Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 9 999
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Енви, от 01 февруари стартираме, ако Емо е здрав. И тъй като адаптацията е доста плавна се налага да ползвам поне месец отпуск. Предупредиха ме, че поне 2 седмици ще го водим без да преспива в яслата.

И ние спим тримата в една стая. Тъй като кошарката е долепена до спалнята Емо си прескача, когато реши. Та се е случвало да си легна с единя си мъж, а да се събудя до другия. Таткото ни понякога тактично се оттегля в кухнята щом Емо се пренесе при мен - че ни става тясно тримцата. Добре, че напоследък Емо ме "полазва" след като съмне  Mr. Green И тъй като Емо има здрав сън не ни пречи на забавленията.

# 46
  • софия
 smile3523 опс..пропуснала съм новата тема

# 47
Дея , Данче прави сте много съм отнесена напоследък , а и за другото сте прави, че трудно се ядосвам  . Имам много работа и по цял ден съм по улиците и не ми остава време за нищо.
От една година Ажела спи в стаята си.

# 48
Дея , Данче прави сте много съм отнесена напоследък , а и за другото сте прави, че трудно се ядосвам  . Имам много работа и по цял ден съм по улиците и не ми остава време за нищо.

Нали знаеш,че мнго те обичкам  Mr. Green  Heart Eyes

Дея-Мария има собствена стая и тя спи отделно,но когато татко и е на работа спи при мен да не ми е скучно  Heart Eyes Grinning

# 49

Нали знаеш,че мнго те обичкам  Mr. Green  Heart Eyes

Дея-Мария има собствена стая и тя спи отделно,но когато татко и е на работа спи при мен да не ми е скучно  Heart Eyes Grinning

Знам, че и аз те обичкам, целуви.

# 50
На мен пък не ми се видя отнесена вчера, същата си е не се притеснявайте  Heart Eyes
Мацко сипи по едно де, няма кафета само да пием  Joy

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 21:38 от Петето

# 51
сминс като пусна снимки на али в яслата му там при шкафчетата се хванах за главата аз къде пратих моето дете  Laughing

Joy hahaha А вътре е по-луксозно и от детските клубове, които виждам при вас по снимките, щото ние тук си нямаме свестен, а залата им за занимания е мечта....един дебел килим, на който играят, абе супер е, да намажем и ние нещо от кметските обещания  Hug
Утре ще допрочета темата и ще се включа   bouquet

# 52
Добро утро Hug

Снощи имаше фиеста от 3 до 5 сутринта и го оставих на баща му 4е да поспя малко...ще слагаме нормалното легло май...
Като го преместя и се по4ва рев и не ме пуска да изляза-така 3 пъти. Накрая баща му го остави на диван4ето да спи.

Има ли някой да спи на нормално детско легло, а не кошара???

А за шкаф4етата на Сминси и Красето в яслата-тя е 4исто нова няма как да са други.
В нашата са от старото ПДЧ гланцов ламинат Mr. Green
Но пък за висо4ината на помещенията е доста добре и не усещам някаква миризма-само малко на препарат някъкъв и не винаги.
Имах възможност да го "вкарам" в тяхната ясла, обаче вече е свикнал и с деца и госпожи тука...щом му е добре да стои Heart Eyes
Пък и го гледат, следят всичко и съм им много благодарна за вниманието Mr. Green

Забравих: има си приятелка в яслата на 11април е родена-голяма бонбонка. Оне ден го изпращала "Тедорчо чао" паднах Joy

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 07:54 от rody

# 53
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
От няколко дни, от една мисъл ми се посвива стомаха... та да я споделя с вас -
на път е пролеттаааааа! Преборихме почти зимата, е, календарно не, но друго си е края на януари и перспективата март, април, пък друго си е началото на ноември. Сигурно затова са сложили толкова празници през декември, че да не се депресираме съвсем  Mr. Green Тази сутрин, наопаки на прогнозата на времето, тук е ясно чак зачатъци на слънчева светлина  Mr. Green виждам  Mr. Green и се сетих за пролетните сутрин - хладни, чисти, миришещи хубаво.... ехааа! А те идват, което е мисля добра новина!  Hug

# 54
  • Русе
Добро утро,
Данче, много поетично начало на деня! Heart Eyes

Айде, Теди и той се уредил с гадже! Laughing

Мисче, голямо сладко това Криси - и с тази трапчинка!  Flutter Изглежда ми много голям - поне 5 месечен  Shocked Grinning

Да се залавям за работа аз... Tired...

П.П. На майка ми и направиха 3 биопсии, другата седмица ще излязат резултатите... Praynig

# 55
  • Варна
Добро утро!
То било много готино детето ти да е на ясла  Mr. Green Като ги оставим малките и пием кафе до обяд с няколко майки от групата, все едно си правим родителски срещи Mr. Green
Жалко, че скоро почвам работа, тъкмо взе да ми харесва у дома.
В нашата група има скарлатина, да видим дали ще ни подмине Praynig
Иленка, стискаме палци за майка ти  Praynig
Аз обичам лятото! Мразя да ми е студено!
Мисче, супер сладък малкия  Heart Eyes
Ники мирише на дизенфиктант

# 56
  • София
Данче, завиждам ти за ентусиазма тази сутрин! Браво! Hug

Ние пък снощи нямахме ток от 8 до 11 вечерта. Добре че успяхме да изкъпем и нахраним Сонята. После започнах едно събиране на багаж в тъмното, защото днес след работа заминаваме на Пампорово. Мъжа ми през цялото време мрънка, че нищо не можел да свърши в тъмното и взехме да се караме. Опитваше се да запали една свещ, която изгасна и се изгори и взе да проклетисва. оттам съвсем се скарахме, защото аз се ядосах, че нищо не ми помага. в 11 ч. като дойде тока видях, че е излял втечнения восък върху 2 мои пуловера. Да не ви казвам какво му се случи, после седя с ютията да чисти восък от дрехите ми.
Много съм се изнервила напоследък. Tired

А пък и Сонята днес сутринта много плака в яслата. Едвам се отскубна от мен. А пък вчера влезна с лекота.

# 57
  • София
Приключвам с мрачните настроения

ПЕТЪК Е!!!! newsm44

А и моя петък ще е по-кратък, защото ще пътуваме следобяда.

Иленка, стискам палци!

Красе, наслаждавай се на почивката, защото аз усещам как се изнервям точно от напрежението на ежедневието - ставам, оправям мен и Соня, карам я с колата до яслата, оттам с трамвая до работата, после работа, после трамвая, после на колата с детето.  Tired Трябва да включа и таткото. Thinking

# 58
Рени и аз съм така - ставам оправям се аз и малкия за ясла, карам го до яслата и от там на работа, после от работа обратно към яслата и у дома. Но аз да си призная това не ме изнервя, станала съм супер спокойна Wink Аз по принцип съм много спокойно, но сега сякаш още повече ... Сутрин обаче ставам 30 минути преди да събудя Кало, за да мога да си  направя кафе и да се приготвя на спокойствие, това ми е някак си рецептата за добро начало на деня - едно хубаво кафе и спокойно да се измия и облека Wink (колко му трябва на човек hahaha). Вечер като го взема от яслата, играем около половин час навън и се прибираме, че вече става тъмно, но като се уголеми деня мисля да прекарваме повече време навън. За мен това е вид почивка, много ми харесва да играя с него навън, гоним се, правим снежни топки и човеци като има сняг, забавно ми е, ама то и аз съм едно голямо дете Wink

# 59
Добро утро и от нас  Hug
Данче, много приятно започваш деня  Wink
Иленка, дано на майка ти да й няма нищо  Praynig
За обривите си спомням, че като беше малък и му се появи нещо по лицето и доктора казваше да не мажем с нищо.
Стенли още спи в кошарата, ама не е много щастлив от това, но още не може да си е в неговата стая и на голямо легло, защото няма климатик там.
За кекса  Mr. Green ами чакаме го да заспи, ако преди това някой от нас не е заспал преди него  Whistling
Какви документи ми бяха необходими за подаване на детските  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт