Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 711
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
E сега вече ще се пръсна от гордост - имам си и адашче newsm44. Казва се точно както и собственият ми племенник. Честито на Мими и Миро! Пожелавам им много радост и щастие с малкия Кристиян. И пак да припомня, че също като мен бебчо е именник два пъти - на 14 септември (Кръстовден) и на 25 декември (Рождество Христово). Да не го пропускате с подаръците, че при мен редовно става така Embarassed.
P.s. Шевовете се оправят, важен е резултатът, а той е най-най-хубавия! Чакам снимки на русото ангелче.
P.s.p.s. Женските мами, дали да не се поразбързате, че се изгуби пропорцията Laughing

# 181
Честито бебче Кристиян на Миро и Готика
Много е сладичък,сега видях снимките Simple Smile

Започваме деня със страхотна новина Hug,дано целият уикенд бъде така.Слънчев и приятен ден на всички,ние излизаме на разходка  Nature Sun With Face  love001

# 182
  • Варна
Честити бебчета на на alex99 и Gotika80 Да съм и живи здрави и само да ги радват.Другите които са наред стискам палци всичко да мине леко  Hug
Момичета опитвам се да наваксвам със страничката отпред, ако нещо има объркано свиркайте  Whistling

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 10:33 от Lady V

# 183
  • Варна
Супер, вече има снимки на Кристиян,много е сладичък  Blush
Време е да се появи някоя принцеса вече  Wink

# 184
 Grinning Мамино, пардон лелино, Кристиянче хубаво! Чудесен е!

# 185
  • София
Хе-хе, Честито бебче Кристиян на Готичка! smile3501 bouquet Да расте здрав, весел и заобиколен от много щастие! smile3525
Лек ден на всички! Hug

# 186
Честит хубав-хубав Kристиян на Готика и Миро....Да ви е жив и здрав, да ви радва, да слушка, да папка....Много е хубав пу-пу.... Тъкмо снощи преди да заспя си мислех как ли е Готика....А то...тя вече е гушкала своето ангелче...Готи, бързо въстановяване... Hug
Следобед ще отида да видя как е Алекс...Само ме е страх като ме видят с това коремище да не помислят, че ще раждам и да ме приберат у болницата..... Joy

# 187

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МАЛКИЯ ТИНО!МИМИ,МИРО,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВИНАГИ ДА СТЕ НЕГОВИ ГОРДИ И ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ!!!

# 188
Мими и Миро, Честито за прекрасния син! Уникален сладурчо е! Да расте безгрижно, обиколен с щастие и любов. Добре Дошъл, Тино!

Евил, хапвай повече храни богати на желязо, така най-бързо ще покачиш хемоглобина. Успех!

# 189
smile3501 smile3501 smile3501Браво Готика, честито.
Дани добавих те в skype, снощи изобщо не се сетих, че си ти  Blush.

# 190
супер,супеееер,честито синче Кристиян на щастливите родители,много да ви радва и да е много здрав!

# 191
знаех си аз че ще има хубава новина

Готи душо, и тати Миро, да ви е честит сина! Да расте много здрав, красив, умен и разумен, късметлия, много да ви радва и слуша! Толкова съм щастлива за вас! А Тино е повече от чудесен, толкова красив!  Hug  

Ивето по здрави Алекс от мен и пиши моля те после как са!  Praynig
taninana във водата, дори в преварената,  има много повече бактерии, които биха могли да причинят млечница или други гъбички, за реазлика от кърмата която съдуржа живи клетки- бели кръвни телца, и действа антибактериално и заздравително! А всеки сам си решава вече да изплаква ли или не!  Peace

# 192
Честито бебе Кристиян на gotika80 и татко Миро !
Да ви е живо и здраво бебето и много да ви радва !
Разчувствах се като гледах снимките!

Hug

# 193
СТРАХОТНА НОВИНА!!! ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА МАРИЯ И ТАТКО МИРО!!!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН МАЛКИЯ КРИСТИЯН! МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА БЪДЕ ВАШАТА ВЕЧНА ГОРДОСТ!!!

Снощи имахме гости, наши много добри приятели и девойчето ми се видя много бледичко и изтормозено, питам аз каква е причината, а тя : АМИ, БЕБЕ!!!   ylinfant Ще си имат юлско бебенце! Да им е честито и дай Боже всичко да е наред!!!

Хубав ден мили тумбачета!!!   bouquet

МЕРИ, тук е описанието на всички продукти на Мустела! Дано да ти е от полза!
http://www.roditeli.info/mustela/bebe/

# 194
Еха, страхотни новини още от сутринта newsm68

Добре дощъл на бял свят на малкия Кристиян, и честито на мама Готика и татко Миро! Голям сладур е!

Общи условия

Активация на акаунт