Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е текущата цена на кофичките в KIK или за летния сезон?
Защо цените в кварталния магазин са по-високи от тези в големите вериги магазини?
Къде се намира Флорисдорф и дали е извън Виена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е текущата цена на кофичките в KIK или за летния сезон?
-
Защо цените в кварталния магазин са по-високи от тези в големите вериги магазини?
-
Къде се намира Флорисдорф и дали е извън Виена?
-
С какви препарати да перете детските дрехи и кои са препоръчителните прахове?
-
Какви са пропорциите на рецептата за кашлица с мед, канела и синап?
кеф но, мн мн ни бе6е мъ4но zа Макси и компенсирахме мъката си с 100кг багаж, от него 80кг бяха zа Макси 
, 4е ина4е кога 6те си сложа ток4етатzа и роклите 
Не знам как някой си представя, че една майка е в състояние да е нормален работник, когато си е оставила някъде болното дете и да се посвети изцяло на работата си, но такива са реалностите.
. Всъщност Eigentumswohnung не е ли просто собствено жилище, без значение как е придобито? Много съм боса с тия австрийски категории.
Благодаря ви предварително 
, той вярно че така или иначе преди 12 рядко заспива ама все пак ...
. GNO, a?
. Аз ще се объркам по кой да викам
Не съм ходила на почивка от лято 2006, ако не броим една 2-дневна и една 3-дневна. Е, и Бг, но то там е гости, но не и почивка
И за това лято нищо не се знае
Но пък като видя малко слънце и започвам да мечтая
Надеждата последна умирала.
, как само ми липсват! Аз съм вманиачена на тема обувки обаче предвид ситуацията съм натъпкала към 50те чифта в абщелраума над банята и ходя с едни грозни ботуши, които нямам време да лъсна даже.
Какво ли му е в главата бебешка
Дано да има ефект, че започнаха нещо гадните колики
, и 3аведението с бъ4вите видях, и си хапнах суперрибка в Umarfisch (препоръ4вам го, но 3а пове4е хора само с ре3ервация). А 3а среЩа и а3 съм 3а, като не може бе3 деца, хайде да се видим поне с деца