Австрия - мами, татковци, дечица и бебоци обменят полезен опит тук!

• 19 129
  • 276
  •   1
Отговори
# 210

Вяра, и ние докато се оправим става почти обяд и затова предпочитам следобедни срещи. Иначе и  Тали спи  следобяд, но когато има среща или трябва да излезем някъде, нарушаваме режима. Преди с количката беше лесно и никога не съм се съобразявала със часа за спане, защото Тали си спеше в нея без проблем, ама сега е друго. Освен това, срещите ни са толкова приятни, че не е голяма трагедия това че един път ще пропуснем следобедния сън, все пак не се срещаме всеки ден! Ако питам Тали, съм сигурна, че също би предпочела да си играе с децата, така че не мисля, че е ощетена по някакъв начин!

Да, именно това е проблемът при по-големите деца и затова ме интересува как се справяте в тази възраст (за бебетата ми е ясно). В количка трудно спят, а и навънка по принцип. Моето дете би заспало, но само ако сме на открито и я возя. В затворено помещение, където има и причини да се разсейва е абсолютно невъзможно. Не става въпрос за ощетяване или за това какво на нея би и се искало. Тя просто не е в състояние да издържи деня без следобедния си сън. А иначе ако я питам нея, тя и никога не е уморена и никога не иска да спи, нито през деня, нито през нощта.

Както и да е, това са само теоретични въпроси. Ние и без друго не можем да дойдем в петък след обяд защото ангажиментът ни ще приключи около 10:00 и нямам никакво желание да се разхождам до 15:00 в мъглата. Пък и петък след обяд ни е папа-време. Моето дете е извънредно привързано към баща си и за него най-голямото удоволствие е да е с папа. А напоследък за съжаление мъжът ми често пътува и когато е във Виена и той прави всичко възможно да прекарва максимално времето си с нея.

# 211
Moмичета, какво става със срещата? elfljo, Роси, ще дойдете ли. Да не се провали пак. Къде е организаторката на повечето срещи? Рени, не се оправяме без теб  Wink
Лек ден

# 212
Рени май учи немски днес Grinning

Аз нещо не съм разбрала.  newsm78 Днес ли ? Къде?
Аз имам около 15.00 една среща в Лайнера на  Мхилферщтрасе. до Кю19 няма да стигнем.

# 213
Рени би трябвало да е ваканция, поне аз съм тази седмица, но нали се местят едвали има много време, то нова къща ако жената не си пипне нали знаете... Mr. Green
Срешата ако е днес , не ме бройте на Стоян му никне зъб и хич не е добре да се надявамр чр до петък ще избие и ще му мине, но ако е в това Q19 пак не ни бройте защото не го занм каде е нито как се стига, а хич не обичам в този сезон да се шматкам като муха без глава

# 214
Моми4ета, говорихме за среща в петък, но аз живея с мисълта, че днес е четвъртък. Затова така давам зор Mr. Green
Роси, Q19 пише че е на 5мин пеша от Heiligenstadt. И аз не съм ходила.
Ако на някой му е по-удобно друго място и час, да си каже. Патенце предложи, а на мен ми е все едно къде, важно е желаещи да има. Новодомките да се пренасят по-бързо и да се включват Hug

# 215
Здравейте,
Чета Ви редовно,но досега не сме успели с Йоана да дойдем на среща.Кога е следващата и кьде
Ние сьщо предпочитаме ранноследобедните срещи, дано не е много студено.
Ще се радвам да се запознаем.
Поздрави.

# 216
  • Vienna
Q19 не е на др. край на Виена, зависи кой къде живее! според мен У4 е мн удобен транспорт и наистина е на 5мин пеша от Хайлигенщадт, мн е приятно и 4исто и не е опушено или пълно с пролетки и децата им както в Донауцентрум, няма и туркини! мн приветливо и широко за ти4ащти деца,Макси не е бебе и немога да го завържа за коли4ката  и да седя в някое малко кафене! за лазещи също е добре в центъра за игри има отделение за съвсем малки, така 4е хуни като Макси да  не ги блъскат. Ако срещата е там мога и по рано от 12.40 сме за ваксина в Клостернойбург така 4е 13.30 сме там. пак казвам аз нямам претенции, мога където и да е, ще съм или с колата или с метрото, само да е удобен транспорта,4е без коли4ка по трамвай и рейсове не! До Q19 ходят рейсове незнам кои номера и трамвай Д.
Жени в кой бецирк се местите? по/ дале4е от нас ли #2gunfire
Анна може и само ние да се срещнем, трудно е да се организират вси4ки, Макси ще пропусне спането!

# 217
Patenze25, да не се засегнеш. Нищо лично Hug. За мен е на другия край, защото са  само 16 спирки с прекачване с метрото, а в това грипно време метрото не е място, където бих желала да прекарам половин час.

# 218
  • Виена, Австрия
Здравейте!

Честит празник на всички, независимо какво ще празнувате днес, Свети Валентин    1dating  или   Wine Glass  Трифон Зарезан!

Бъдете живи и здрави и се обичайте!

Наздраве!!!  cheers Drunk  cheers

Патенце, ние и в момента живеем доста далеч една от друга, а сега ще се отдалечим още, защото се местим в 23-ти бецирк! Аз не мисля обаче, че разстоянието би ни попречило да се срещнем и запознаем най-накрая!

Лек ден и весел празник!   bouquet

# 219
  • Виена
Лелее, ще ми излезе име на дружинна  Mr. Green
Аз съм точно като пиле в калчища - много работа, малко ефективност! Но утре ще направя всичко възможно да се класираме с Филип в Q19. Нищо, че ни е на две метра разстояние, намирам мястото за супер приятно. Май досега там е най-просторното и спокойно закрито пространство, където сме се срещали. Илиянче, грабвай Дани и не не се притеснявай толкова от грипозното време. Ще застанеш до количката така че да нямат достъп други хора и готово - няма бацили, няма микроби, няма чудеса! Вяра, дано измислите нещо и вие с Надин. По мои спомени Жени имаше проблем с петъчното присъствие, ма ние ще й разкажем после цветно за какво сме си  lalalala Все пак, за разлика от нея, на мене ще ми е приятно да я видя  Mr. Green Свити, дано и София да е здравичка, че да я видим! Ритамае, ти можеше да си на линия следобед, нали? ЛаДолче, ти няма ли да доприпкаш до Виена? Ей го къде е! Всички останали, не ви пропускам, но на Филип му се доспа и не ми се иска да го оставям да мрънка! Надявам се утре да ви видя!
Значи СРЕЩА В ПЕТЪК след 13:30 ч. в Q19

Честит празник на пияните от любов! Пожелавам на всички, които по някаква причина не се чувстват така, това невероятно усещане да ги завладее и никога да не ги напуска! Ей това ми е любимия емотикон, когато става въпрос за пиянство:  Drunk И все пак, да живее   txtloves

# 220
  • Vienna
elfljo ти не беше ли до У4, или аз нещо бъркам? newsm78 то е ясно,4е в тоя голям град на всеки на разли4ни места му е удобно! но е важно и за децата да е подходящо Sunglasses
Жени, толкова ли е дале4е тоя 23 бецирк, аз не съм ходила там, тя и Рени ще е в околностите, мисля 4е в 22 има мн готин лайнер с огромна детска площадка, ако не ти е дале4е като се преместите може и там да се срещнем, гледай до към 15март да се засе4еме,4е после ще си ходим до БГ. майка ми лошо и стана днес и казах,4е на 5.3 си идваме #Crazy, но ще я оставя да живне до 15! те наште днес си трагват и съм мн нещастна, край на кефа!тук бяха от 16 декември......ох нямя да се излежавам ве4е до късно.....
Утре съм в 13.15 заковала в Кю 19, среща горе в ресторанта на шпар, 4е Макси ще трябва първо да обядва, има и кафе с торти4ки  chef, за който е с кола безплатен паркинг 3 4аса!
Купих си луфтбефойхтер с ионизатор, newsm78 някои да има опит? мн ми е сухо гарлото и се надявам да ми помогне дайте малко пове4е инфо за какво служи това 4удо, битте!  bouquet

# 221
Благодаря за поканата, Рени! Laughing Ама при нас е абсолютно невъзможно да се доредим до това място. За мен това не е на другия край на Виена, ами в друг град направо. А и часа ми е крайно неудобен защото ще си вдигна детето около 7:00 часа и в 13:30 няма да има желание за нищо друго освен да спи. Ще оставим срещата за по-добри времена, аз и без друго напсоледък от срещи не мога да се обърна, не е фатално да изпусна една.  Wink На тези които ще се срещат, приятно прекарване. А на тези които празнуват днес нещо, честит празник!

# 222
  • Виена, Австрия
Рени, демонстрираш завидна памет, като се има предвид възраста ти!   smile3503 Нали сама се определяш, като връстник на Априлското въстание!  newsm62  Само че, този път няма да съм по задачи, а ще чакам в новото жилище двама  батковци,  да ни доставят и сглобят секцията!  smile3534 После в събота и неделя, бавно и славно ще се пренасяме!
Ей, ама не спря да ме ядеш на тема с кой ми е приятно да се срещам и с кой не!    love001

Вяра, всеки път се оправдаваш така! Ще си помисли човек, че живеете на някое място откъснато от света и цивилизацията! То така никога няма да успеем да се видим!

Патенце, далечко си е 23-ти погледнато от това къде живееш ти! Ще успеем да се организираме според мен до 15-ти март!

Приятна среща утре!
Аз ще се включа пак най-вероятно чак във вторник!   lovekiss

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 15:43 от Jeni 1

# 223
Щом е толкова близо до у4 аз може да взема да дойда към два, някой дали ще се наеме да ми обясни като изляза от спирката накъде да хвана Mr. Green предупреждавам че напоследък не съм от най схватливите Twisted Evil

Весел празник днес на всички thumbsup

# 224
Жени, маршрутът ми утре е 22.-10.-22. Безирк. Кажи как да включа и 19. по средата, цял ден трябва да прекарам в метрото. Не става.

Общи условия

Активация на акаунт