Полипи на матката

• 285 918
  • 492
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, искам да попитам болничен след това дава ли се или не е нужно и мога да си ходя на работа?
Извинявам се за глупавите въпроси предварително и благодаря на всяка една от вас за отговорите, които ми е написала по-напред в темата.  Hug Hug bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 00:39 от Ms. M

# 301
Не съм искала, нито са ми предлагали болничен.
Но пък същия ден не виждам защо трябва да ходиш на работа.
Ако нямаш отпуск, искай болничен, ще ти дадат за болничния престой.

# 302
На мен ми дадоха болничен 15 дни, макар, че бях пушка още на следващия ден и нямаше причина да не мога да отида на работа.

# 303
В 10 влезнах в операционната и в 13 ме пуснаха да си ходя.
Но бях без упойка.

# 304
Момичета има ли някой правил хистероскопия за премахване на полип в Майчин Дом София и каква е цената

# 305
  • София
Изборът на екип е 410 лева, иначе самата хистероскопия е по здравна каса. Аз я правих там, избрах си доц. Димитров  Peace

# 306
Ооле благодаря ти,аз посещавам клиниката на Владимиров и то ме изпрати при Начев сега трябва да му се обадя,а  направлени от някъде трябва ли да взимам,какви изследвания ти правиха преди това и с пълна упойка ли беше,извинявай за многото написано ,но ме е страх много

# 307
момичета днес бях в Майчин дом за изследванияата преди хистероскопияата ми и всъщност се оказа,че ще струва 710лв.,защото съм била с избор на екип,наистина парите не са важни,но това вече ми се видя страшно,уж се осигуряваме пък....

# 308
 Shocked че аз в Малинов платих четиристотин и нещо си преди няколко години.

# 309
Избор на екип за хистероскопия – оперативна   720.00
това го пише в ценоразписа на болницата,сега го видях,късно,но го видях

# 310
Да, оперативна за отстраняване на полип. Но явно цените са се качили, защото сега гледам в сайта на Малинов цената е 850 лв.

Скрит текст:
Оперативна хистероскопия (с вкл. Влагалищен секрет и изследване за хламидия, серология,  ПКК, ЕКГ, биохимия и консултация с интернист и анестезиолог)

# 311
ясно,благодаря ти,не мога да разбера след като отивам с направление и пак ми взимат толкова,какво покрива здравната каса не знам и не смея да ги попитам,доктора наистина е много добър при които ме пратиха там,но бюрокрацията им е под всякаква критика и не смея да ги попитам хич

# 312
  • София
aз платих 500 лв за премахване на полип.
съвсем скоро беше.
какви са тия суми и то в мд  Rolling Eyes

# 313
То и 500 са много.

# 314
  • София
в частна болница.
ама в мд да искат толкова пари ми се струва много  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт