Новата тема на френските омайници ;)-11 по ред

• 21 489
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Ето сайтове от които можете да вземете кодове за намаления или безплатна доставка за различните интернет магазини:
http://www.bon-code-reduction.com/code-promo.htm
http://www.sos-promo.com/
http://www.1001reductions.com/?s=gadw-code-promo-broad&gclid … JECFQ7IXgodfHlWOA
http://www.payer-cher.com/
Има и още сайтове подобни.

Друг е въпросът че Редута е много зле, никога не можеш да бъдеш сигурен в качеството и в размера на нещото което поръчваш. Аз лично ги ползвам в много краен случай.

# 166
И аз не бях чувала за такива кодове. Но аз не че поръчвам толкова при Рьодут, но си заслужава да се знае.

В момента си търся рокля и ботуши, бюджетът е супер тесен, което ме ужасява понеже не искам да си купя какво да е.

А пък аз онзи ден си купих едно немско списание, където имаше 5 страници за Сесилия Саркози. Да ви кажа, тя си е баш к***а! Шашнах се като прочетох колко любовници е имала повреме и на двата си брака и най-вече какви. Явно жената е и лабилна. Не ме очудва, че Сарко я "забрави" така бързо. Тя година преди това го била зарязала с организатора на неговата изборна кампания, с който избягва в Ню Йорк и живее там две години. После се завръща ама и тя май не знае защо.

И аз уважих солдите. И тази година ги уважих повече от всякога. Лошо, много лошо за портмонето ми. И понеже детенцето ми вече порасна, та и нея уважих с доста неща. Срамувам се - аз, която винаги съм била против марковите детски дрехи  Embarassed

# 167
Ех, ама сте много хубави на тая снимка! Пу-пу, красавици!

Мистикова, и аз съм анти безумно скъпите маркови детски дрешки, но понякога (особено по солдено време) на човек му се иска да се поглези.
Аз пък се гордея със себе си - много слушах тоя януари и не прекалих със солдите - направих санитарния минимум покупки и толкоз. Напоследък бях изпаднала в някаква шопинг мания, ползвах я като анти-депресо-терапия, но явно вече се овладявам и си влизам в кожата.

# 168
Напоследък бях изпаднала в някаква шопинг мания, ползвах я като анти-депресо-терапия, но явно вече се овладявам и си влизам в кожата.

Аз изпадам в депресия пък когато се прибера вкъщи от шопинг. Па си спомня колко други парични задължения имам, па отворя празния портфейл. В събота решавам да пусна едно лото, че нали който не играе, не печели. В събота вечерта тръпна пред телевизора и както винаги всичките числа до моите, ама как може така, искам 19, а то 20 излиза. Заричам се да готвя една седмица ориз, спагети и картофи. В понеделник отивам на пазар и за жалост съм все гладна като пазарувам. И купувам пушена сьомга, сирена всякакви, вино. Хопла, както му викат елзасците, дотам бяхме с ориза.
Ей на това му се вика депресия. На мен ми трябва терапия. Ама не с шопинг.  Laughing
Мариякара да помага ако може  Mr. Green

# 169
Ха-ха-ха, да ви се оплача и аз съм така с шопинг терапията - уж все дрешки на далавера купувам, пък накрая все съм на минус  newsm78
И тези солди бая се поглезих - колко пари пръснах,  малко ми е гузно, ама то като не работя къде да ходя, ако не по магазините  Joy
Айде сега, заслужили сме си го  Mr. Green

# 170
  • MERIGNAC, FRANCE
isave, напълно си права ; ако работехме, нямаше да имаме време да ходим по магазините и да хар4им пари  Joy
Аз тази година го давам по-скромно от миналата, ама то тогава се улях... Embarassed Като си събрах накрая на солдите вси4ки касови бележки и щях да се гръмна  #2gunfire

Аз съм доволна от Ла редут - и с размерите, и с поръ4ките.

Хайде, лека нощ на вси4ки!

# 171
  • France,Mulhouse
Privet i ot men v tozi 4as samo da vi kaja coucou,
Mari rus,ne se pritesniavai za bebeto 4e ne se budi prez noshte,ostavi go da spi,spored moi presen opit,to samo po sle shte si poiska koga da iade i shte si sazdade navitzi za iadeneto i budeneto,a za akaneto bih ti prepora4ala da ne go ostaviash da ne aka pove4e ot 3 dni,ne e polezno,slagai mu leko termometar natopen v maslineno olio i leko go dviji za da mu stimulirash idvaneto na kakato,no leki4ko -4e ima risk ot razdrazvane i karvene,ne se plashi
Mama sanya,v Mulan ruj ne e losho da se otide ,az ne sam hodila do kato beh tam,no sestra mi koiato e v Paris skoro e hodila i e haresalo mnogo,
leka noshte na vsi4ki

# 172
Здравейте!
На мен ми стана нещо навик да пиша все по нощите, но съм с двама мъже вкъщи и всеки си иска внимание- особено малкия! Grinning Днес ми беше доста нервничък, горкия, коремче ли го болеше пак, от смяната на обстановката ли... два дни подред го извеждам да се поразходим и два дни се скъса от рев..  newsm78 Сигурно съм му предала без да искам от моя стрес и негативизъм от последните няколко дни  ooooh!
Виждам, че се коментират покупки.. хихи.. и ние ги уважихме- половинката хвана страхотните намаления по магазините, а аз застъпих фронта с новите колекции  Mr. Green И за детето взехме доста хубави нещица, но то тепърва ще си пазаруваме това-онова.. Вярно е, че портфейла олеква, но поне олеква качествено  Wink
Днес записахме детето на педиатър тук- в St Jean. Много мила женица, приветлива, симпатична... колко е добра като лекар не мога да кажа все още, времето ще покаже. Позабравила съм френския малко, но си водих подкрепление за всеки случай  Grinning Разбрахме се в общи линии какво му е правено досега на детето и какво предстои.. дано всичко бъде наред!
Спокойна нощ от мен! Доскоро!  Hug

# 173
Аз ще се повторя, че и преди съм го писала, но мисля че ще съм полезна на новодошлите.

Изключително съм доволна от педиатрите в службите PMI (има ги към почти всеки Centre Social). Имат време да обърнат внимание на детето , да поговорят за хранене, навици, всичко. Тъй като при тях винаги е пълно и часове се взимат за седмици напред, е удобно да се ползват за планираните ежемесечни консултации на бебетата или консултациите на малките деца, които са през няколко месеца. За ваксини също.Винаги можеш да отидеш там за мерене и теглене, без запазен час. Тия служби са безплатни за всички. Частния си педиатър ползвам при проблем - ако сме болни или нещо друго спешно. Те винаги са много натоварени и все бързат ли бързат.

# 174
  • пак на Рив Гош
Добро  утро (изглежда дори и слънчево Wink)

Съгласна съм с Мечтателката за службите PMI (поне в тази, в която ходех, бяха много свестни).

Мистик, много сте хубави на снимката! За ходенето гладна на пазар - аз установих, че когато ям преди да пазарувам, в кошницата попадат много по-малко бисквити, сладкиши, и разни други забранени удоволствия, а карам по списъка Wink

Гледам за солди си говорите. Аз пък тази година почти нищо не си купих - само един панталон. Ама нещо не бях в настроение да се ръчкам по магазините с подлудели лелки (поне в събота имам чувството, че по магазините е пълнo с пощурели женоря  Laughing). Исках и обувки да си купя, ама ще е другата зима (че имам мораториум върху покупката на обувки и чанти до лятото  Wink). Иначе Камбанката намаза малко дрешки и обувки (да си призная, и аз купувам от време на време маркови, най-вече от VP).

Кой питаше за кабаретата? Аз досега не съм ходила, признавам. Но силно препоръчвам да си направите предварително резервации, че като гледам колко автобуси туристи се изсипват вечер пред Мулен Руж, предполагам, няма много свободни места.

