Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 717
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Честито на мама Сенди и мама Алекс!!!! Да са ви живи и здрави момченцата  newsm51 и много бързо въстановяване и  прибиране вкъщи с малките ви сладурчета!
[/size]

# 136
Честито и на Алекс !  bouquet  На нея бързо възстановяване , а на малкото момченце много здраве и щастливо детство!!!  ura

Мноого целувки на всички мами и бебчета!!! Hug  love001

# 137
Честито на всички мами! Simple Smile

Мери,

предлагам само превод на
No- rinse Cleansing Fluid Face- Diaper area
според мен значи
Почистващ флуид за лице и дупе без изплакване

# 138
Здравейте мили мами! аз съм февруарка, рета редовно, но пиша рядко. Аз също съм в 9-тия месец, но бебка (очаквам момиченце живот и здраве) си стои на топло! Искам да поздравя ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ БЕБЧЕТА! Да им пожелая да съм им живи и здрави, да се възстановят бързо и да се наслаждават на чудото да си мама! На тези, като мен, на които им предстои - нека всичко мине бъзро и безпроблемно, и с Бога напред! Бебчовците ни са много сладки, оформени и най-важното ЗДРАВИ!
Благодаря на майките с опит, нашите енциклопедии Мери и Евелинка, за това че споделят с нас своя опит и знания -аз лично научих ужасно много важна и полезна информация от тях! Възхищавам се на жените - майки като тях!

# 139

Честити синове на Сенди  и Алекс !!!
Да растат бебчетата вьв обич ,топлина и щастие и да слушкат и папкат много ...
Браво на Мамчетата и да се оправят по-бьрзо !!!

# 140
ЧЕСТИТИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА НА СЕНДИ И АЛЕКС! ДА СА ВИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ГИ ЧАКАМЕ ДА РАЗКАЗВАТ!

# 141
ЧЕСТИТО НА МАМА АЛЕКС. ЕДНО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ.
Момичета много мъжлета станаха.  Laughing Ще правим футболен отбор. smile3501 newsm18

# 142
БРАВО!
Честито на мама сенди и на мама алекс да са им живички и здравички мъжлетата и много да ги радват!Сега е ред на дамите да има малко баланс  newsm68 newsm44

# 143
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхаааааааааа, това се казва новина , многа бебенца станаха вече....
Мама Алекс да ти е живо и здраво мъжлето, хайде прибирайте се по- рано и да разказваш.
Уф разчувствах се!

# 144
честито на Алекс и на Сенди! да са живи и здрави и бебетата също! започнахме тотално да се роим като кошер, което е страхотно!

и да кажа, че много скоро, вероятно до ден, два ще има още един "пистолет" в редиците ни, защото сутринта ми падна тапата, а също така имам и доста силни контракции. все още не са регулярни. от сутринта до сега почти непрестанно си ме боли ниско долу, като контракциите се различават от това, че болката се удвоява, а след като преминат настъпва райско облекчение..... смятам, че вече изобщо нестава въпрос заяподготвителни или фалшиви контракции, тъй като тях си ги изкарах неусетно. все пак докато бях в болницата всеки ден по два пъти като ми правиха записи, ме убеждаваха, че имам контракции, доста регулярни, които аз ИЗОБЩО НЕ УСЕЩАХ - нито като стягане на корема, нито като болка. ама сега е доста по - различно. също така имам и чувство за ходене по голяма нужда, като от сутринта свърших тая работа на 3 пъти - организмът здраво ми се чисти явно и се подготвя за изпъждането на бебето. а колко пъти заради тия напъни си висях на кенефната чиния....предполагам, че болката е така постоянна, защото когато ме гледаха за последно главата на бебето беше много високо и в момента се намества и слиза надолу. даже имам чувството, че ми е паднал корема, но не съм сигурна.... Laughing сега голямата ми чуденка е кога да тръгна за болницата, защото смятам, че е още рано. а най - големият ми страх е да не ми изтекат водите, защото смятам, че ще се шашна... ако някоя мама има мнение по случая - нека пише! айде чао за сега

# 145
Честито на мама Алекс и на мама Сенди - леле какъв дъжд от бебоци 

smile3525 smile3525 smile3525
Мама Алекс вече си имаш един силен мъж до теб и никога повече няма да си сама. Толкова се радвам за теб... Прегръщам те  Hug Hug Hug
Момичета стискам палци на всички ви - чакаме добрите новини от вас.  Praynig Praynig Praynig Готи пожелавам ти леко и безболезнено раждане..имаш още време - следи си преиодичността на контракциите. А ако ти изтекат водите - бегом в родилното Peace Ти вече си тренирала  Hug Hug Hug
Аз си работя още и си влача ниско тумбата... едва ли ще устискам до 15.02  ooooh!

Боже толкова съм щастлива за всички вас....който са се обебили
  newsm44 newsm18 newsm74

# 146
4естито на мама сенди,да и е жив и здрав малкия и син.Днес бях на ЖК,бебето е 3200-3300 и може би ще се наложи секцио за 5.02,понеже било едри4ко за мен,оф ве4е взе да ми став Sadа притеснено

# 147
Много съм щастлива заради синчетата на Сенди и Алекс! Да са им живи и здрави и много, много да ги радват!
Готика, стискам палци, миличка. Ти вече си направи генералната репетиция, така че този път няма и да разбереш какво се случва - толкова леко ще мине.
Настроена съм за новини - постоянно проверявам няма ли някое ново бебче в редиците ни. Аз с това вирнато шкембе хич не се виждам скоро, но се радвам на всички мами, при които щъркелчетата вече дойдоха.  ylinfant

# 148
 Честити синчета на мама Чара,мама Сенди и мама Алекс, да растат здрави, весели и умни малките момчета. На майките бързо възстановяване и дано скоро да имат възможност да пиша как е минало всичко.
 Аз на моменти така се ошашквам, сякаш не съм раждала само преди три години. Обзело ме е и едно нетърпение. С всички ви ли е така?   
Аз на последък само ви чета, а не пиша, за което моля да ме извините, но съм съпричасна със всичко което ви се случва, така че бъдете обедени от мен имате винаги една добра мисъл, морална подкрепа и пожелание за късмет.
Искам да поздравя и всички останали майчета, които са се сдобили с рожби и нека ме извинят, че не ги изреждам поименно,, но от цялото си сърце им желая бебчетата да растат здрави, усмихнати и с безгрижно детсво, защото с майки които ги обичат и закрилят няма как да не е така.[/size
 Готика искам да ти пожелая леко и безпроблемно раждане, майчиният инстнинкт никога не лъже така, че съм обедена този път контракциите са истнински обади се на твоя лекар той ще ти даде най - точен съвет. Не се притеснявай, че веднъж вече се оказвало че е фалшива тревога. Моята кума това лято като ражда три пъти ходи в Токуда с фалшиви контракции, на четвъртия път лекарите се притеснили, че ако не роди ще се ошашка съвсем и я приели, мисля че каза че са я сложили на системи и след 4 часа се сдоби със своето второ момиченце

# 149
  • Варна
Леле, човек да не мръдне за няколко часа и порой от бечета!

Да съм им живи и здрави на СЕНДИ и АЛЕКС сладурчетата  Simple Smile

Честити ни и на НАС  два броя малки пишльовци!

Общи условия

Активация на акаунт