Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 706
  • 307
  •   1
Отговори
# 210

честита кукла на мама баленка

# 211
  • София
Честито момиченце и на Баленка!   bouquet  ylinfant
Роси, ваничката наистина изглежда супер! Със здраве да си я ползвате! Аз имам подобна и към нея си взех една мрежичка на Албимини, която е с щипки и се опъва върху самото коритце, така че бебо да може да се къпе още преди да му е паднало пъпчето. Много е практична!

# 212
Бебка на Баленка ще носи прекрасното име МАГДАЛЕНА и е с манекенските мерки 49см и тежи 2800 грама
newsm51
ephrossinka на снимка тази вана не изглежда така добре както на живо.  Но като я видях - просто си казах това е! Hug
GoldenEyeful мрежичките ги гледах - много са удобни и чувам само хубави отзиви за тях  Peace

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 17:52 от rosi_bosi

# 213
  • София
Бебка на Баленка ще носи прекрасното име МАГДАЛЕНА  bouquet
GoldenEyeful мрежичките ги гледах - много са удобни и чувам само хубави отзиви за тях  Peace
Магдалена се казва племенницата ми! Heart Eyes Ставам досадна и преди го писах... Прекрасно име!
А тъкмо търсих в нета да пусна снимка на мрежичката, че моята не съм я снимала.  Embarassed Щом си ги видяла, имаш представа... Hug

# 214

Честит 1ви Рожден Ден на малката Магдалена!Да е розова, пухкава и много здрава!
Роси, ваничката е УНИКАЛНА- много ми хареса.Честито и със здраве да я ползвате!

Напоследък чета доста отзиви за помпите за кърма и не мога да преценя коя е по добрия избор Авент-ръчната или Медела- електрическата? newsm78
Вие как мислите?

# 215
ЕЕЕЕЕЕ...БРАВО....НАЙ-ПОСЛЕ И МОМИТЕ ДА СЕ ОТСРАМЯТ.... Heart Eyes
ЧЕСТИТА КУКЛА НА МАМА БАЛЕНКА  bouquet
НЕКА РАСТЕ ПРЕКРАСНО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ!

# 216
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МАГДАЛЕНА НА МАМА БАЛЕНКА!!!  bouquetЕЬ АМА КАКВО ХУБАВО ИМЕ СА Й ИЗБРАЛИ  newsm51!НЕКА РАСТЕ ГОЛЯМА И ПОСЛУшНА И ГО НОСИ С ГОРДОСТ]

# 217
  • Sofia
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Честито Честито Честито на Баленка и гордия татко .

Щастие , здраве и късмет желая.

# 218
Честито на Баленка! Да е здравичка, послушна и много красива Магдалена. И, таковата, може ли още едно момиченце до утре? Виждам, че желанията ми се изпълняват Flutter
Росенце-Босенце, пробвах да те питам нещо на лични, но си си запълнила лимита от входящи съобщения, та затова тук: Досега четох инструкцията, ама не е написана като за блондинки, та - какъв е принципът на поставяне на дрехите вътре - сгъват ли се, има ли нещо специално преди да се включи съответната програма според материала - памук, вълна и т. н. Нашата се води "6-о чувство", ама убий ме, ако знам какво означава това. Продължавам с четенето на инструкцията. Flutter

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 18:31 от Puhka

# 219
Пухи - изпразних я (кутията) Simple Smile Само ако мога и себе си скоро да изпразня Joy с тоз корем.....
Ами вадиш ги от пералнята и само ги изтръскваш както преди да ги простреш. Аз после ги мятам вътре със засилка. Но може и сгънати да ги слагаш. Важното е да не са смачкани  от центрофугата, защото тогава ще ги извадиш супер намачкани Peace
Хайде честито за новата придобивка. Със здраве да си я ползвате Peace Ще се родиш с тази машинка Hug Hug

# 220
 Grinning Благодаря много, отивам да пробвам прераждането rotfImbo Ако чуете отнякъде доволни крясъци, от мен са, да знаете rotfImao
Мери, аз пък бях чувала, че момиченцата повече бързат от момченцата да излязат навън и затова гоня симетрията Embarassed

# 221
ЧЕСТИТА БЕБКА НА БАЛЕНКА!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА , И ЧУДНО КРАСИВА МАЛКАТА МАГДАЛЕНА!!!

# 222
Честита дъщеричка на Баленка!!!

Честита сушилня на Пухка,със здраве да си я ползваш Peace

Роси,честита ваничка за вашия бебко  bath1

Сега аз да се оплача-днес ходихме да си вземем кошарката и като се прибрахме и се опитахме да я разгънем-не става #2gunfire #2gunfire(в магазина не я пробвахме,взехме я направо със сака).Мъчихме се половин час и мъжът ми я занесе обратно,оказа се че е счупен механизма и сега пак нямаме кошарка #Cussing out newsm45,а пък аз мислех тези дни да направим разместването и да сме готови.Сега ще чакаме другата седмица да заредят нови smile3516

Ще поглеждам отвреме навреме че до довечера сигурно ще има още бебоци. newsm30  love001

Момичета,Виви не съм я засичала скоро,някой знае ли нещо за нея newsm78

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 18:15 от mama avi

# 223
Честити ни розови новини!
Честита Магдалена на мама Балена! Да бъде много щастлива и красива!

Уф, преди малко си купих сутиен за кърмачки за 40 лв, малко ми стана лошо от сумата, ама дано си заслужава. Не съм ползвала с Петър подобно нещо, дано пък този път имам късмет да кърмя успешно.

# 224
Честито на Готика за малкия Кристиян!
Честито на Баленака за малката Магдалена!
[/color]
Да са живи и здрави и много добрички бебоци.
Благодаря за отговорите за коланите. За сега няма да бързам с това, пък ако се наложи ще си намеря.

Общи условия

Активация на акаунт