Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 9 993
  • 303
  •   1
Отговори
  • 2 етажа над тавана

13.03 Рая на jenny_K, 30 г

15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France

19.03 Маргарита на buble, 29г., София

20.03 Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица

25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново

26.03 Тони на Чаено момиче, 26г., София     
         Вяра  на Сабина

27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна

28.03 Калоян на desi, 29 г., София     
         Христо на hriskata, София

29.03 Боян на mimi75     
         Михаил на MTania, 30г., София

30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе

31.03 Невена на Мецанка, 29 г., София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград

01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama   
         Матей на Вени*, 35 г., София   С
         Станислава на natali_sl, 26 г., София

02.04 Пресил  на Филипа, 26 г., Русе   
         Симеон на IKI_79, Силистра 
         Христо на Танина, 25г., Бургас 
         Радослав на Зени, 27 г., Варна   
         Ники на Еми-Н 

03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
         Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив 
         Йоана на ~клио~, 35г.

04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София   
         Пламен на Катя (Сливен), 28 г.   
         Сами на kremakula   
         Симона на Cherepahova, 27 г., София 
         Реа на ramama, 25 г., София

05.04 Никола на mama-didi

06.04 Иван на ladye,31г София 
         Инес на halapela
         Николай на krassenka
         Йордан на tyty, Варна

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   
         Ивайло на Vaska, 25 г., Благоевград   
         Ивайло    на nokon2, Варна
         Деница на dibo, 27 г.
         Стефан на orell, Смолян   
         Божидар и Кирил  на марианна,28г., София

09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София

10.04 Виктор на elica s, 22 г., Плевен   
         Емил на bobbi, София
         Емил на ra4e
         Теодор  на mama79, 27 г.   
         Гергана на ani80
         Димитър на мама Ж
         Ина на tusana   

11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София
         Даниел    на bubka, USA/Пловдив
         Калоян на Mum   
         Ева на evi-t
         Момчил на polly

12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса на missZ    , САЩ
         Явор на Me4o Puh, София 
         Александър на didi_demi, Добрич

13.04 Александър на sminscho, Варна
         Евелина на elidima01
         Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
         Росен на Veniand

14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански 
         Виктория на g_genova   
         Валентин на amoritka, Германия
         Деян на musashi   
         Йоанна  на uma

15.04 Християн на yacek bs, София 
         Соня на renni79, 26 г., София

16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София   
         Милена на Tatjana, 31 г., Германия 
         Димитрина  на galiabalq 
         Иван на АниРС, 31г., София
         Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 

17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София
         Мартин  на deninas, 27г., София
         Тони    на skarlet#   
         Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария    на Дея, 21 г., Карнобат
         Валентин    на renkata, 28 г., София   
         Йоана  на Ivka, София 

19.04 Ема на Mayflower, 29 г., София   
         Яна  на nuni, София   
         Радост на furor
         Кристина на alest, Испания

20.04 Мариса на Борислава,
         Александър на Петето(petia p p), София 
         Йоан на Леси, В.Търново

21.04 Анжела на Мирела
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas

22.04 Велизар на danislavkova,София   
         Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
         Стилян    на Nadeto, 21 г., София
         Оги на Котето 123
         Наско на Веси, Пловдив

23.04 Велина  на envia, батко на 5 г. 
         Диляна на Иленка

26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград 
         Стилиян  на iveta76
         Николай на baba_mravka

27.04 Скарлет-Елизабет на Rina 
         Юлиан  на petrovavania

28.04 Мартин на PetyaP

29.04 Джорджия на moraska

30.04 Мартин на 6u6i

01.05 Кристиян на zori2005

02.05 Даниел на Chance 
         Илиян на Rossica_G

Албуми на АПРИЛските дечица: http://www.snimka.bg/search.php?q=aprilki&checkbox%5B4%5D=1
Албум 1 - Потребител: Aprilki Парола: 2006
Албум 2 - Потребител: aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци:
   http://aprilcheta.hit.bg/

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 17:38 от Бабъл

# 1
Честито на празнуващите, които изтървах.
Добре завърнала се на Мецанка Hug
Рина, доста на далеч от къщи (БГ) ще бъдеш ако направите промяната. Но пък ако не е за постоянно аз бих пробвала, просто защото си падам по нови места.

Снежи, споко и не се плаши. Незнам първият път дали си имала проблеми, но май често вторият път с еявяват такива. Аз с малкия имах 7 седмично кървене и до 12 седмица все ми казваха, че не се знае какво ще стане, но в крайна сметка нещата се оправиха. При все че нищо не съм пила или пазила. Даже ми казаха да си поддържам същия график и да не се ограничавам от натоварване Shocked. КОренно различно на БГ действат. Но мисълта ми беше, че това не е толкова тревожно и не значи, че нещата не са на добре. Все пак ти стискаме палци Hug, всичко ще бъде наред!

# 2
Копвам си поста от другата тема, че да не остане не прочетен.
Бабълче, мерсаж за новата тема Hug
Дано някой работи за тема. Аз междувременно ще си задам въпроса тук.

Хидрасека дето го говорите за децата специално детски ли е или е един за възрастни и деца?

Вчера ядох навън и явно нещо не е било наред, защото ми стана толкова лошо, цяла нощ бях дежурна в тоалета. Зачудих се дали ще окаже влияние на малкия в този случай . Трябва ли да спра да го кърмя докато отшуми или да си карам по план? Да не му довлека и на него някой разстройство, че после да се чудя какво да го правя. И хидрасек нямам .

И последно . Малкия е с едни червени петна по лицето, хем като обрив, хем като лишей ( надявам се правилно го описвам), някой да има на идея какво е? При двама лекари го водих. Първият каза акне, втория каза не било акне, нещо си друго, ама не било нищо особено. Питах за мазило, не трябвало да го мажа само щяло да се оправи ама незнайно кога. И други бебета го имали. Обтривам лицето с памук напоен в чай от лайка и има ефект, но в момента в който спра и пак става като обгорен. Чудех се дали не е този дерматит дето сте го обсъждали тук толкова пъти. Той в какво се изразява?

Ще ме извините за многото въпроси. Надявам се някой да се включи с акъл . Ако има някакъв безобиден крем за лицето на дребния, който мога да ползвам без лекарско предписание, моля кажете го. Да поръчам на мъжо докато си е там. Знам че не може да се кара на сляпо с такива неща, ама от тук нищо няма да направят по въпроса, пък той горкия е имало моменти, в които ще кажеш с горелката сме го обгорили .

# 3
  • 2 етажа над тавана
Хайде и тук да си постна от старата тема.

Мисче, не мога да помогна, за съжаление Sad
Маги такива проблеми с кожата не е имала. Дано наистина не е нещо сериозно и мине бързо.
За хидрасек-а другите се надявам да ти помогнат, аз до него май не съм прибягвала или е било само веднъж, та нямам много ярък спомен Rolling Eyes

Хич не ти помогнах Tired

Снежи, взимай отпуск и лежи вкъщи, сега бебо е най-важното нещо. И каката да ходи самичка или да си наеме друг носач Wink

Вени, аз поради такова вторачване в ТВ-то в нас наложих забрана - през деня никаква телевизия, вечер чак като се прибере Спас се пуска . Първите 2-3 дни Маги се въртеше около ТВ.то и натискаше копчетата, аз изключвах и накрая й писна и вече не търси. Иначе беше станала - още от сутринта, очите не си е отворила и търси дистанционното и вика "Пусни визора!".

