Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 712
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Честито на мама Сенди[/size] и мама Алекс! Да са Ви живи и здрави момчетата! Много да Ви радват и слушкат!
Аз тази нощ имах колебания, че болките ми започват, защото започнаха едни контракции с леки болки, доста регулярни и на често. Около два часа ги засичах интервалите и продължителността, след това пих едно нош-па и съм заспала докато се чудех дали да будя Татито. Сутринта се събудих без никаква следа от всичко това. Днес Доки каза, че Беба вече се смъкнала малко. Ама мен ми се иска да изчака до февруари, но както дойде- Беба си знае кога.
Готи, стискам ти палци много силно.
Момичета, аз бях питала, но понеже никой не отговори, ще питам пак, може би Мери, Евелинка и другите мами с опит могат да кажат за тези колани или ластични гащи, които са за стягане на корема след раждането. кога се използват-веднага след раждането или по-нататък, тоест трябва ли да ги подготвим предварително за родилния дом?
Благодаря Ви предварително за отговорите.

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 21:30 от denil

# 166
здравейте мамита!искам само да кажа че и аз съм с кат и готика,стискам палци милички! Praynigлека нощ на всички!

# 167
Готи, Кат, с вас съм, моля се всичко да е по мед и масло и очаквам с трепет хубавите новини!  Praynig Hug Бог с вас!
Денил с Тян носих колан още от родилното, верно корема ми се прибра много бързо, но бях на 17 все пак. С Ива не съм носила, корема си го влачих почти 2 години, но бях на 31 като я родих. Мисля че не колана играе роля, мисля че е от възрастта, от физическото състояние, от поредността на раждане, от гена, дали после ще правиш нужните упражнения и т.н. Чувала съм че не е добре да се носи едно заради кръвообращението, стегнатото пречи, второ, понеже мускулите ставали лениви и даже се прибирал по бавно и трудно корема.
Аз щях да ходя до док на консултация, но бяхме с батко и Ива в Бургас, обикаляхме за подаръци на племенниците ми, на батко и на снаха ми която има РД два дни след мен, т.е. на 31.01, после посетихме подобаващо Хепи и сега едва дишам от преяждане и умора. За това сега ви оставям и лягам и се надявам утре пак да се събудя от смс-а на някоя наша мама, гушкаща вече рожбата си! Praynig Heart Eyes

# 168
  • Варна
estrella много се радвам за теб, че бече гушкаш малката беборанка  Simple Smile сигурно е голям купон у вас  Wink
Готика успех и дано утре имаме НОВИНА  Wink
denil първия път сложих колан още на следващия ден след раждането /нелагално/ тогава не разрешаваха и бельо, беше нормално раждане...Майка ми ми го донесе , едвали ще има проблем със закупуването му, а и след като родиш и ти изчезне коремчето, ще добиеш по-точна представа какво да закупиш , като размер.
Преди време и аз задавах същия въпрос като теб за коланите, клинове и т.н., но по отношение раждане със секцио, заради самото притискане на операцията и кога най-рано може да се ползват newsm78 от приятелки със скорошни секцио разбрах, че са започнали употребата им след прибирането у дома или след махането на конците /приблизително след 7-10 дена/. Нямат оплаквания и изглеждат добре.
И сега вече да се оплача, хемоглобина ми е нисък и плануваното ми секцио се отлага минимум с десетина-петнадесет дни, което означава някъде 15-19 февруари  Confused толкова съм разочерована...а се надявах на 05.02 да се фукам с малка госпожица  Cry до следващата консултация ще се зобя с този препарат "Сорбифер Дурулес". Ако някой го е ползвал да сподели моля Confused Иначе, бебка си расте... повече на дължина, отколкото на ширина, но какво да се прави  Simple Smile вече е 2560 гр.  разположена е сравнително високо и не е слязла в малкя таз, тоновете са добри. Плацентата ми е свежа /що за дума, това да не е салата/,има достатъчно околоплодни води.

Това е от мен!
Лека вечер на всички!

# 169
Ехо, здравейте на всички.Пише ви Миро за да ви каже, че мама Мими, роди малкия Кристиян /Тино/ в Шейново.Събитието се случи на 25.01.2008г. в 20.35 часа.Бебето е 3,250 кг, 50 см, беличък е и рус, като татко си Simple SmileРаждането беше нормално и мина с доста шевове за майката, но завърши успешно!Милата ми тя, доста се измъчи /даже и упойка не са и слагали от онази в гръбнака/ Молбата и е, да я впишете в листата с родените бебета!Благодаря ви предварително и ви желая скоро да изпитате щастието, което тази нощ нашето семейство изпита!Късмет!

# 170
estrella много се радвам за теб, че бече гушкаш малката беборанка  Simple Smile сигурно е голям купон у вас  Wink
Готика успех и дано утре имаме НОВИНА  Wink
denil първия път сложих колан още на следващия ден след раждането /нелагално/ тогава не разрешаваха и бельо, беше нормално раждане...Майка ми ми го донесе , едвали ще има проблем със закупуването му, а и след като родиш и ти изчезне коремчето, ще добиеш по-точна представа какво да закупиш , като размер.
Преди време и аз задавах същия въпрос като теб за коланите, клинове и т.н., но по отношение раждане със секцио, заради самото притискане на операцията и кога най-рано може да се ползват newsm78 от приятелки със скорошни секцио разбрах, че са започнали употребата им след прибирането у дома или след махането на конците /приблизително след 7-10 дена/. Нямат оплаквания и изглеждат добре.
И сега вече да се оплача, хемоглобина ми е нисък и плануваното ми секцио се отлага минимум с десетина-петнадесет дни, което означава някъде 15-19 февруари  Confused толкова съм разочерована...а се надявах на 05.02 да се фукам с малка госпожица  Cry до следващата консултация ще се зобя с този препарат "Сорбифер Дурулес". Ако някой го е ползвал да сподели моля Confused Иначе, бебка си расте... повече на дължина, отколкото на ширина, но какво да се прави  Simple Smile вече е 2560 гр.  разположена е сравнително високо и не е слязла в малкя таз, тоновете са добри. Плацентата ми е свежа /що за дума, това да не е салата/,има достатъчно околоплодни води.

Това е от мен!
Лека вечер на всички!

Аз го пия това лекарство и ми вдигна хемоглобина,но доки ми каза да го пия до края на бременноста.Аз съм много доволна от него,само в началото на първите хапчета ми се гадеше от него,но после всичко отмина. Даже мога да се похваля,че от него много добре се чувствам,защото имах и проблеми с ходенето по голяма нужда (запек) а от него се оправих и до ден днешен ходя редовно и нормално.То по принцип е желязо това лекарство.Ако нещо друго те интересува питай.
Лека нощ от мен и дано утре да сме с мнооого хубави новини от някой мами  Heart Eyes

# 171
Е Евил нищо де , може пък да се засечем в Майчин дом, нали с Роси сме за 15.02. Laughing
Важното е бебка да е добре.И аз си пия феро-фолгамата от няколко месеца и ще продължавам май и след раждането заради този пуст хемоглобин.
Момичета , сега четох, че се давало 1-2 лъжички вода след кърмене , за да се предотврати млечницата, но водата трябвало да бъде  около 38 градуса.Абе как ще я мерим постоянно тази вода?Нещо не ми е ясно?

# 172
  • Варна
Еха, имаме си още едно момченце smile3501 тъкмо се чудех какво прави gotika80 във форума newsm78 ,а то каво било  Wink
Да ви е жив и здрав малкия Кристиян
Поздрави на Готика такава смела мама  smile3501

# 173
Честито бебче на мама gotika80 и тате Миро!!! Да Ви е живо и здраво синчето Кристиян!

# 174
  • Варна
taninana е това ,че може да се съберем повече мамчета на куп отчасти ме успокоява, Grinning но много мразя някой да ми разваля плановете Twisted Evil за водичката след кърмене, аз лично давах на Калоян, по 1 к.л. след хранене, но никога не съм я мерила като градуси ... стайна температура си беше Shocked и не съм  чувала, а защо 38 градуса? Пак ме гони безсънието, май ще си осъмна на компа Confused
Nadenceto4 за колко време се усети ефекта на това лекарство, дали ще успея за 2 седмици да си вдигна нивото на хемоглобина? newsm78

# 175
Добро утро на всички мами.Пращам Ви горещи снимки от шейново:),но са във вашата страница на snimka.bg, щото не мога да ги кача тук! Grinning

# 176
    smile3525 Честит Кристиян на мама Мими  ...Да е щастлив ,послушен и да ви радва много ,обичайте се винаги........ГОЛЯМ  Е СЛАДУРКО  kiss    smile3525

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 09:35 от бубето 29

# 177
Хайдеееее още едно момче в отбора! Честито на Готика и Миро!!!

# 178
  • София
Да е жив и здрав сладкият Кристиян на мама Мими и татко Миро! Много да ги радва и слуша!
Гот, бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате вкъщи с малкия! Благодарим на Миро за снимките!
Ех, че хубаво, ама дамите наистина са нещо лениви - не им се излиза и туй то! Joy

# 179
  • София
Честито на Миро и Мария!!!    bouquet Hug
Да е жив и здрав Кристиян (Тино), за радост на мама и татко! Да папка, да слушка (е, не винаги Wink ) и да ги направи най-щастливите хора! Леле, колко е сладичък, а е само на 2 часа:).

Общи условия

Активация на акаунт