КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 3

• 22 799
  • 337
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кой тук не ми харесваше аватара ???
Ееее, сега ще го сменя, за да не плаша душите ваши smile3534
И хулиганката тази вечер пак се напи и си ляга????
Пияна, кротко спи smile3532
Има защо, налиииии ????

# 196
Бре, бре, бре, поетеса до поетеса!
Хайде лека ви нощ!
Срешете се, че който ви сънува да не се плаши от чорлави къдрици.
Вестта за Вики ми подобри настроението.
Изгоних си караконджулите и ще си легна с хубаво чувство.
Хулиганче, благодаря. Имах нужда от това.

# 197
И хулиганката тази вечер пак се напи и си ляга????
Пияна, кротко спи smile3532
Има защо, налиииии ????
Оооооооооо,  май всички сме на аперитивче и още нещо...Ама няма лошо, полага се след дни като днешния! За разпускане...!
А то  Тя наистина е прекрасна, с щастливата усмивка, с излъчването, с безрезервната обич, която струи от Нея! Тя е благословия и заслужава цялото щастие на този свят newsm03 както всяко заченато и очаквано с любов дете!
Дано и нощта е спокойна, и сънят ни лек, но лично аз се съмнявам при мен да е така Sad!
Не че бързам да лягам...

# 198
  • София
  love001
 Обичам ви

# 199
ей, Баба хулиганка, откъде ги изваждаш такива готини аватари, направо ме разтапяш от кеф  smile3521!

# 200
 smile3524 хайде, бабчета, лека и спокойна!
 А утре рано - рано  food010 ! Аз да си се захващам за книгата и така,  докато я изпусна от ръце!
А то утре-то станало днес Thinking...

# 201
  • София
Ееееее, не мога да не се похваля  Grinning
Нали знаете, че Вики и мама ми е дъщеря ? Сигурно знаете и за проблема на Вики !!!
Та днес бяха на предварителен, така да се каже преглед, преди заминаването им в Германия.
Резултата е страхотен, Вики вижда  Peace малко силно казано, защото няма лещи,но и това ще се оправи някой ден, сигурна съм.
Толкова съм щастлива  newsm10
Прекрасна новина! Пожелавам и всеки ден да става все по- добре и по-добре!

# 202
Добро утро сънливи бабички! Хайде кафенцето е готово   food010 !
Аз пак таласъмствах и зяпах телевизия. Оценете жеста будя ви чак сега, ама ми е скучно сама да си пия кафето. Ставайтеее, ставайтеее!

# 203

Хайде малко танци за събуждане
е не се получи танцуването....

# 204
  • Пловдив
ДОБРО УТРО!
Бабче -много ранко бе душко.Докато оправя внуците кое на училище кое да сменим памперси и хранене.По ранко не става.Хайде да му пийнем по едно с цигарка , newsm78пък квото ще да става. kaffeetrmker_2

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 14:49 от zi4e57

# 205
Добро утро бабчета! Хулиганче искрено се радвам за Вики ! Ще се оправи малката принцеса.Тя е силна като бабаси.  newsm51 Мъжко момиче.

# 206
  • София
 newsm44Мама и баба на Вики чудесата се случват! Много, много ме зарадвахте. Това дете е щастливо да има такива майка и баба и знам,че вашата вяра ще помага всичко да се нареди добре.Арита има и всеотдайни лекари,такава е личната на баща ми всяка вечер е при него прекарал е 3-ти инфаркт и сега ще пази леглото и майка ще се бори с него,че не я слуша...Зиче   поетеса голяма. Бабчето както винаги на ниво. Липсват ми шарените постове на жабче... Абе всичките сте по по най Laughing

# 207
                         Ето ,бабчета, децата ми  Laughing личното ми Миме и тези ,дето гледам  Mr. Green С една дума работното ми място. После ще ви чета , че пак сте спали на компа. Laughing
http://lurtzchen.multiply.com/video
                         Малко  дългичко е , ама зетя го раздели на части.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 18:12 от Didia

# 208
Добро утро сънливи бабички! Хайде кафенцето е готово   food010 !
Аз пак таласъмствах и зяпах телевизия. Оценете жеста будя ви чак сега, ама ми е скучно сама да си пия кафето. Ставайтеее, ставайтеее!
Бабче Хулиганче , как сънливи  Mr. Green дз вече бях на работа , а вие се излежавате. Laughing

# 209
Didia, ти направо ме разби с това работно време. В колко часа излизаш от къщи?
Линка, който си пуснала е непълен и не се стартира. Моля пусни го пак.
Баба Хулиганка и аз бабче сме две различни бабички.
Зиче, аватара ти е твоя снимка от младини, нали?

Общи условия

Активация на акаунт