Крис, честито и леко бременеене, дръж ни в течение

Гери, честит рожден ден на патерици

Нанче, аз искам да си живея в провинцията, толкова по-спокойно, по-малко разходи (ние си имаме на село градинка с домати и чушки, картофки, морковки и зеленце, ягодки и черешки), мляко взимаме от съседите за 50ст. литъра, без консерванти, чисто натурално, мед- пак от съседите, чист, истински, за 5лв. голям буркан, чайче от билки, компотчета от плодове от градината, сладко от плодове от градината и т.н. А тук в София, какво мляко с разни гадости в него- 1.30лв. май беше
, мед- гадост, зеленчуците почти през цялата година нямат никакъв вкус. Верно, че взимаме заплати, за които в провинцията не могат и да мечтаят, но като не можеш да си купиш нещо свястно. За апартамента- СОТ, щото не може без него (а на село не се заключваме даже), интернет-25лв., ток- 50лв., а сме с парно, да идеш на работа или поне 70ст. за билетче или с кола- гориво. Не че се оплаквам, аз си избрах, да дойда в София, но споделям предпочитанията си за малко провинциално градче
Но пък знам и в провинцията, колко е гадно без работа или ниско платена работа. Мама работеше преди 3 години за 80лв. в един магазин
Караха 3 човека с тези 80лв. и пенсията на баба- ок.100лв. А аз сутрин, ако имам по-малко от 100лв. в мен, си мисля, че нямам пари 
Ох, спирам вече

Само исках да кажа, че харесвам провинцията, особено малките китни градчета
Но пък тук срещнах мъж си
и вече си имаме собствен дом и тук ще остареем заедно
Където е семейството, там е ВСИЧКО 

Взех мултивитамини за баткото, за да го предпазя поне него. Дано бързичко се оправи милото.

Моят мъж като беше цели три месеца в Чад така ме беше хванала мързата и за чистене и за готвене,че не можа да ме познае като се върна.В интерес на истината временната промяна му хареса,защото иначе малко си падам ненормална на тема чистене
Но с дете покрай теб,сигурно е друго 
Голяма лудница и най-голямата селения на България,защото всички на там бягат.Живях на времето 6 месеца и си плюх на петите и беж във Варна 
много здраве,щастие,любов,късмет и парички ти желая! 

Манол и Лазарина се казват - много хубави имена! 

А иначе, ако кажеш, че си бременна, аз лично ще се зарадвам!