Chumbi, със застраховките се справихме по следния начин. От банковата застрахователна компания, застраховат мъжа ми (със surprime) за смърт и трайна нетрудоспособност. Но отказват да го застраховат за временна нетрудоспособност (кудето има най-много рискове, заради диабета). След това управителят на банковия клон решава дали да приеме досието, или да го отхвурли. При нас го приеха, но като гаранция за заема при това положение не можем да позваме "garantie de crédit" през "organisme garant", а трябва да ипотекираме. Та ипотекирахме... Иначе, ако откажат директно застраховка по трите параграфа, може чoвек да си пусне досието според т.нар. "Convention AERAS", която е влязла в сила януари 2007-ма и която дава възможност на хора с тежки заболявания все пак да получат застраховка.

А сега една малка случка в категорията "Минута невнимание". Представете си, банята ни е 2 на 2 метра, половината от които са заети от вана. Вратата на банята е под прав ъгъл с врата на спалнята. Във ваната се плацика Камбанка, а аз съм сложила сушилника с прането между двете врати и хем си прибирам изсъхналите дрехи, нем наглеждам с едно око малкото торнадо. По едно време усещам позната миризма, ама не мога да устaновя откъде точно ми е позната.  newsm78 Малко по-къснo чувам Камбанка да вика "Мамо, погледни колко пяна направих!". А тя, нашата, докопала флакона с интимния ми гел-душ, който стои на ръба на ваната, и го изсипала вътре. Ми как няма да се пени ? Laughing

Кой питаше за Аниа? По последни данни - много учене, домашни, проекти й се събират, та няма много време за форума. Пък и се разсърди, че сме я забравили на картата Wink (това в рамките на майтапа, разбира се Wink).

Мариякара, май срещата на летището на Франкфурт ще я отложим, че на мен няма да ми се овори парашута за пътуване, както е тръгнало...

Ние днес отиваме на гости на едни приятели дето имат 4 дъщери на възраст от 1 до 6 години. Голямо беснеене ще пада!

лек и слънчев ден!

# 175
С акането сме все така вече шести ден, но в акушерският център ни казаха , че не е фатално щом стомахчето е меко, това неходене до тоалетна се получавала най често между трета и четвърта седмица.
Вече от няколко места чух, че програмата на Лидо е по добра от тази на Мулен Руж, и ние замисляме скоро посещение в Лидо, мисля, че билетите за късната програма там бяха значително по ефтини но са без вечеря само с шампанско.
Другата седмица мисля да отида до Аква парк, че обожавам да плувам, пък и малко да се поглезя със джакузита и саунки, предполагам че не е противопоказно за операцията ми newsm78

# 176
Hello,
гледам сте изписали много и то за солди ...аз ве4е се изказах...а Нотр Дам - в БГ Ла Редут и 3 Суйс са много разпространени и после продавалника е пълен с дрехи от там...ина4е и аз само в краен слу4ай от тях,4е нещо хи4 не ми харесват напоследък...
Да ви се похваля - 4е ще съм свекърва конфирме Laughing...и второто ще е мом4е,та няма мърдане от позицията на бел маман Flutter...и да правете девойки ,4е нещо са ни кът българо -французойките... Wink
Хайде оставям ви , утре си летим за БГ ,лек уикенд на вси4ки! Hug

# 177
Black Mamba Честито второ момче на хоризонта  Hug
Ако си към Пловдив пак ми драсни лично да се видим непременно този път  Heart Eyes

Аз непиша че съм яко депресарка тея дни да не оспамвам с лошо настроение  Peace

# 178
  • MERIGNAC, FRANCE
Сега се сетих да ви кажа, 4е видях в Карфур специално мляко за бременни и кърма4ки. Така 4е, тези които се 4увстват засегнати, могат да пробват  Wink

# 179
Black Mamba Hug Честито момченце и от мен smile3508 ето още един потенциален жених за Даная Laughing
 newsm44 Аз да се похваля, днес на седмият ден се изакахме, но пък не беше много, дали пъхането на термометъра помогна малко, по принцип аз съм много против тези методи, ама свекървата като ме замоли, чак неможела да спи горката Simple Smile Нищо важното е че направихме работата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт