Австрия - мами, татковци, дечица и бебоци обменят полезен опит тук!

• 19 141
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
  • Виена
Сещам се за един филм с Джулия Робъртс, дето мъжът и все оправяше кърпите в банята  Mr. Green
Аз пък се сетих за един друг мъж, ама не е от филм  Joy Joy Joy Иначе и той имаше "принцов" период  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 196
  • Vienna
Моми4ета айде една сре6та в петьк кьм 10.30 или 11.30, кьдето и да е, имам фортаилскарте на обб и 6те дойда с бана zа проба. Mr. Green на Макси мн 6те му хареса
Жени ако пак не се zасе4ем #2gunfire #Cussing out

# 197
  • Vienna
Ето малко снимки от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217818

# 198
  • Виена, Австрия
Добро утро!
Как сте днес?
Аз все още си пия кафето и реших да хвърля един поглед насам.

Патенце, разгледах снимките. Много сте хубави и личи, че сте изкарали страхотно!
За срещата, да не те разочаровам, ама може би ще трябва да ме  #2gunfire  Края на седмицата ще се местим в новото жилище и е почти сигурно, че няма да успея и на среща да дойда. За другата седмица мисля да сме налице, стига ти да не зачезнеш пак! А, и друго се сетих, мнооого ранен час за среща, като се има предвид до колко часа спи Тали...Само ще кажа, че още не се е събудила, а в момента е 10 без 10 !  Laughing

На всички лек и приятен ден!   bouquet

# 199
Здравейте
Надявах се и днес да е слънчево като вчера и да излезнем към 10 на разходка, ама не  #Cussing out Май ще си седим цял ден вкъщи Crossing Arms
elfljo, в колко часа е роден Бомбю. Мойта акушерка твърди, че децата се будели инстинктивно в часа на раждане. Виктор се роди в 7.45 и става към толкова, ама не винаги  newsm78
Рени, то бива да си кратка, бива,  Party, ама драсни поне 2 реда.
Патенце, много хубави снимки, напомниха ми, че и тук ще дойде лято, някой ден  Thinking
За среща мога когато кажете, и час и място, все едно  Hug
Чао за сега

# 200
Ана, В 8.44 сутринта, но май към 6 часа започнах да напъвам  Grinning

# 201
И а3 съм 3а среЩа, стига Софиа дотогава да о3дравее (ние пак сме настинали). И а3 като Жени мисля, 4е следобедните 4асове са по-уда4ни.
Патенце, мн хубави снимки, искам ве4е да е лято.

# 202
А аз да попитам за последен път (защото преди не получих отговора ви) - КЪДЕ И КОГА си прваите срещи?
Или вече не приемате нови членове?  Wink
Моята щерка е на 2 г. и половина, май болшинството от вас сте с по-малки деца, но това не би попречило... Simple Smile

# 203
Жени, направо ти завидях и то изобщо не благородно.  Laughing Къде са тия времена дето и моята щерка спеше до 10:30, че и по-късно... От 1 седмица е изпаднала в един много неприятен ритъм: всеки ден се буди точно в 8:00. Няма делник, няма празник.  Rolling Eyes Сигурно не трябва да се оплаквам много защото имам познати на които децата им се будят всеки ден в 5:30-6:00, но ние бяхме много разглезени.

Вашите по-големи деца не спят ли след обяд че предпочитате срещи тогава? Ние сутрин докато се оправим, става обяд, след обяд пък се спи и така сме много тежки. Но по изключение в петък имаме едно много ранно излизане и ако се срещате някъде около линията на У1, можем евентуално да се присъединим.

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 21:28 от Vjara

# 204
e_lucky никой не ти е отговорил, защото няма точно място и време за срещите, имаше предложения, но нищо не можахме да се разберем и така си остана да се оговаряме за всяка среща конкретно, обикновенно тук Simple Smile
А специално за този петък аз съм за, но и на мен 11 ми е рано защото и ние спим до 11 понякога и малко след това, с тея нощни купони дето си правим така е Mr. Green, та какво ще кажете за два-три?
 За спането Стоян спи следобяд, но ако е на гости или навън спи по малко и когато му скимне, така че много не се съобразявам ако му се спи ей я на количката нали е затова Wink

# 205
  • Vienna
Жени, в неделя zаминаваме zа Nürnberg и се връ6таме 4ак в петък ве4ерта Confused , 4е ние по4инахме но сега и на Макси му трябва по4ив4ица и раzту6ване от ежедневиетоМ Mr. Green
Анна теб къде ти е удоно zа сре6та в 14 4аса мога да съм къдетzо и да е!
e_lucky   Макси е на 2 и 5месеца, теб къде ти е удобо, в кой бецирк си?
Ако искате може в Q19 там е готино и петък може6 да си остави6 детето да ти го гледат сре6ту 1 евро до 19 4аса, ако е готино времето може и навън само да не духа

# 206
 Hug
Днес една приятелка ми беше на гости и детето ми се представи повече от перфектно, затова сега ми го връща  Mr. Green Още не спи.
За среща мога където и когато и да е, само че в 16h трябва да съм на лекар на Каgran, така че няма да съм за дълго в Q19. Но пък мога да отида по рано, ако някой иска. Така или иначе не успяваме всички да сме точни (особено аз).
Лека нощ от мен  sleepuu

# 207
какво е Q19  newsm78

# 208
Roroana, шопинг център на другия край на Виена.

# 209
  • Виена, Австрия
Добро утро!
Как сте днес?

Патенце, спирка нямате, а после питаш кога ще се запознаем!  Wink

e_lucky, и моето момиченце е на възраст колкото твоето, така че не са всички само бебешори! Полека лека ще можем да заформим и една група от по-големи дечица!

Вяра, и ние докато се оправим става почти обяд и затова предпочитам следобедни срещи. Иначе и  Тали спи  следобяд, но когато има среща или трябва да излезем някъде, нарушаваме режима. Преди с количката беше лесно и никога не съм се съобразявала със часа за спане, защото Тали си спеше в нея без проблем, ама сега е друго. Освен това, срещите ни са толкова приятни, че не е голяма трагедия това че един път ще пропуснем следобедния сън, все пак не се срещаме всеки ден! Ако питам Тали, съм сигурна, че също би предпочела да си играе с децата, така че не мисля, че е ощетена по някакъв начин!

Свити, бързо да се оправя малката кукла!

Лек ден от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт