ЯНУАРЧЕ смело ходи, не дава мама да го води!

• 8 732
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
   Честит Рожден Ден на малката Яна! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Днес трима(и половина  Wink ) мои познати имат рожден ден! Whistling

# 241
Отказахме се да ходим на ски днес. Много кишаво ще е там. Та в момента скучая.

Вие какво правите, мили дами?

# 242
Здравейте, момичета! Най-накрая успявам да седна на компютъра! Благодаря на всички за пожеланията! Честит рожден ден и на астралните близначета на Пламена на патерици -Стефан ,Димитър, Илина, Калоян и Дария!  newsm67

Честит рожден ден на порасналата Яна!  nbirthday

Нашата госпожица ще става фармацевт. Майка и обаче нали е шматка, така се заплесна да гледа какво ще хване детето, че съвсем забрави да снима този момент!  ooooh!

# 243
  • София
Добро утро! Laughing

Навън времето е чудни и почти пролетно! Марш веднага всички с децата навън.

Аз нещо се бях сдухала, но се разходихме тримата, подишахме слънце Simple Smile мъжо обеща да ми купи миялна и сега съм на върха на щастието! Mr. Green Мисля даже да го уважа, ако детето благоволи да заспи, преди да дойдат гостите. Blush

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 244
Ехо, честита ти фармацевтка!  Hug

# 245
Добро утро! Laughing

Навън времето е чудни и почти пролетно! Марш веднага всички с децата навън.

тУКА пък има ужасен вятър  #Cussing out

# 246
И тук  Confused

Девойки, подготвила съм нова тема, с неколедни буквички. Нямате нищо против да я пусна като изпишем тази, надявам се  Grinning

# 247
  • София
Девойки, подготвила съм нова тема, с неколедни буквички. Нямате нищо против да я пусна като изпишем тази, надявам се  Grinning

Да, разбира се! Аз отдавна се канех да направя такава, ама ...  Embarassed

# 248
Аз да ви кажа съм взела един лъскав Саксофон, но май музиката не ми е стихята?!  Mr. Green  Laughing

Ми то има две тълкования...при теб явно е второто Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

newsm67 Честит рожден ден на Яна nbirthday

Оф, аз откакто работя, неделя сутрин ми е за чистене и не можах да изведа Ая...Може би кпо-късно дано само се задържи слънцето Praynig Нимско, стискам палци да се уредиш бързо с миялна, на мен ми е най-добрата приятелка Mr. Green

# 249
  • София
Шош погостува на вуйчо си в Бояна и спа на чист въздух цял час!  Heart Eyes Мама се отчете с полезно мероприятие!  Wink

# 250
  • София
Лилита, не надничай, ами кажи твоя син прояде ли?...

# 251
  • София
Ив, ха честито финансист! Mr. Green

# 252
  • София
Ив, ха честито финансист! Mr. Green

И на теб, мацко, предприемача!  Hug

# 253
  • София; Дружбето
НИе след малко излизаме на разходка, дано не се скрие слънцето докато се натуткаме.
Ним, честита ти миялна. Ние не можем да се уважим с таткото от сума време, че малкия змей не ще да спи вечер Blush но ще си наваксам някой ден Mr. Green

# 254
  • София
Ним, честита ти миялна. Ние не можем да се уважим с таткото от сума време, че малкия змей не ще да спи вечер Blush но ще си наваксам някой ден Mr. Green

Не ми я чесити, още е в магазина!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт