Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 716
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • София

и да кажа, че много скоро, вероятно до ден, два ще има още един "пистолет" в редиците ни, защото сутринта ми падна тапата, а също така имам и доста силни контракции. все още не са регулярни. от сутринта до сега почти непрестанно си ме боли ниско долу, като контракциите се различават от това, че болката се удвоява, а след като преминат настъпва райско облекчение..... смятам, че вече изобщо нестава въпрос заяподготвителни или фалшиви контракции, тъй като тях си ги изкарах неусетно. все пак докато бях в болницата всеки ден по два пъти като ми правиха записи, ме убеждаваха, че имам контракции, доста регулярни, които аз ИЗОБЩО НЕ УСЕЩАХ - нито като стягане на корема, нито като болка. ама сега е доста по - различно. също така имам и чувство за ходене по голяма нужда, като от сутринта свърших тая работа на 3 пъти - организмът здраво ми се чисти явно и се подготвя за изпъждането на бебето. а колко пъти заради тия напъни си висях на кенефната чиния....предполагам, че болката е така постоянна, защото когато ме гледаха за последно главата на бебето беше много високо и в момента се намества и слиза надолу. даже имам чувството, че ми е паднал корема, но не съм сигурна.... Laughing сега голямата ми чуденка е кога да тръгна за болницата, защото смятам, че е още рано. а най - големият ми страх е да не ми изтекат водите, защото смятам, че ще се шашна... ако някоя мама има мнение по случая - нека пише! айде чао за сега

Аз мисля , че до няколко часа ще са регулярни и тази нощ ще се обебиш Simple Smile Най -добре се обади на лекар, след като си засякла на колко минути са контракциите и си приготви обувките за бързо обуване Simple Smile Страхотно!Леко и щастливо раждане ти пожелавам!

# 151
Супер, най-накрая да се започне както си трябва с бебевалежа. Хайде, Готи, ти си следващата. Прегръщам те и ти пожелавам много лесно раждане. И аз искам вечееееееееее.......

Честито момче на мама Алекс! Нека бъде подкрепа и й даде много кураж в живота, нека в неговите очички вижда осъществени мечтите си.

Офф, насълзиха ми се очите, но наистина е страхотно чувството да родиш момче!!!

# 152
  • София
Честити ни нови бебончета! Честито на мама Сенди и на мама Алекс99!!!  Hug  bouquet
Готи, успех, душата! Нека да е леко, бързо и да се сдобиеш скоро с малкия принц, който чакаш вече толкова време!

П.П. Тези нашите госпожици, много нахитрели бе:))))...седят си вътре на топличко и си трайкат...ма, като гледам колко кавалери вече дадоха пример, трябва да се отчетат в най-скоро време Simple Smile)))

# 153
  • София
Гот, успех мила! Знам, че ще се справиш блестящо! Кураж, всички сме с теб и стискаме палци! И скоро Миро да пише, че е станал татко!

# 154
Честити бебчета на Сенди и Алекс! Момичета, много се радвам за вас! Желая ви бързо възстановяване и нека малките юначета да изпълнят живота ви с много щастие!   smile3525 smile3525 smile3525
Готи, като станат на 4-5 минути контракциите, с болка по 1 минута - тогава тръгни, да не си отвисиш там! Ще чакаме да се похвалиш! И аз мисля, че ще е тази нощ!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 155
  • София
Лелееееее, страхотни новини!  #Onfire
Честито на Алекс99 и Сенди! Да са живи и здрави бебешорчетата, да растат в смях и закачки! Честито и на техните семейства!  smile3525
Готичка, ако не си родила още, видях, че си писала в три и нещо, ти пожелавам най-лекото раждане и стискам палци да се похвалиш скоро! stork-boy
Мери, първото е от глава до пети, второто без измиване за лице и.......... newsm78, забравих какво беше....дупето май..... Embarassed Днес, на няколко пъти направо амнезия получих.... Embarassed Embarassed Embarassed Третото е за подсечено дупе.
Евил, Честита годишнина и от мен! Да се обичате много! txtloves married
Чао засега.

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:42 от GoldenEyeful

# 156
  • Кьолн
Здравейте мили мами! Много се радвам на добрите новини. Да са честитибебченцата на всички мами родили вече! Днес бях на ЖК и плановото ми секцио ще бъде на 6 Февруари. Моля ви стискайте ми палци  да мине всичко добре и да родя едно здраво бебче! Готика ще ти стискам палци! Дано всичко мине добре! Целувам ви и ви желая приятна вечер!

# 157
Честити бебенца на Алекс и на Сенди!!!!
Готи, и на мен твоето описание ми прилича на истинско раждане. Пожелавам ти да мине леко Praynig, взимай пример от Чара Simple Smile.

И аз днес бях на консултация, бебо е добре, около 3100гр. +/-, заспа по време на тоновете Simple Smile. Лекарката не се ангажира с прогноза кога ще започне раждането, каза че в този срок на бременността може да е всеки момент. Има малко съмнения дали бебето ще мине през таза, защото мерките ми били почти на границата, но дано да няма проблеми  Praynig.
През уикенда планираме интензивни разходки с таткото, може пък да го предизвикаме да излезе най-накрая. И аз имам някакво предчувствие за 27.01, но май е по-скоро защото ми харесва тази дата, ще видим Simple Smile

# 158
Привет на всички мами.

Честито на всички сдобили си с така желаните рожби, така се радвам за всички.  bouquet  bouquet  bouquet

Не мога да смогна да изчета всичко, нямам и такава възможност.

Момичета да ви помоля да си преместите снимките на бебетата в албимчето което съм създала и кръстила бебета февруарчета, а не за всяка майка и бебе да има по отделно, представяте ли си 160 снимки пуснати всяка самостоятелно.

Да кажа как сме ние, изписаха бебета, Алекс и тя си е у дома вече 4 дена, научихме се да се кърмим, сега се опитвам да свикна и направя поне малко режим иначе лудницата е голяма  #Crazy Ще гледам да сложа нова снимки тези дни.

# 159
  • София
Здравейте, момичета!
Имаме си вече 11 бебчета! Честито на всички горди мами!!! Да са им живи и здравички! (разплаках се от вълнение)
Аз съм добре. На 15-ти тъкмо влязох  в деветия месец и се наложи да вляза в болница, заради контракции. Лекарите решиха да позадържим още малко бебчо, за да порасне и ме натъпкаха с хапчета и системи. Аз прадължавах с контракциите все пак, падна ми тапата (от прегледите) и съм с 2см разкритие. И така, днес ме изписаха, спирам с хапчетата и оставам в готовност за големият ден, който ще е доста скоро, така мисля. Хайде чао засега, утре ще се опитам да ви изчета. Много ми липсвахте.  Hug на всички!!!

# 160
  • София
Кат, стискам палци и на теб! Hug Да е леко и безпроблемно! Praynig

# 161
cattt много се радвам ,  че се обади!
Скоро чакаме хубави новини от теб!
А за gotika80 имам хубаво предчувствие ,  че скоро ще се обади с едно малко бебе ,  момче!

Хубава вечер!

Hug

# 162
Само чудесни новини чета днес!
Честито на мама Сенди и на мама Алекс за техните малки мъжлета!!!
Пожелавам им бързо възстановяване, и да се радват на бебочетата у дома. И да пишат как е минало.
Готика - повтарям се но смятам че тази вечер, най-късно утре и ти ще гушкаш бебче най-сетне.
Кат - на теб също пожелавам, дано да е когато трябва, и да го позадържиш още малко бебочето.
Иначе при мен е юруш и днес - пречках се като фикус на всички, и да имам желание да помагам не ми разрешават... А утре продължаваме усилено, и се надявам до края на седмицата да приключим с освежителния ремонт.
Доскоро и целувки.  Hug

п.п. Относно местенето на темата, и аз съм за идеята когато се родят всички бебчета, тогава да се преместим. Все пак дължим го на всички мами, които не са си избирали сами термина.  Simple Smile

# 163
 Hug cattt , gotika Hug стицкам ви палци ... Praynig

Peace естрелка Peace  много се радвам че вече сте всички заедно , успех сьс кьрменето и  се пазете  Praynig Hug  bouquet

# 164
4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ МАМ4ЕТА С БЕБЕНЦА!
ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ МАМ4ЕТА!
ILINKA как си мила,оздравя ли? smile3525

Общи условия

Активация на акаунт