Напоследък пиша с много грешки и то елементарни, надявам се да се дължи на умора, че вече срам ме хваща. Добре поне, че си ги виждам грешките и се редактирам Embarassed

# 4
Мис4е, zа буzите да кажа. Как е въzдуха при вас, вкъЩи, да не е много сух? Ина4е кожата му суха ли е? Щото ако е АД, и останалата кожа Ще е поне суха. Ако не е, бих zалагала на сух въzдух. Проба ли да ги мажеШ с кърма?  newsm78

И аz имам проблем. Милена напоследък е бая крива, каприzна с яденето, каzва ми 4е иска да яде, вадя яденето, тя креЩи НЯМА, иzпада в истери4ен рев и бяга дале4е. Прибирам яденето, тя идва, вика ПАПКАМ, питам я иска ли да яде, каzва да, вадя, сцената се повтаря. И така няколко пъти   ooooh! и накрая сяда и си хапва (искам да кажа, 4е е гладна). Това както и да е, но лягането ве4ерта стана съвсем проблемати4но. Абсолютно никаква промяна няма, но тя първо не иска да си ляга, но идва с мен, не е проблем. После 4етем книга, каzваме лека ноЩ на плюШените игра4ки, гасим лампата, гуШкаме се и я слагам в леглото, където тя до 45 минути е zаспала (аz сядам до леглото). Днес оба4е не искаШе да каzва лека ноЩ на приятелите си, а като дойде ред да гасим лампата, се въртеШе в ръцете ми, съпротива един вид. Като исках да я гуШна zа лека ноЩ, по4на да пла4е много жално. Това се zасили като исках да я сложа в леглото. Хрумна ми, 4е може да я е страх от тъмното и zапалих едната лампа, която не е много ярка, но и това не реШи проблема. РевеШе много жално. Вzех я и се успокои, но не искам да я приспивам на ръце. Питах я дали иска да спи с друго животно, тя каzа да, сложих я в леглото zа да вzема животното и така мина номера, беШе в леглото и не пла4еШе (сноЩи пак така). Но си седеШе, говореШе, но откаzа да ляга  newsm78    Ве4е си мислех 4е Ще zаспи в седнало положение, но най накрая легна и zаспа. И zаспа много неспокойно  Sad   Какво може да е? НиЩо не се е слу4ило, идея си нямам. Има ли такъв етап, в който примерно се страхуват?   newsm78  Въzможно ли е да е от кътниците?    newsm78

# 5
Танче, за кърма не съм се сетила, ще пробвам обезателно. Незнам за въздуха, на климатик сме, може и това да е. Ама пък ние нямаме проблеми. Иначе кожата му на всякъде си е супер, дори не го мажа с нищо, само по лицето е така.

За Миленка незнам какво да ти кажа. Лекса изживя такъв период, но то беше като докарахме Крис в къщи, едва от няколко дни започна да заспива пак сама и то не така добре както преди, все още трябва да я "борим", но има напредък. Според мен е по-скоро период на страх, но и аз какво знам?

# 6
  • София
Танче, явно изживяват страх от съня на едногодишните! Матей пък все му се ака като си легне!

Мисче, ние имаме същото, което описваш и мисля, че се обостря от студа. Мажа с едни крем на д.р Тайс, който много му помагаше като бебе - за чувствителна кожа и нерводермити май беше. Имаше подобрение, но вчера като се разхождахме доста застудя и пак гледам се зачерви!

Рали, аз пих известно време противозачатачни и първия месец много ми се гадеше, втория започна с главоболие, но бързо премина. После един месец забравих да си купя хапчета навреме и пропуснах един цикъл без тях. Реших да пробвам с противозачатъчни пластири - първия месец нищо, втория - ужасно гадене, главоболие, отпадналост, ужас.
Та мисля сега спирала да слагам!

Айде, лека и спокойна!

# 7
  • София
Бабълс,   bouquet
Мисче, тая вечер едни приятели на мъжа ми се оплакваха от същото нещо при тяхната бебка - водили я по лекари и нищо конкретно не им казали, дали им някакви мазила, които не помагат, а тя е само на хипоалергенно АМ, не би трябвало да е алергия. Пробвай да го държиш на по-хладен и влажен въздух и дано да се оправя мушморока.

Татянка, и Вальо е имал разни странни периоди- не искаше да заспива на тъмно, после имаше период, в който към 2-3 часа през нощта почваше да пищи, или пък не е искал да яде определени неща и с определени прибори, ама всичко минава с течение на времето, само търпение трябва. А от 2 дена е послушен и кротък - не знам, обаче, да се радвам ли, или да се притеснявам.  newsm78

Мацки, пробвали ли сте да сложите голям, празен кашон да си играят децата и да се крият - ние си купихме нова миялна и в нас вече трета седмица кашона й е най-големия хит. Препоръчахме на зълвата и на мамите от квартала, навсякъде се котират кашоните много добре.  Mr. Green

И двамата ми мъже спят вече, ако има и други като мен, предлагам да спретнем едно женско парти!

# 8
Ренка и у нас кашоните отдавна са на мода.Катерят се по кашона,влизат двамата вътре и се карат и бутат един друг на всеки му се струва тясно за двама но се натискат. Peace

# 9
  • Boston, MA
Писах, брисах преди няколко часа в старата тема, и ме изхвърли... Сега по-накратко...

Честитки и целувки на всички с поводи от последните два дни!

В духа на темата, да се "похваля" с бронхита на Дани, със съмнения за бронхопневнония. Гледаме се в нас, той е уморен, не спи по цяла нощ, защото кашля зверски, не яде нищо... Най-големият зор ми е с лекарствата, антибиотик трябва да взима по почти две супени лъжици - никакъв шанс да му ги набутаме... разтварям го в мляко, и си го пие. Някакви идеи?

От сиропите съм доволна от Хустагил, но пак е трудно да му се набута, майка ми миналата година успяваше да го придума... мазта Хустагил също ми харесва, но май му излизат ситни пъпчици от нея. Хайде лека ви нощ и да сте здрави всички.

# 10
Бабъл мерси за теми4ката/Смини/

Бубка за АБ и по принцип вси4ки лекарства които ние пием - със спринцовката от панадол или нурофен Peace

# 11
Добро утро.
Мисче, Хидрасека мисля е един и същ за деца и възрастни. Поне на пакетчето не виждам да пише нещо. Според мен продължавай да кърмиш. Аз поне кърмех докато бях болна и не се е отразявало на бебоците.
Татянче, и Пламен има такива кисели моменти. Стои в столчето, питам го искаш ли бисквита, ивка да, като му дам, почва да хленца - не, не, не. После друго уж иска и му дам, и пак същото. Накрая настава голям рев и все пак хапва нещо, защото е гладен.
А кашоните и у нас са хит. Оня ден Пламен седнал в кашона от прахосмукачката и Митко му вика - хайде Пламенчо, отиваме на разходка - и го тътри с кашона.

# 12
Мисче, Хидрасек не съм давала-само Ентерол и Смекта. Те са и за малки и за възрастни.  Пък за кърменето хи4 не мога да кажа Tired

Татянка, при нас също има криви дни и нощи. Снощи и той не искаше да ве4еря и го приспах по4ти без да е ял. Само 4е Теди все още си го приспивам на ръце-гушкаме се. Blush

Ренка кашоните са стрхотна игра4ка - баща му даже къща му беше сътворил с прозорци и врата. Размаза я от игра. Joy

# 13
  • София
Добрутро!

# 14
Добро утро! Grinning

Бубка, бързо, да оздравява чаровникът! Praynig А Т има ли, че Велина взе да ме притеснява с нейната кашлица, но тя Т няма!? Thinking Лекарствата и аз ги давам със спринцовка - докато се усети и е излято в устата й, но по принцип нямаме проблем с това.

Миси, не мога, да помогна по въпросите ти.

Татянка, да не влиза в бебешкия пубертет!? Thinking Но определено може, да е и от кътници.

Снежи, поуспокоих се, като прочетох кг на Катето, но пък е цял месец по-голяма от Велина. Blush Ти си почивай!

Телците - хм, някои неща отговорят, други ме накараха, да се замисля... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт