Навън зима вее, ЮЛЧЕ в къщи си дивее!

• 14 441
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Eti, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МНООООООООГГГГГГГГОООООООООО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ  newsm51
Крис, честито и леко бременеене, дръж ни в течение  preggo
Гери, честит рожден ден на патерици  smile3525
Нанче, аз искам да си живея в провинцията, толкова по-спокойно, по-малко разходи (ние си имаме на село градинка с домати и чушки, картофки, морковки и зеленце, ягодки и черешки), мляко взимаме от съседите за 50ст. литъра, без консерванти, чисто натурално, мед- пак от съседите, чист, истински, за 5лв. голям буркан, чайче от билки, компотчета от плодове от градината, сладко от плодове от градината и т.н. А тук в София, какво мляко с разни гадости в него- 1.30лв. май беше  newsm78, мед- гадост, зеленчуците почти през цялата година нямат никакъв вкус. Верно, че взимаме заплати, за които в провинцията не могат и да мечтаят, но като не можеш да си купиш нещо свястно. За апартамента- СОТ, щото не може без него (а на село не се заключваме даже), интернет-25лв., ток- 50лв.,  а сме с парно, да идеш на работа или поне 70ст. за билетче или с кола- гориво. Не че се оплаквам, аз си избрах, да дойда в София, но споделям предпочитанията си за малко провинциално градче  Tired Но пък знам и в провинцията, колко е гадно без работа или ниско платена работа. Мама работеше преди 3 години за 80лв. в един магазин  #Crazy Караха 3 човека с тези 80лв. и пенсията на баба- ок.100лв. А аз сутрин, ако имам по-малко от 100лв. в мен, си мисля, че нямам пари  #Crazy

Ох, спирам вече  Tired

Само исках да кажа, че харесвам провинцията, особено малките китни градчета  Hug Но пък тук срещнах мъж си  bowuu и вече си имаме собствен дом и тук ще остареем заедно  Praynig Където е семейството, там е ВСИЧКО  Hug

# 166
  • Варна
Почерпете се за мое здраве момичета.Оказа се,че и  аз имам  имен ден днес .

Ети,честито мила и на теб   bouquet

# 167
честито на днешните именници.
Сузи, Ети, желая ви много здраве и семейно щастие!   bouquet

Гери, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая.   bouquet

Сузи страхотна почерпа, мерси.
Ети, мерси за лекарството, днес ще го взема и го почвам, дано я уморя тая пуста киста  #2gunfire

Сложих Ема да спи, и така се наядох, че сега ме мързи да мисля какво остава да пиша.
Айде по-късно може пак да ви навестя.

# 168
Крис-Страхотна новина!!! Лека бременност ти желая и едно розово вързопче накрая да ти донесе щъркелчето Wink

Честито на всички, които имат имен ден!!! Много здраве и късмет в живота!
Ето и от мен почерпка:

Сега си прибираме от доктора. Венци е с грип за съжаление Sad Взех мултивитамини за баткото, за да го предпазя поне него. Дано бързичко се оправи милото. Praynig Praynig Praynig С висока Т 39, кашля много гадно.... иначе е подвижен. Играе си, не лежи в леглото, но е доста кисел Sad

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:24 от eti_31

# 169
  • хасково
Ехо, здравейте и от мен! Нали не сте ни забравили?
Днес вече съм на крака -малко по-малко се възстановявам от кошмарния грип. Вярвайте по-зле от това никога не съм се чуствала, 4-5 дни не можех да стана от леглото дори да отида до тоалетна. високата температура направо ме опостуши. Чакам с нетърпение да си гушна детенце , което е при баба.

Честито на именничките- Ети и Сузи.Много любов с любимите хора и весело изкарване! newsm51

КРИС, браво. Лека бременност и здраво бебче. Аз ще изчакам да минат 2те години след секциото и после активни тренировки luvbed EFP stork-boy

Целувки на всички мами и дечица.

# 170
Ети,Сузи, честито и да са ви живи и здрави именцата! Hug  bouquet
Ронка,да не се окалпазаниш без Калин,ей NaughtyМоят мъж като беше цели три месеца в Чад така ме беше хванала мързата и за чистене и за готвене,че не можа да ме познае като се върна.В интерес на истината временната промяна му хареса,защото иначе малко си падам ненормална на тема чистене  SickНо с дете покрай теб,сигурно е друго Thinking
Аз да ви се похваля,в рамките на две седмици открих мои изгубени от много години близки приятелки и много съм щастлива,защото се бях видяла в чудо къде са се дянали.Преди две седмици,разхождайки змея с количката, ме спира  дегизирано момиче с очила и малка госпожица и се оказва,че  е моя близка дружка,която просто изчезна в един миг.Днес пък ми звъни непознат номер и насреща най-добрата ми приятелка от Езикова,която пък се затри в чужбина,но сега е в София.Просто е страхотно да си помислиш за някого и след толкова години да го откриеш Laughing
Иве,и аз не харесвам София #Cussing outГоляма лудница и най-голямата селения на България,защото всички на там бягат.Живях на времето 6 месеца и си плюх на петите и беж във Варна  Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 14:47 от Tizija

# 171
  • София
 newsm24Честит Имен Ден на всички празнуващи!Да сте ни живи и здрави и с гордост да си носите името!newsm24
Гери- newsm59много здраве,щастие,любов,късмет и парички ти желая! newsm67
Крис-честита бременност!Да я изкараш леко и да си имаш едно здраво и сладко бебенце! Hug
Ивка-    202uu
Тиция-и аз съм от Варна,но от 8 години живея в София-не е толкова лошо.В началото и на мен ми се стори пълен хаос,но се свиква.Тук има повече възможности и разнообразие,не си останала по-дълго,за да видиш красотата на града.Сега обожавам София,но много,много ми липсва морето,и може би точно приятелствата от детинство,за които говориш.Но тук срещнах мъжа си и съм много щастлива!
И аз приспах Влади,но сега ще започвам да домакинствам..
Всички болнички да оздравяват! Hug
Мунка- Hug

# 172
Сузи,Ети,Гери да сте живи и здрави! Hug  bouquet

Рони: успех ви желая. HugНяма начин там да не сте по-добре.  bouquet
Крис:страхотна новина! Лека бременност ти желая. Hug
То и на мен ми закъснява малко този месец,не смея още да направя тест.Може и заради диетата да е. Rolling Eyes

Всички болни мами и бебоци бързо да оздряват. Hug

Да се похваля и аз.Вчера бях на листовки и ги взех без нито една грешка. Crazy
А иначе още не съм започнала да карам.Смятам др.седмица да си запазя час.
Днес май ще сме си цял ден у дома.

# 173
Лети, всещност наистина се окалпазаних! На обед сложих детето да спи, хапнах хубаво, и вместо да си пия кафето изпих една чашка бира. Легнах та поспах час и половина и сега си пия кафенце и се чувствам много добре. Да не си помислите, че съм се пропила, ей, не съм.  Naughty А вечерите са много тежки, много ми липсва мъжлето, седя сама и си кукам пред компа, поне имам връзка с него, но не е същото.А Емата, го гледа на каметара протяга ръчички да я гушне, вика "тате" и гали монитора. Много й липсва баща й, дано раздялата е за кратко, жал ми е за милото ми детенце. Като прекъснем връзката се разплаква за него.  Cry

Ивка, това което сте преживели с Цецко е ужасно. Хубавото е, че вече всичко е зад гърба ви.  Hug

Лала, от теб чувам, че морските свинчета се ядат. Но като се замисля в Тайланд и подобните дестинации си хапват хлебарки и всякакви гадни животинки от този род, та на едно морско свинче ли няма да му видят сметката  Sick Joy

Ема се събуди, изчезвам.  Hug

# 174
  • somewhere over the rainbow
Честит имен ден на Ети и Сузи и останалите именици!  bouquet
С тези торти направо ми се взе акъла - много обичам шоколадови Crazy

Крис, прекрасна бременност ти желая! Hug

Рони, това за екскурзията ми е мечта. Дай Боже! Praynig

Днес една приятелка роди близнаци - момиче и момче Crazy  Голяма радост! Party  Манол и Лазарина се казват - много хубави имена! Party

# 175
Гери, честит рожден ден/малко със закъснение/!

Много здраве и щастие ти желая! Hug

Ети, Сузи, Честит Ви Имен Ден! Със здраве да си носите името!

Леле какви почерпки самоооо, изтекоха ми очите...и лигите. #Crazy

Смилете се над мен, аз все пак започнах зелевата супа. Sick Но ще устискам де, не е чак толкова зле, гледам се по-често в огледалото и се амбицирам. Rolling Eyes

Крис
Ихааа, страхотна новина! Браво на вас, леко и безпроблемно бременеене ти желая!
Арлина newsm53 EFP
Шоферка ще ставаш значи, браво! Peace

Малкият Венци бързо да оздравява! Hug

# 176
Мили момичета, да са ви живи и здрави имената

Крис,лека бременност ти желая  Hug

# 177
Ох Нани,сакън! Хич не ми се ще още,искам Зоя да стане поне на 3 год. и тогава да родя.Пък и с тва кърмене,не мога да се напия бре!Правя си сметки да си поживея малко преди една нова бременност.
Мойта диетка е доста ефикасна.Дотук към -4-5 кг за 20 дни.Хубавото е,че не спираш да ядеш,колкото и когато си искаш.Започнахме я заедно с приятелката ми,тя дотук е -6кг. PeaceВчера си купих и книгата,та сега след листовките, нея ще чета.
Ето линк:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264499.0

# 178
  • Варна
Криси ,честито  Hug и леко бременеене ти желая.

А вие знаете ли,че има още една мама ,която бременее и се спотайва без да се похвали Martini mama,термина и е за 02.08.Ако чете и пожелавам лека бременност и накрая едно розово щъркелче stork-girl

# 179
Здравейте мамита! Как е?! Хубавата новина от нас е, че Максималния ще го вземат на ясла от март. И аз много се вълнувам сякаш не съм изпращала вече син в казармата, пардон, на ясла. Ми то ми е още такова една бебесто...

Лала, знаеш ли, че аз май я познавам колумбийката дето всичко си изяла!? Луси е , нали? Преподава с мен испански в Берлиц.  :lol  

Арлина, разбирам те за пийването, ама то да не мислиш, че като спреш и се отпускаш кой знае колко?! При мен , например, не стига, че децета са по леглата още в 20.30. и ние имаме цялата вечер само за нас и нашите пороци, а аз непрекънато слухтя и ходя да проверявам кой е завит и кой отвит. И то удоволствието от свободата на избор - бира или коктейлче - съвсем се изпарило. Grinning  А иначе, ако кажеш, че си бременна, аз лично ще се зарадвам!  Grinning Единственото неудобство, което виждам, е че няма да можеш да отидеш на Министри през юли.  Mr. Green Що пък да не можеш?!...
Успех с шофирането!
И успех на с шофьорския курс!

Рони, нищо няма да изгубиш, ако поживееш някъде другаде за известно време. (Или за винаги.) Пожелавам ви късмет и бърза адаптация!

За София мисля, че е прекрасна през уикендите. Това ми липсва като се преместихме във Варна, след 10 години живот в столицата. Но пък мръсния въздух и агресията ми дойдоха в повече. Но си мисля, че човек ако си живее в хармония със себе си,  на всяко място би се чувствал добре. Казвам го от опит, за съжаление  при мен беше точно обратното, но сега май съм се успокоила.

Поздрави и целувки на празнуващите!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт