Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 708
  • 307
  •   1
Отговори
# 195

честито момченце на мама gotika80
да ви е живо и здраво,да расте силен и послушен,да е най-светлия лъч в живота ви

# 196
Здравейте, момичета!
Мими и Миро, честит син! Прекрасен е! Желая ви да порастне здраво и силно момче, добър и щастлив човек за ваша гордост!  smile3525 smile3525 smile3525
Аз ходих на запис - добър е, по едно време нещо не вървеше добре, но явно на госпожицата не й беше удобно. Ще ходя пак чак към петък.
За колана - и аз като Мери знам, че така мускулите стават лениви и даже по-трудно жените се възстановяват. Но на мен при първото ми раждане коремът ми се прибра още на родилната маса и на 5 ден си носех дънките у дома. Сега обаче ми казаха, че нямало да се прибере толкова лесно  Tired. Закупуването на колан е най-добре да се консултира с лекар или акушерка след като се роди. Също съм чувала, че при родилите секцио облекчава временно болката, това ми го каза приятелка.
Evil, дано вдигнеш бързо хемоглобина. Голяма компания се събирате за МД Варна. Поне ще си раждате накуп  Grinning.
А, Пухче, за никъде не бързам!  Crossing ArmsПърво кавалерите да поотраснат малко, пък тогава ще е ред на госпожиците! Нали трябва да са по-силни и да ги пазят!  Wink

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 13:20 от evelinar

# 197
Ехей! Много хубави новини! Толкова мило ми стана..Следобяд Готика пише тук...а след няколко часа гушка бебе! Simple Smile
Да им е жив и здрав ТИНО!  bouquet
Алекс99- гордеем се с теб!В последните си постове нито дума за приближаващо раждане и изведнъж-хоп-момче!Честито!Бъдете силни и щастливи!Ивето, моля те извести ни какво име ще носи малкия юнак и как е младата мама. Heart Eyes
Ах, Сенди, видя ли че няма нищо страшно!:)Справила си се перфектно, сигурна съм!В тайна ли пазиш още името на героя Wink
Момичета, когато някой се обеби..вече не е в списъка на очакващите..това е логично..но как да разбера например кога е бил термините им след като родят? Embarassed
Погледнах има ли днес някой термин, кой ще ни изненада в този съботен ден, но не...всички досега изпреварват термините си...И то по 3 на ден- това се казва продуктивност!А аз имам още цял месец до моя, даже още ходя на работа, изобщо не мога да си представя да се появим на бял свят по рано от предвиденото:)
Слънчев уикенд на всички!Поне в София днес е слънце- както никога! Hug

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 12:15 от hotday

# 198
aaa73, GoldenEyeful, Illinka, много ви благодаря за помощта за кремчетата    bouquet
Ние излизаме на парка докато пече слънчице че после ме чакат баници и какво ли не още. Сутринта от 4 до 7 не спах от болки и си казвам почна се, а уж се бяхме разбрали с водолейчето че ще раждаме февруари, обаче се размина и съм заспала. Само ми остана болката в прасеца от едно здраво схващане, едва стъпвам, дано след разходката се размине.
Слънчев ден и на вас мили!

П.П. Хотдей, там където е вписана майката и бебето, най накрая в скоби пише кога е бил термина и!
П.п.п. Пух момичетата обикновено се раждат по термин или дори закъсняват!  Peace

# 199
taninana е това ,че може да се съберем повече мамчета на куп отчасти ме успокоява, Grinning но много мразя някой да ми разваля плановете Twisted Evil за водичката след кърмене, аз лично давах на Калоян, по 1 к.л. след хранене, но никога не съм я мерила като градуси ... стайна температура си беше Shocked и не съм  чувала, а защо 38 градуса? Пак ме гони безсънието, май ще си осъмна на компа Confused
Nadenceto4 за колко време се усети ефекта на това лекарство, дали ще успея за 2 седмици да си вдигна нивото на хемоглобина? newsm78

За съжаление не мога да ти кажа след колко време има действие лекарството,защото аз си направих пак изследвания чак след повече от месец.Предполагам че ще има ефект за 2 седмици щом са ти го изписали да го пиеш   newsm78

# 200
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ, ЧЕ НОВИНИ... newsm44
Вече не може да се включва човек по един път на ден....ами то на всеки час има новинки... Joy
ЧЕСТИТО НА МЪЖКИТЕ МАЙКИ - АЛЕКС, ГОТИКА И СЕНДИ   bouquet
НЕКА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
Много бързат тези мъже бе.....да им се чуди човек...а после казват,че жените били припряни и все забързани.Нашите моми сигурно ще са от по-тарикатките...до последно си стоят на топличко Laughing
Желая слънчев ден на всички.Новите мамчета - бързо да се оправят.
Лидетооо....- изгуби се някъде,а нали беше с паднала тапа....отчитай се бързо Naughty

# 201
Честито на Готика и Миро!Да им е жив и здрав Кристиян! smile3525
По повод списъка с термините отпред искам само да кажа , че не съм записана, но със сигурност ще известя някоя от нашите  добри вестоносци!!!

Аз с моя зъбобол ,които ме мъчи (ходих вчера на зъболекар и се оказа , че по време на бременността имам 3 кариеса  Sad , зъболекарката направи снощи само единия другите евентуално утре) и снощи няма заспиване от болка и пих парацетамол и малко ме отпусна та заспах.Цяла бременност никакви почти проблеми и сега накрая цял куп.Поне се успокоявам, че малко остана.

На всички слънчев и приятен ден!!! Hug
   love001

# 202
Честито момченце на мама готика и тате миро!Ех че хубави новини.Абе с тия момичета е голямо изоставане нещо хаиде горди мами не се ослушвайте Hug,На мама готика пожелавам бързо възстановяване и малкия много да слушка! newsm51 smile3525

# 203
Браво на мама Готи - поредната мама героиня   bouquet Нека Тино расте здрав и послушен за радост на мама и тати  Hug
Момичета аз не мога да не ви се похваля като нахранено циганче newsm44 newsm44  newsm44 Реших си проблема с къпането на бебо. Намерих най-после това което търсих. Вана, която да се монтира върху нашата вана - на ОNDA BABY OK e и е супер голяма, комфортна, с вграден термометър, анатомична и сигурна Peace На снимка не изглежда толкова добре колкото всъщност е. Препоръчвам ви я с 2 ръце....а нашия тати е просто впечатлен...Ето я:

Ивето специални поздрави на Алекс и от мен - чакаме после подробно инфо Peace
Иначе и аз съм в отбора на ниско хемоглобинните - едва връзвам 100. Как ще ме оперират незнам... newsm78
И е крайно време да си стегна багажа. Моя мъж нали ми даде ултиматум до утре. Защото ако се случило нещо спешно - щял да ме кара в Бургаското АГ и МД Варна съм щяла да го гледам през крив макарон. Ама той си е прав милия - всичко за бебето е готово, а аз съм до никъде... и ношница нямам  Crossing Arms

# 204
  • Sofia
ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ НА ГОТИ И МИРО Hug

ЛЕЛЕ МНОГО СЕ РАЗБЪРЗАХТЕ ОЩЕ НЕ Е ЗПОЧНАЛ ФЕВРУАРИ  Laughing

# 205
Искам да се включа и аз като вестоносец.
Току що ми се обади мама БАЛЕНКА.
Има си момиченце. Малката е изплакала преди няколко часа.

Всичко е минало прекрасно в МД Варна. Сега е излязла от упойка и ми звънна. Подробности ще ми каже по късно, защото влязоха доктори в стаята и прекъснахме разговора. Толкова се радвам за нея, защото милата много се измъчи Hug

# 206
Честито момиченце на Балена!

Да е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и татко! бързо възстановяване на мама!

Hug

# 207
  • София
Честито и на Баленка...ееееееей, айде малко се отсрамихме женския отбор!!!

...Момичета аз не мога да не ви се похваля като нахранено циганче newsm44 newsm44  newsm44 Реших си проблема с къпането на бебо. Намерих най-после това което търсих. Вана, която да се монтира върху нашата вана - на ОNDA BABY OK e и е супер голяма, комфортна, с вграден термометър, анатомична и сигурна Peace На снимка не изглежда толкова добре колкото всъщност е. Препоръчвам ви я с 2 ръце....а нашия тати е просто впечатлен...
Роси, именно тази ваничка ти препоръчах, когато питаше за поставка (сигурно не си видяла линка). Радвам се, че е наистина хубава, защото както споменах на мен това ще ми завещаят от едно миналогодишно февруарче:)

# 208
Честито на Баленка!!!Как се казва бебка?На Баленка бързо възстановяване , а на малката да бъде здрава има много щастливо детство!!!  bouquet
Дай боже все такива новини от сега нататък!!! Praynig Много ми става хубаво като прочета , че някоя мама е родила и се зареждам с положителна енергия! Simple Smile Hug

# 209
  • Варна
Ох, бях се запретеснила за момиченцата и ето го появи се  Grinning

Да й е живичко и здравичко на Баленка Peace

Общи условия

Активация на акаунт