / и тях съответно/ няма да е по-добре? А надписа май бой ти ли го направи?

А аз с тази се "отаковах", както веднъж каза Вейдър, обаче я пускам, иначе ще я човъркам цяла нощ.

# 213
Какво мислите за нещо такова?

И едно питане - тези завъртулки на рамката на Млечко предполагам че са четки. Но как така са брокатени? Някакъв стил ли се използва, допълнително ли се сваля или го има в настройките на четката?  newsm78

# 214
Лекси, благодаря. Да, права си, май ще е по-добре да увелича рамката, искаше ми се да запълня с четки, ма нали се оплаках - не мога. Sad
Надписа го направих аз, 2 букви взех от готовия, другите ги направих.

# 215
  • София
moni-boni, малко разпокъсано ми седи с този бял фон.. Може би, ако поприближиш кръгчетата към снимките и една част минат под тях, ще е по-добре.
Заврантулките на Млечко не са четки - това е /променяш си само цвета/ : http://lexi1974.multiply.com/photos/album/256/Photo_Album_2008-01-29#1
bushkata, много добре си го докарала  Peace

# 216
Тази дали не стана малко по-добре? Ох, нищо не става от мен newsm77

# 217
Ох, аз пак да се оплача  Embarassed Не мога да го сваля пустия скраб и това е! Не ми се появява даунлоуд файл, единствената промяна е, че Love you след даунлоуд скрраб става активен линк. Но той ме води тук  http://www.dealtime.com/xGS-Love_You~NS-1~linkin_id-8004434
 Cry

# 218
  • на село
Ох, аз пак да се оплача  Embarassed Не мога да го сваля пустия скраб и това е! Не ми се появява даунлоуд файл, единствената промяна е, че Love you след даунлоуд скрраб става активен линк. Но той ме води тук  http://www.dealtime.com/xGS-Love_You~NS-1~linkin_id-8004434
 Cry

На мен много бавно ми зареди. На два пъти тъкмо се отказвах и то тръгваше.

# 219
здравейте момичета
Не съм пускала скоро урок,но сега ще ви коментирам малко
Лекси предната ти рамка в няколко варианта не е много добра/за твоите възможности/самата рамка не е балансирана.Друк е въпроса ,че този скраб ,който сте избрали не е от най добрите./личи си ,че е на рускиня/
За новата ти рамка-струва ми се,че това е някакъв неопределен формат.СТАРАЙТЕ СЕ ДА СЕ ПРЕДЪРЖАТЕ КЪМ ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ
http://photo-cult.com/articles/goldenmean/article.php.
Ето например тази ти рамка е като отрязана в долния край.Трудно е да направиш добре изглеждаща-балансирана и пропорционална рамка в квадрат.Относно цветовете и елементите си мисля,че едни естествени жълто,червени и оранжеви цвета около снимката ще са достатъчни.Тези "бомбички " и векторни завъртулки не са подходящи

Вейдър-махни фона.Остави го бял,сложе 1-2 леки феерични четки и си готова
Тед-последната вече е добре/надявам се ,че това сивото отдолу го няма.
Направи надписа по малък и го сложи между калинката и десния край на рамката.Махни тези снежинки
Муцка-твоята рамка е добре с изключение на скъсаната хартия.Махни цветята от нея.Знам,че е от скрапа но можеш да ги махнеш с печата
Млечко-на долната снимка-кафявата хартия под снимката е изрязана в горния край по хоризонтала .Не стои добре така остави си я като правоъгълник.За омотаното цвете Еми ти е казала в другата тема.Махни пеперудите
За горната-аз тези "бляскавите" цветя не ги харесвам.Струва ми са че ако са без този ефект ще е по добре
Цоци-ето това е.Страхотно.Това е най добрата манипулация.Пусни ми оригиналните снимки.
Буба изрязването на коси си е сложна работа.Винаги се използва смес от различни начини,за да се получи добре.Зависи от снимката.От фона ,от много неща.Урока който е дала Татяна трябва да има продължение.Не може да изрежеш така и да спреш newsm78.
Румка рамката ти ми харесва-само надпис и липсва
val_stef-сложи и по средата от тези цветенца.Направи от елемента ,/който е като четка/дръжка и сложи 3 цветенца
Virginity-тази снежната е много добра.Има и една за единия дядо ,която също много ми хареса
bushkata-твоята също е много добра.Само махни това черното цвете
moni-boni -струва ми се ,че фона е с лоша разолюция.Иначе е семпличко и свежо.Една табелка с надпис и готово.А горната с цветята е изненадващо добра,като се има впредвид,че е използвана пълна симетрия.Махни малките цветенца

# 220
След коментара на `Ани, не бих могла да кажа нищо повече освен едно - страхотни неща правите.Ето нещо и от мен http://images.zelenika.multiply.com/image/4/photos/9/600x600/6/W … amp;nmid=79013794
Според мен сърцата са излишни, но не мога да ги махна сега, защото Фотошопа ми отказа да работи повече без ново лицензиране и ще трябва да го преинсталирам.Спорна работа, момичета! Heart Eyes

# 221
да се запиша и отивам да се лекувам, да ви се оплача с Т съм Cry

# 222
Благодаря за коментарите:) Ето редакцията, как ви се струва?

Тед, детенцето можеш леко да изсветлиш, вдигнеш контраста и намалиш жълтото, или нещо го направи за да се впише по-добре в картинката.

# 223

Тед, детенцето можеш леко да изсветлиш, вдигнеш контраста и намалиш жълтото, или нещо го направи за да се впише по-добре в картинката.
Съгласна съм!
Maktub на мен ми харесва.

И да благодаря на  Ани за коментарите. Тъкмо се бях отказала вече, но сега с надеждата която ми даде, че не съм толкова зле - продължавам да тренирам с пълна пара. Hug

# 224
  • София
Благодаря ви за коментарите и на Ани за "златното сечение".
Винаги съм си мислила, че има принципно теоретично кое къде се разполага в дадена композиция (особено за "творци" като мен Mr. Green)

Цоци  и на мен ми харесва манипулацията. А, дамата на манипулираната картина ти ли си...щото е блондинка?! Mr. Green

Тед, това е творческа температура. Не се предавай!
Ако обаче не е, бързо да оздравяваш.
Колажчето ми харесва, но мисля, че от изрязването може още да се желае. Пробвай да  разположиш въжетата на люлката под дъгата или да са завързани за нея.Доколкото си спомням оригиналната картинка е точно така, само дето е вързана за облаче и доста добре стои. Под детенцето можеш също да "отпечаташ" едно облаче.

Zelenika, на мен сърцата ми харесват. Увеличи малко снимката или пък добави още една подобна. На мен ли ми се струва или снимката е landscapе, пък фона e portrait?

maktub,
на мен ми харесваше и преди! Сърцето дали  не можеш малко да го завъртиш на някъде?

Общи условия

Активация на акаунт