Австрия - мами, татковци, дечица и бебоци обменят полезен опит тук!

• 19 148
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Elfljo, аз съм давала пюре от кру6и  и има6е добро действие.Но със сигурност бе6е след 7 я месец,защото до тогава бе6е само на кърма .

# 121
  • Виена, Австрия
Ани   remybussi престани да се извиняваш, никого не отегчаваш и не се уливаш! Не знам да имаме  лимит на това кой колко да пише!  Simple Smile

# 122
Дайте някой съвет за разхлабване. Тук не съм виждала пюрета от сливи. Бомбю днес изака 2 топчета след лудо напъване, а вчера почти нищо.

ПЮре от тиква пробвала ли си? Тиквата също има разхлабващо действие.

# 123
При запек се дава или вода от овесени ядки или овесена каша /за по-големите деца/
При разтройство - оризова вода или оризова каша.
Аз така действах с големия син, и сега ако се наложи ще действам така

# 124
Ани   remybussi престани да се извиняваш, никого не отегчаваш и не се уливаш! Не знам да имаме  лимит на това кой колко да пише!  Simple Smile
Ако досадя на някой да се жалва при Жени  Party
elfljo, забравих да пиша за хрема при кърмачки - кърма в носа Peace Иначе тиквичката и тя е разхлабваща, но незнам дали си я въвела вече.
Да ви питам, че скоро ще въведа месо - колко често давате, че аз съм чувала от 3 пъти седмично до най-много през ден, пък вчера детската ми каза на тази възраст (6-8мес) 6 пъти седмично  Rolling Eyes
 Hug

# 125
При запек се дава или вода от овесени ядки или овесена каша /за по-големите деца/
При разтройство - оризова вода или оризова каша.
Аз така действах с големия син, и сега ако се наложи ще действам така

Овесените ядки съдържат глутен, така че внимавайте с тези средства при деца, които не са захранени с глутен.

Жени, честит нов дом!

# 126
елфлйо,

за запек давам пюре от круша, действа чудесно.

да се оплача и аз... срамота е, но съм болнични. влача от 2 седмици настинка, с идеята че сама ще мине, докато си докарах възпаление и сега съм на антибиотик. доктора искаше да ме остави до другия вторник у дома, аз изпаднах в паника, че ще ме уволнят. та само до петък се разбрахме.

# 127
  • Виена, Австрия
Вяра, благодаря и на теб!   bouquet Ти къде се загуби?

Ани, аз давах  месо  кажи речи всеки ден. Изключение бяха дните в които ни се падаше да ядем нещо постно и то не защото съм следвала някакви правила, ами защото гледах да предлагам на Тали всеки ден различно пюре.

Клементина, как сте вие? Не започнахте ли да хапвате поне малко?

# 128
Месото как действа- запичащо или разхлабващо?
Някой пътувал ли е със самолет с количка и със столче за кола? Може ли да се вземат и двете? След месец ще се прибирам в БГ . Да не карам баща ми да купува столче за кола ако може и с двете.

# 129
Тука съм, Жени, но бях много заета, след това пък и детето се разболя в много неподходящ момент, изобщо, прегряха ми реотаните...  smile3517Нещо не съм в много форумно настроение.

Месо се препоръчва 6 пъти в седмицата и ако си спомням точно по 30 грама на ден. Може обаче и да са ми грешни споените. Бях препоръчала една книга за захранването, там ги има съвсем точно всички тези неща: кога, какво, колко... Не съм чувала месото да има зепичащо или разхлабващо действие, нито пък съм установила такова. Но признавам че в това отношение моето дете е много пфлегелейхт.

Елфльо, можеше да си вземеш и стола за хранене ако искаш, но само 1 нещо ще ти вземат като ръчен багаж. Избираш си дали столчето или количката да вземеш с тебе като ръчен багаж, другото го пускаш като общ багаж. И ние трябва да купуваме столче за кола за БГ. Но не съм проучила дали там има свестни. Пък и да има, вероятно ще са на двойна цена.

# 130
Jeni, честит нов дом!
Анна, да имам опит (като клиент) с ноктопластиката и съм много досадна и придирчива  Mr. Green

В момента имам ужасно много работа и хич не съм доволна, че от другата седмица са семестерфериен, но ще се оправяме някак си.  Rolling Eyes

Нещо не съм хич в настроение и затова отварям една бутилка виртуално вино и черпя - ей така за кефа Wink

Лека вечер на всички

# 131
elfljo, аз пътувах с количка и стол за кола. Количката ми я взеха пред самолета, столът ми го сложиха горе в багажните. Ако имаш место за бебето може столът да е до теб, иначе имаш само едно место и бебето е в теб. Дръжката на количката ми я върнаха леко раздрана Mr. Green. Добре, че не съм придривчива.
Лека нощ от мен  Sleeping

# 132
Elfljo,разгледай тази страница.Дано да ти е от полза.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189319.0;all

Ако пътувате със съпруга ти мисля ,4е няма да имате проблем за два допълнителни багажа.

# 133
Мерси Sarrah!  Знам я тази "техника". Ако има  такава и да не събира въздух newsm78...
Вчера го кърмих прав и пак същата история!

# 134
  • Виена, Австрия
Добро утро!  Coffee
Как сте?  smile3524 ли?
Вчера, за първи път откакто е дошла зимата, водих Тали да играе на една от откритите детски площадки. Както грееше слънце и беше почти 15 градуса,  изведнъж заваля дъжд, обаче Тали не искаше да си ходи и продължи да си играе най-невъзмутимо!  Mr. Green  Тогава си помислих, че ако някой ни е гледал отстрани, със сигурност си е помислил, че не сме добре, най-вече аз! Какво ли си е казал, не стига, че е единственото дете на площадката, ами и побърканата му майка продължава въпреки дъжда да го държи навън!  Joy

Ла Долче, благодаря!   bouquet Ти снощи с това виртуално пиянство, да не прекали с алкохола?  Wink

Вяра, как е Надин сега, здравичка ли е?

Лек ден на всички!  bye

Общи условия

Активация на акаунт