Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 700
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ !!! ДА ВИ РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, СИЛНИ И ЗАСМЕНИ, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!! НА МАМИТЕ ЛЕКО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. НА ОЧАКВАЩИТЕ ПОЖЕЛАВАМ НАЙ-ЛЕКИТЕ РАЖДАНИЯ.

Ние с малката мишка сме добре, само дето много ни повръща и на консултацията онзи ден не беше качил нищо даже беше отслабнал  от изписването  Cry Аз нямам много кърма - едвам изцеждам по 40мл. от двете Cry Само тази сутрин направих рекорд - 70мл. Изписаха ни добавка за повръщащи бебета - АПТАМИЛ АР. Понеже сега нямам време да пиша много, ви пращам да ни видите  в нашата си поща (на февруарките):

http://mail63.abv.bg/app/j/box.jsp;jsessionid=aQeNe8Bildlh?fid=10

# 226
хайде и от мен поредното честито,браво баленка да ти е жива и здрава малката кукла!

# 227

Честита Магдаленка на мамчето Баленка,
да ги радва много , да се слушкат
и ...по-бьрзичко в кьщи да я гушкат.
Да  бьде здраво, весело и сльнчево дете
и  само в обич ,мир и щастие да порасте!!!

# 228
Честита малка принцеса на мама Баленка! Живичка и здравичка и много радости да им носи!
Момичета аз от 5 часа сутринта до към 10 и 30 бях с ужасни контракции на всеки 10 минути, но упорито чаках да започнат да се усилват или да станат на 5 минути и тогава да тръгвам към болницата, но накрая съм заспала и като се събудих нямаше и помен от контракции, а вече така ми се иска и аз да си гушкам сладкото бебоче! Ох, а болките бяха ужасни, въпреки че не съм някоя лигла и по принцип държа на болка направо ми се щеше да си изтръгна корема, и като се замислих, че това май не е нищо и същинските контракции ще са къде къде по-болезнени направо ми се дорева, ама в името на бебка бих изтърпяла каквото и да било.

# 229
 Grinning Мерси, mama Avi, това ми е нова играчка и много й се радвам. Забраних друг освен мен да я доближава. Преди малко извадих прането, но като за пръв път, го пресуших доста (не уцелих програмата). Пак ще си гладя, но е голямо забавление. Дано не ми мине ентусиазма, както с парочистачката. Зор, докато я вземем, един месец си играх с нея и ми омръзна. Скоро се сетих, че отдавна не съм я вадила от кутията и тия дни може да го направя.
woman_s, дано не те повтарят болките, докато не дойде момента да раждаш вече. Стискам палци!

# 230
ЧЕСТИТО НА МАМА БАЛЕНКА И МАМА ГОТИКА. ДА СА ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ИМ СЪКРОВИЩА КРИСТИЯН И МАГДАЛЕНА!!!
Толкова се зарадвах като прочетох хубавите новини. Всъщност седнах много разстроена пред компа, а то какви хубави неща има тук. Много добре ми се отразява като ви чета милички. Heart Eyes
Да ви се оплача как се скарахме с баща ми сега. Отново за КОТКАТА. ДА Я МАХАМЕ, ЩЯЛ ДА Я ХВЪРЛЯ, КАТО СМЕ СТАНЕЛИ НЯМАЛО ДА Я ИМА НАПРАВО #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не знам какво да правя. Наистина може да я махнем, но не и СЕГА В РАЗГАРА НА ЗИМАТА. Пролет или лято най-вероятно. Не може да си го гледал животното 16г и накрая на боклука да го хвърлиш./дето се вика/
То бяха думи, то бяха викове. Направо.............. Cry Cry
Целувам ви. Извинявайте за това.

# 231
 box Аа, не давам и косъм да падне от опашките на нашите котета, те са си членове на семейството и си ги обичаме като дечица. Само им ограничихме достъпа до спалнята. Преди няколко дни ги изпуснах за минута, защото джиесемът ми звънеше на пожар и ги сварих в спалнята - застанали в една редичка и гледат с почуда бебешкото кошче. Слънчице, един съсед се разпореди така с котарака на друг съкварталец, защото живеел на първи етаж и мяукането му пречело - награбил го в един сак и го отнесъл някъде. За лош късмет го видяли и няма да ти казвам какво му се случи. Добре че не го беше отнесъл далече и котаракът се върна при собственика си, че чудо щеше да стане. Не може да се разпореждаш, както ти дойде с живи същества, особено когато някой е поел грижа за тях и ги обича.

# 232
Честито на Баленка! Да е жива и здрава малката госпожица и много да я радва!    bouquet  bouquet  bouquet Името е страхотно (нали и аз съм си го избрала)!
Цял ден си играя с Благун и вече нямам търпение да си дойде Митко и да ги оставя да си поиграят двамата, пък аз да си почина.
Днес ни дойде холната масичка и съм страшно доволна, защото много време отлагахме да я купим.
Избирах и нова количка, харесах една на Cam - лятна, но ще ми върши работа и за следващата зима. Още само се ориентирам, но трябва да купя нещо, защото количката на Блажко се супи тази седмица, пък комбинираната ми е страшно неудобна и тежка и ще ми върши работа само в първите месец-два да разхождам бебето.

# 233
  • София
Ох, и аз само надзъртам за нови бебета и се въртя около компа Embarassed
Слънчице, как така ще изхвърли 16 г. котка бре? Shocked И аз имам коте, на 12 г. и с нея ми мина и първата бременност. Ако знаеш колко пъти ме е будила, че бебето плаче..... Embarassed Много са умни, не я хвърляйте. Cry Моята и сега разбира, че ще има бебе, не ми досажда изобщо, само ми се гали в краката. Знам със сигурност, че опасността от някаква зараза е в акито на котето. Не трябва да се чисти тоалетната им и да има допир с кожата до нея. За храненето няма проблеми. Наскоро даже в Шейново попитах и се повтори тезата, която знам. Heart Eyes

# 234
4estito beb4e na mama Balenka!slun4ice знам какво ти е на душата.Аз също изпитах това ужасно 4увство да се раделиш с любимо същество.Ние оставихме нашата сладурана при маика ми,въпреки 4е тя много не я искаше,но за сега вси4ко е ОК.В на4алото и се обаждах всеки ден да питам как варви климатизацията и ,но маика ми малко ми се поразсърди 4е се интересувам пове4е от котето отколкото от нея.Майка ми живее на 220 км.от Варна и ще ми е трудно да си я виждам 4ести4ко,но брат ми и правят редовно клип4ета и ми ги пращат.Не се ядосваи мила ,4е не е полезно за бебето,а аз съм сигурна 4е ще намерите наи -доброто решение за вси4ки.Лека  и спокойна ве4ер на вси4ки!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 20:29 от yana-varna

# 235
Благодаря ви милички за подкрепата. Аз им казвам, че няма да влиза котето в стаята на бебето и че няма да пречи, но те са със старите разбирания. Че и на чест и достойнство го ударихме. Само проблема е, че тоалетната е на терасата на тази стая и минава през нея, но решението е да се смени мястото.  Ако можех да намеря на кого да го дам да го гледа.........
Не искам да ви занимавам с този проблем, но сега от вас намирам подкрепа. Благодаря ви. Hug
Лека нощ.

# 236
  • София
Благодаря ви милички за подкрепата. Аз им казвам, че няма да влиза котето в стаята на бебето и че няма да пречи, но те са със старите разбирания. Че и на чест и достойнство го ударихме. Само проблема е, че тоалетната е на терасата на тази стая и минава през нея, но решението е да се смени мястото.  Ако можех да намеря на кого да го дам да го гледа.........
Не искам да ви занимавам с този проблем, но сега от вас намирам подкрепа. Благодаря ви. Hug
Лека нощ.
Само не чисти тоалетната! Naughty Няма страшно, че ще минава през стаята. Досега цяла бременност си била с котето, което е по-важния фактор, отколкото за родено вече бебче. Peace

# 237
Мале колко много бебчета са се появили.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВО ИЗЛЮПИЛИ СЕ МАМИ.
Много се радвам за всички ви, колко малко вече ни остава на всички.
При нас всичко е ОК, онзи ден бяхме на преглед и бебка е добре, е малко малка върви, ама живи и здрави. Тежим само 2.600 нямаме пъпна връв около шийката. плацентата не е почнала да старее, тъй че ние ще си дочакаме термина най-вероятно, не сме се разбързали все още. С килцата сме добре само +8 от началото, което направо ме учуди.
Е за сега това е от мен, нямам много време да пиша, но се сештам за вас всеки ден. Аз оспешно взимам всички изпити за сега и се надявам доакто бебка реши да излезе да си ги взема останалите.
Лека вечер на всички.

# 238
Най напред честито и от тук слънчице на Баленка! Малката красавица Магдалена да расте в разкош, да бъде здрава, щастлива и добра! Светле бързо възстановяване, и скорошно прибиране у дома! Радвам се че всичко завърши прекрасно и ти желая от сърце много щастие!

Слънчице, знам как се чувстваш, макар да бяхме сами в Сф слушах много упреци за котарака ни. Не послушах никого обаче в крайна сметка, послушах сърцето си. Котарака не ми е създавал грижи. Дано се реши проблема ти и да се успокоиш! Peace
Пух честита сушилня! Със здраве си я ползвай!  Hug

# 239
  • София
Честита принцеса на мама Баленка! Да е жива и здрава и много радост да донесе в семейството й!
Питахме за мома, ето я момата! bouquet Hug Прекрасна новина!
Роси, Пухка, със здраве да си ползвате придобивките!
Хубава вечер на всички и  Hug Hug Hug
Maria_m, нещо не мога да намеря снимките, къде точно са в пощата в абв?

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 21:49 от zvezdobroyka

Общи условия

Активация на акаунт