Новата тема на френските омайници ;)-11 по ред

• 21 484
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ооо има позавърнали се героини Simple Smile

Шомон, липсваше ни в последно време. Ама явно си била заета, браво на Калоян, и приятно преподреждане на къщата Wink

Мистик, аз с интерес ще преслушам музиката, която си дала. Нещо още  не съм наясно с имената на повечето изпълнители, но слушам по принцип доста музика (само дето имам амузикален мъж, който с влизането вкъщи изключва радиото).  Confused

Ние имахме посещение от кумата този уикенд и в това прекрасно време се скъсахме от търчене нагоре-надолу в столицата. Интересно как винаги се чувствам и аз като турист като съм с разни гости.  Sunglasses Много беше гот, само дето тукашните търговци са безмилостни към туристите. Изпуснах гостите на 2-3 пъти сами да си поръчат и резултатите бяха ужасни!

Много поздрави имате от Надин, тя работи усилено, пък и нейният Митак беше пак малко болен, та вчера се гледахме с него.

Айде профитирайте от времето, че следващият такъв период може да е през май  Laughing

# 196
Ако знаете какъв купон си спретнах в офиса - Мистик,  Hug! И аз съм фен на Телефон  и особено на Жан-Луи Обер, а Индошин нещо не съм ги чувала скоро, добре че ми ги припомни! И на другите много се накефих - давай още!

Мариакара, а тези, за които разправяш, аз и сега си ги харесвам. Скоро слушах един концерт на Ману Чау по радиото! А какво слушаш сега, като си уж вече "стара" Grinning

Isave, навремето като дойдох тук и аз слушах изключително Носталжи - и постоянно откривах колко уж български песни (от 70-те години!!), всъщност са били френски. Даже наскоро установих, че една мнооого стара песен на Студио В (ако някой изобщо си спомня за този древен състав) също е била преводна френска.

Шомон, честито ти ходещо човече и нови емоции в къщи! Heart Eyes

Мари-рус, не се шашкай, аз на бейби й давах допълнителен биберон още от самото начало и въпреки това успях да я кърмя цели шест месеца. Но все пак ако може да се мине и без него, ще е по-добре, не се отчайвай!

Тази девойка вече я пусках веднъж тук, но за момента с това разполагам, така че с нея ще ви поздравя пак - приятен ден и слънчеви разходки!

http://youtube.com/watch?v=UMDunGVx7uU&feature=related

# 197
Шомоне, честит ти пешеходец! Прощъпулник ще правите ли?

isave, за третия опит си права, ако някой ми гарантира госпожица веднага се навивам да бременея пак.

Мария, за глиганите намерих разрешение, ще пиша на лични.

Бобо мина варицелата без никакъв зор, единственото неудобство беше че 1 седмица не беше на матернел и приятелчетата му липсваха. От вчера всичко си е по местата. Започнахме адаптация с Никче в яслата, ще ходи 2 сутрини в седмицата. Засега върви добре, ще видим в четвъртък - ще го оставя за малко сам.

Мерси за отговорите за пампите. Ние сме на 5 номер вече, по-големи номера има ли изобщо?

Мистикова, броени часове до големия ден. Как е настроението?

# 198
Chumbi, тази година попаднах 2 пъти на СтарАк и е станало невероятно  тъпо предаване, гледах го преди години заради песните, но сега е станало наистина ужасно, не се гледа. В момента не се сещам, някоя френска песен да ми е направила добро впечетление в последно време.

Искам да ви питам, спортуват ли нещо децата ви, искам да запиша мойта дъщеря, че понякога и е скучно в къщи в сряда?

# 199

Искам да ви питам, спортуват ли нещо децата ви, искам да запиша мойта дъщеря, че понякога и е скучно в къщи в сряда?

И аз да се присъединя към въпроса. От кога спорт, какъв и доволни ли сте? Къде да търся спорт с групи за най-малките?

За киното и културните мероприятия - тъкмо мислех да заведа Бобо на кино тия дни. Загледах в афиша на близкото   синема някакъв детски филм за морски дракон. Според таткото е малък, според мен си му е съвсем навреме. Ще докладвам как е минало.

# 200

Мистикова, броени часове до големия ден. Как е настроението?

Настроението е ужасно. Не съм ок, съжалявам много, че правя сватба с хора и празненство, вместо да се оженим само двамата и дискретно. Всеки ден имам нервна криза ( crise d'angoisse ), получавам сериозни здравословни проблеми, иде ми да си взема раницата и да зарежа всички и всичко. Най-сериозна съм!

# 201
Мистик, я се вземи в ръце! Напълно разбирам кризите ти, но всичко ще мине хубаво, ще видиш! Ти поне си наясно с това, което те очаква  Laughing  Този уикенд ли е или другия? newsm78

На мен така ми се иска да си преговоря сватбата, че тогава всичко ми мина насън - и без това почти нищо не разбирах, имаше толкова много непознати хора! Толкова много целувки от пълни непознати не бях получавала в живота си! Церемониите ми бяха непознати, даже без малко да пропусна да отговоря "да" на правилното място. Не бях си представяла никога че така ще се женя, без да зависи кой знае колко от мен, даже роклята си избирах в последния момент...  На всичкото отгоре без малко да не могат да дойдат родителите ми, заради визови проблеми. Дръж се, както и да мине, това е ден, който се запомня Hug

Кookai, привет, а ти къде се намираш? И колко е голяма дъщеря ти? За срядата може би е по-добре в центровете за игра - там правят сума неща.

Мише, май на 3 години са още прекалено малки за спорт. Сашо ходи на джудо вече втора година, но в началото не правят кой знае какво. Аз съм много доволна от джудото - учат ги да си управляват тялото, доста тичат и се премятат и ми се струва много полезно. Даже и аз се записах на Тайсу при същия трениор. Може би плуването е по-възможно за по-малките, но активен спорт така или иначе не се препоръчва. 

# 202
И аз да се присъединя към въпроса. От кога спорт, какъв и доволни ли сте? Къде да търся спорт с групи за най-малките?
Сбъдваща, мога да ти препоръчам т.нар. Baby Gym - за деца от 18 мес. до 4 год. Правят различни упражнения и спортни игри заедно, трае 30-40 минути. Голямо тичане пада. А и обичат да следват "монитьора" и да правят малки хореографиийки...
Или пък можеш да го заведеш да пробва Baby Poney. Йоана обожава. Правят обиколки на гърба на понитата, решат ги, хранят ги, слагат си каски и боти като големите. Супер е. Понито е от 2 годишна възраст.

Мистик, ако гледаш на нещо отрицателно, не му даваш никакъв шанс, то да бъде положително...Остави се на течението! И не се опитвай да контролираш всичко, дай малко задачи на другите. Ти си най-вече младоженка и след това организаторка. Ако беше замислила сватба само със свидетели, щеше да съжаляваш, че не си организирала празненство..Познато ми е това чувство..Хайде и да се лее вино, както го обичаш, в този хубав ден... Mr. Green Heart Eyes

# 203
Здравейте и от мен на БГ земя.
Полета ни мина добре без никакви проблеми и този път мога да похваля само аир франс. Wink
Като пристигнахме на летището в Париж оба4е имаше толкова народ ,4е опашката беше на 3 редици.Но аз нали съм с предимство сега минах без проблем. Sunglasses
А на Бг летището създадох малък екшън и ми триха сол на главата де....забравих си раницата и се сетих за нея ,4ак след около 50мин.....което довело до струпване на полицаи, и тъкмо влязох те ве4е ме викаха , добре ,4е не бяха предприели акция за обезвреждане ,4е вътре бяха документи, Ипод,цифров фотоапарат и разни такива....но вси4ко мина ок...
Тук времето е променливо , ту пе4е, ту е студено , няма го снега от декември-януари,децата в яслата подготвят Баба Марта и така..
Благодаря ви за поздравленията за беб4о, какво да се прави оби4ана съм от мъжете аз и това е... Wink
Мамо Щрумф оправяй се. Hug
Мистик ,кураж още малко остана ,ще видиш как ще се забавляваш после на самия ден. Hug
Мари Рус и Матео беше така - мързеливи4ък сън4о и не искаше да дърпа, та все го побутвах и събуждах...и за мен кърменето приклю4и бързо на 3-4 месец,та с второто  изобщо и не искам да кърмя...по редица при4ини , за които са виновни "страхотните "от болницата ,но това е друга тема...
Шомон ,4естит ти пешеходец.  bouquet
Мамо Светли другата седмица ще ходя към Пловдив ,та ако имаш време ще се видим. Peace
Исав, то хубаво трето моми4енце, ами ако пак е мом4енце ,тогава??? Laughing
А за спорта - и аз съм за Бебе Нажор (липсва  ми една буква), за Понитата , за Джудото ,
хайде до скоро от мен . Hug

# 204
Вчера селдобед пак бяхме на консултация и за съжеление бяхме наддали само двайсет грама за два дни Sad казаха ми след всяко кърмене да се цедя и да дохранвам,аз успявам да изцедя не повече от 30гр а си мислех че имам кърма Sad Утре пак сме на теглене и ще видим как стоят нещата.
Мистик това да не е някаква предсвадбена треска newsm78 Давай по ведро Hug

# 205
  • MERIGNAC, FRANCE
Мари, звънни до най-близкия Лактариум и там ще ти дадат съвети за кърменето. Моми4етата ве4е са ти казали да пиеш доста те4ности, аз ще прибавя - Biere Brune, леща, 4ай от анасон (бебетата обожават аромата и колкото пове4е су4ат, толкова пова4е има). Не им се давай  Peace

Мен един грип ме е лепнал от събота и трета нощ не спя  Sad И аз като Мистик имам crise d'angoisse, но заради тези болести  Confused И мъжо е с гастро, та само Тони се държи и дано не ми се разболее  Praynig

Шомон, 4естито ти ходещо 4ове4е   bouquet Като ти гледам ленти4ката, в4ера и рожден ден сте празнували Hug Да ти е здрав и щастлив Калоян4о  Heart Eyes

# 206
Никакви криз  дангоаз моля -
Мистик то сватбата е хубаво нещо бе; ще видиш къв купон ще стане ; ние в България сме се женили; ама голяма веселба беше  newsm44
Мама Щрумф - дръж се и ние го изкарахме грипа
Мамба - за третото гаранции няма - на риск и каквото сабя покаже ; ама си струва  newsm10

# 207
Мамба - за третото гаранции няма - на риск и каквото сабя покаже ; ама си струва  newsm10
Е,то аз винаги така - каквото сабя покаже....та сигурно ,ако се замисля след време за трето пак ще е така.... Laughing Поне ще ме носят на ръце моите мъже . Sunglasses

# 208
Мама Щрумпф, ние почти всеки ден сме в акушерският център, и там ми обясняват всичко, сега пак се връщаме от там и видяхме, че за два дни е качила само 30гр , казаха ми няколко дни да дохранвам след всяко кърмене  с АМ за да видят дали ще почне да наддава по добре и сега незнам какво да правя, ако е за няколко дни може ама да не е повече newsm78 Започвам с бирата и чая засега Simple Smile
А анасон къде мога да намеря тук ?

# 209
Мари_рус, сега се сетих, че вземах за увеличаване на кърмата едно много приятно нещо, Галактожил, в което има и анасон, и кимион и наистина действаше. Има го навсякъде по аптеките  - без рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт