Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се установява наличието на стрептокок в гърлото?
Каква е традицията с мартениците в България?
Какви са впечатленията от живота във Франция в сравнение с България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се установява наличието на стрептокок в гърлото?
-
Каква е традицията с мартениците в България?
-
Какви са впечатленията от живота във Франция в сравнение с България?
Животът във Франция се описва като по-подреден и лек. Има разлики в начина на живот и хранителните навици. Въпреки това, адаптацията може да бъде предизвикателна, особено ако няма близки контакти извън работата. Налице са както положителни, така и отрицателни впечатления, но всичко се подрежда с времето.
-
Как мога да получа френско гражданство?
-
Какви са стъпките за закупуване на апартамент във Франция?
Може би беше една от най-малките зрител(к)и. Беше си риск, където я заведох на толкова ранна възраст, но не трая аз, не трая.. И на кино я водих вече 
Подозирам, че не е лесно да си любима жена на трима мъже едновременно, но пък сигурно е приятно усещане.. Мишето да каже кое е повече
поне засега
от близо седмица всеки ден ходим в акушерският център да ни теглят защото имат съмнение за недохранване, то и затова май не акало детето, днес ми казаха да изцеждам и да дохранвам, ама едва изцеждам по 20-30гр, в сряда пак ни викат и ако не е наддала сигурно ще я почнем на АМ
А ти се храни пълноценно-и сладичко си хапвай.Аз колко шоколад омаах-не е истина просто...И пий много течности-и по чаша бира-че да произвеждаш папкане за бебка