Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 692
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Maria_m, нещо не мога да намеря снимките, къде точно са в пощата в абв?

Извинявайте ,  че се намесвам ,  но за да е по лесно за разглеждане преместих клипчетата на maria_m в папка "bebeta" в пощата в "чекмедже" ! Иначе си стоят и в писмото ,  което е изпратила! Дано е по лесно и удобно!

Хубава вечер!

Hug

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 22:19 от alina_si

# 241
влизам само да кажа спокойна нощ на всички и дано утре имаме нови бебенца! Hug

# 242
Обаждам се и аз.
Честито на двете ни нови обебени мами и техните татковци. Дано малките Кристиян и Магдалена да са слънчица за родителите си, и само хубави работи да им се случват!!!
При нас работата продължава с пълна пара, но се надявам утре да приключим с грубите неща, и после да останат само довършителните работи (миене на врати и прозорци, да си догладя бебешките дрехи и да дойдат новите щори (нямам търпение!!!) и такива подобни). Казах си, че щом днес при този натоварен график не стана нещо, малката може и да изчака повече време, дано и ми стискайте палци.  Praynig
Лека вечер и до утре. Целувки.  Heart Eyes

# 243
Браво на Балена, повлече крак за момиченцата! Да и е честита малката Магдалена!

# 244
Еха, колко много бебета!

Честити мъжки рожби на Сенди, Алекс, Готика и щастливия татко Миро!

Честито момиченце на Баленка!

Да бъдат здрави и много щастливи малките човечета!

Стискам палци и очаквам хубави новини за Изабелка и Кат!  Praynig

Честито на мамите с нови придобивки!
GoldenEyeful пусни линка, ако намериш снимка на мрежичката за вана.

woman_s – дано следващите болезнени контракции да са родилните вече.

Добре, че има хубави новини, та малко да се разведри човек. Аз вчера бях на ЖК и се оказа, че бебка пак се e увила два пъти с пъпната връв и лекарката започна да настоява за секцио. Така се бях настроила да раждам нормално, че сега ми е много криво  Cry. Отгоре на всичко напоследък кръвното ми е по-високо от нормалното, а на консултацията съвсем го качих, та сега пия някакви хапчета за понижаване и го меря през няколко часа. В понеделник ще правят запис на тоновете на беба и се моля всичко да е наред  Praynig.

Приятни сънища!  Hug

# 245
Честито на всички обебили се мами Grinning newsm51 smile3525Да са ви живи и здрави малките слънчица, да са мнооого щастливи, много да ви радват и да внесат в живота ви още повече любов, топлина и красота.
Разгледах снимките, бебоците са прекрасни и толкова оформени малки и сладки човечета Simple Smile

# 246
Честити на всички мами и бебета ! newsm51

Момичета сложих две снимки в албума с бебенцата и преместих всички бебета в една папка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202578&view=1&photo=25

Ние сме добре , наддаваме добре и да кажа още не съм си купила количка, направо срамота  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Покрай цялата тази бебешка еуфория не можах да ви почерпя за рождения ден на батко Борис, за това сега с малко закъснение го правя.

# 247
Браво ЕСТРЕЛКА ,
големи сте сладурчета всички и бебетата са пораснали -супер !!! newsm04 coolcool
 Нека е жив и здрав баткото Борис и да ви помага много -надявам се
 newsm59 newsm38 newsm59 За  количката има време още си мисля  Peace 1stroller
 breastfeedingЕСТРЕЛКА,  ще те питам по-натам -живот и здраве за кьрменето ,а на теб  smile3501
Включвай се по-честичко ,което май е невьзможно .............

СЬН ДЕЙ стискам ти палци  Praynig и ще сме с теб в молитвите ти   Praynig         
 Може и да се оправи бебка -знаеш ли ...Успех и кураж ... Hug Hug
Целувки на всички и ЛЕК ДЕН  lovekiss sun lovekiss
Момичета , какво мислите - става ли за заглавие или още спя  newsm78

Красив  дьжд от  бебоци си имаме ,нали?
 Но...да почакаме -и февруари ще вали !!!

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 09:24 от бубето 29

# 248
Добро утро на всички! Hug
Досега с Петър гледахме бебенцата в албумчето и той така се радва милият newsm53,вече чака с нетърпение да се роди и неговата сестричка и по 100 пъти на ден ми прегръща корема и й казва колко я обича Heart Eyes,дано така да се обичат и после Praynig

Естрелка,много са ти сладки дечицата HugНа баткото честит рожден ден на патерици,да е много послушен и да помага nbirthday  party023 Gift,а близначетата много са пораснали. newsm04

Аз от днес официално съм вече в деветия месец newsm44,все по-малко остава и вече нямам търпение.
Приятен ден на всички Hug Heart Eyes

# 249
Добро утро /добър ден вече/.
Как сте днес? Много са сладки бебоците, а близнаците са много пораснали. Много ми хареса снимката с кърменето Grinning
SunDay видях че си говорила за мрежичка за вана. Вчера в магазин Щъркел в Бургас /предполагам и в София ще е същото/ видях точно такава. Струваш 9,50лв, но като че ли не ми се видя много удобна. Сега ще се помъча да намеря нещо за нея.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2003&e=bouncers
Сомо това намерих, имаше същото в магазина. Стойката с мрежичката е на същия принцип, но се закача в страни на коритзето.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=42882
А това една приятелка в щатите ще си копува.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 10:44 от slanchice1

# 250
Ехееееее то наистина има дъжда от бебета!!! Да са ни живи и здрави сладките февруарски януарчета!!!!!
Може би някой трябва да включи малката Магдалена в списъка на първа страничка  newsm78

Бубе на мен много ми хареса заглавието ти, мисля, че е много актуално   bouquet
Нашата госпожица сигурно ще я донесе февруарския дъжд, милата хабер си няма да излиза. Нищо, тъкмо да наддаде повечко, пък дано стигнем 3 000 гр, че сме много слабички!
Този девети месец вярно по-тежък от предишните, не лъжат вече раждалите мами Simple Smile Снощи щях да се удавя от киселини, накрая си наредих 3-4 възглавници и спах в полу-седнало полу-легнало положение. То да се събудиш от това, че се давиш не било хубаво, но лошото минава и се забравя, a сега да ме пита някой какво ми било като съм повръщала непрестанно в 4ти месец - помня ли  Rolling Eyes сигурно и с раждането ще е така, само дето се шашкаме сега  Joy

Хайде, почивайте си повече мили мами, че с това гнездене всички бебета определени за февруари ще ги изкараме още през януари  Joy

# 251
  • София
Добро утро!
Честита придобивка на Пухка! Със здраве да си я ползваш! smile3525
Честит РД на Бобо на Естрелка! Да ти е жив и здрав, много умен и послушен! newsm59  party023 Големи сладури са близненцата!  bouquet
Бубе, заглавието е супер! Peace
СънДей, ето това е моята мрежичка, като по краищата има захващачи за коритцето. Струва точно осем лв. и си я взех от Штъркел-а на Стамболийски!

Ето и моето обещано шкембе, от преди един час:

Какво стана с Кат? Дали има бебе вече? newsm78
Слънчев ден от мен на всички!

# 252
Ставам аз и влизам да видя за новини веднага, но гледам няма за сега, или има но не са съобщени още.
Адашке великолепни са близнаците, а снимката с кърменето е уникална, браво! Запази я като правим конкурси скоро да я пратиш Hug Честит рожден ден на Борисчето! Да е жив и здрав, много да слуша и помага, да расте умен и в безгрижни игри!

Бубе на мен ми харесва заглавието! Peace
Сън Дей спокойно, всичко ще се нареди, ще видиш!
GoldenEyeful страхотно шкембенце! Hug И аз ги гледах в Бургаския Штъркел тези мрежички, но последно взех от там шезлонг. Rolling Eyes
Започвам шетнята и готвенето, тези дни съм фурия, може би защото взех за себе си решение че ще родя на 10.02  Joy , много хубава дата!
Снощи изпрах количката, порт бебето и кошницата, даже май са сухи вече, обаче Иво е дежурен днес. Утре като си дойде ще ги сглоби, ще ги снимам че само обещавам, и ще ги кача да ги покажа.
Батко отлага заминаването с ден-два, вчера в Бургас са му счупили предното стъкло и сега голяма занимавка ще падне, документи, застраховки чешки .... Някой от Бургас ще ни насочи ли къде има стъкла за БМВ, да не се лутаме да търсим утре?

# 253
  • Варна
Добро утро и от мен!
Честита принцеска на Балена, да и жива и здрава   bouquet Видях аз снощи новините, но нямах сили да пиша, пък чак сега ставам  Embarassed Вкарала съм Магдалена  в списъка, че как иначе Wink beni_f ти също си вече в нашето списъче.
Естрелка честит рожден ден на баткото със закъснение, да е жив и здрав, много послушен, да те радва и да ти помага със бебоците.Наистина снимката с кърменето е уникална  Mr. Green Радвам се че си събрала снимките в една папка, канех се да го направя, но все не стигах до там  Crazy Каква хубава папка си имаме само със мнооого вече сладурски бебешоци  Heart Eyes Чакаме следващите Wink
Чух се вчера с galiv - добре е, предава много поздрави на всички, смята че другата седмица ще има вече интернет и ще е отново с нас  Simple Smile

# 254
Момичета, благодаря за пожеланията. Да ви се връща Hug! Тепърва ще й свиквам на сушилнята, но вече няма да се налага да се промушвам в иглено ухо, за да стигна до спалнята. Разгъваемата сушилня страшно ми пречеше, особено нощно време, като тръгна до тоалетната с протегнати напред ръце като сомнамбул - постоянно се спъвах и стрясках.  1ironingИначе вчера пак гладих до среднощ, но свекърва ми ме е затрупала с пелени - купувала е жената навремето, да прави чеиз (независимо, че има двама сина). Ще ги ползвам предимно като чаршафчета, струват ми се много подходящи за кошчето.
Естрелка, прекрасни сте! Страшно ме умиляват близначетата, това е такова щастие. Мой колега стана татко едновременно на момиченце и момченце миналата година и чистосърдечно му завидях.
SunDay, не се тревожи. Я колко мами раждат със секцио. Аз още не знам как ще е, защото ние пък вървим едрички, а и като гледам - бебо няма никакво намерение да излиза скоро навън.
Днес нямаме ли си бебенце? Станах рано-рано да проверя и разочарована се върнах обратно да си доспя smile3524. Имам предчувствие, че всеки момент ще получа новини от една колежка, с която си бременеем заедно. Нейният термин е с десет дни преди моя, но бебката се е разбързала.

Общи условия

Активация на акаунт