Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за срещи в различни градове?
Какви са мненията за спането на бебетата по гръб?
Какви са препоръките за овлажнители на въздуха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за срещи в различни градове?
-
Какви са мненията за спането на бебетата по гръб?
-
Какви са препоръките за овлажнители на въздуха?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са рисковете и ползите от съхранението на стволови клетки?
...Знам че е от бременността,но така ми се иска по-бързо да се разкара,че незнам
!!Джобовете ми са пълни с хартиени салфетки и много,ама много ми е писнало от тях.... 
),но чета всичко положително по форуми и списания и гледам да се настройвам от сега за "онзи"важен момент.И понеже с първото си дете не бях подготвена за него,а и нямаше кой да ме съветва,едва устисках два месеца ,а имах такова голямо желание.Не искам и сега да стане така,за това се подготвям по-отрано с каквото може,пък дано този път да имам успех.Със сигурност ще е по-добре,както за мъничето,така и за мен самата.Пък и излишни разходи и време спестява
Оправяйте се бързо!!

.
.Айде спирай я тая работа.Малко съм позабравила какво е,понеже след като ми изтече майчинството през август м.г. си взех полагаемата отпуска за 2год. и отново забременях,та изобщо не съм се връщала-вече трета година...И в къщи много бързо умръзва,но ако си бил нон-стоп на работа,като излезеш в отпуск отначало ти се струва Супер.
Иначе цената на целия комплект е 730лв. Мисля, че на Тифани и бяха казали, че това ще е цената без столчето за кола, но се оказа, че е за целия комплект.