КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 3

• 22 786
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Стига, бееее....Как го рече само - бабички Joy Joy Joy
Почувствах се на сто години.

# 211
http://lurtzchen.multiply.com/video
                       Хайде,пробвайте тук.При мен се отваря ,пускам го и втори път.Ако не , копирайте адреса и го пуснете вие.
                       Бабче,работното ми време е от 7.30 ч , и аз 6 часа съм на крак и дядото ме кара на работа /не съм си сменила книжката/ пием кафе и 7.30 трябва вече да се усмихвам на вратата. Laughing

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 19:15 от Didia

# 212
Хайде сега да ви питам баби  като дойде детето ревящо и каже :"Баба ме наби и само си цъка по нейните форуми" как ще го изкоментирате. Между другото да няма коментар, че аз съм й пратила детето. Това си е негово желание- на мен не ми тежи да си го гледам.

# 213
  • София
Хайде сега да ви питам баби  като дойде детето ревящо и каже :"Баба ме наби и само си цъка по нейните форуми" как ще го изкоментирате. Между другото да няма коментар, че аз съм й пратила детето. Това си е негово желание- на мен не ми тежи да си го гледам.

Подобно твърдение би могло да е вярно точно толкова, колкото и да не е. Версията трябва да се провери. Не трябва да се хвърлят обвинения, базирани единствено на емоцията на детето. Децата понякога могат да бъдат много отмъстителни.
Нямам внуци, още ми е много рано, но помня дъщеря ми като беше на 3 годинки, веднъж беше казала на баща си, че съм я била, просто защото и бях забранила нещо, не помня вече какво. Аз определено съм против подобни възпитателни мерки и лъжата на малката невинна кукличка веднага беше разкрита.
Това е моят коментар, смятам че трябва да се провери. Дали пък детето не се дразни от факта, че когато баба е на компютъра, то не може да го ползва.

# 214
                hahaha Joy Joy Joy ladda , аз водя тази война с 4 парчета  Laughing Даже и най-малкия 10 месеца като го държа и джиткам из форума ми бута мишки,клавиатури и т.н.Моите много добре знаят,че водим спор и никога не сме прибягвали до военни действия. Mr. Green Така,че разследвайте случая може и да разберат ,че баба по-лесно ще набие мама и тате отколкото внуците.Ако трябва им го докажи.  #2gunfire Mr. Green

# 215
Бабите не бият!
Това е приоритет на някои истерясали мамчета.
Внуци гледам само в събота и неделя, защото през другото време работя, както повечето баби на внуци.

# 216
Стига, бееее....Как го рече само - бабички Joy Joy Joy
Почувствах се на сто години.
Е Хулиганче, раздели 100 на 2 и се получава.
Виж как нежно звучи - бабичка.  bouquet

# 217
  • София
Или се дразни, че баба не му обръща нужното, според него внимание ?
Наистина версията трябва да се провери.
Моята малка дъщеря беше на шест години и един ден ми каза, че дядо и я бил. Повярвах и и доста време бях сърдита на дядо и. Скоро тя ми сподели за този случай, Вече е на 30 години. Каза, че нарочно го е направила, за да му отмъсти за нещо си.
Мисля,че мястото на твоя въпрос не е само за нашата тема. Пусни нова тема, която ще има повече посетители и коментари.
А и нещо ми прозвуча като - баби защо не си гледате внуците, ами висите в интернет.
Скъпа моя, компютъра е не само за млади !!!

# 218
Хули, не им се връзвай. Девойчето си търси спор. По всяка вероятност "свеки" нещо я е вбесила.
Със същата сила бих попитала, защо не си гледат децата, а висят във форумите. Глупаво е и никому ненужно.
Нашата тема е само за положителни емоции.

# 219
  • София
Абсолютно правилно. Peace
Аз малко ще отсъствам, щото още съм на работа и си тръгвам.
А вие внимавайте  Joy Joy Joy

# 220
  • Пловдив
Здравейте момичета.Цял ден не мога да влезна във форума пак нащо изпушва и много се дразня.
На всички ви благодаря omm за суперлативите за моето стихче но незнам от къде ми дойде това.За 50г и една дума не ми е идвала на ум да напиша а това ей-така си дойде от съмосебе си за половин час .Явно че вие с нещо сте помогнали това да се случи,и то е че всичките ви харесвам Hug и ми е приятно с вас.

бабче--снимката е ---ееххх бяхме младиии.

ладда---Мисля че сериозно трябва да си поговориш с детенцето ти.На тази възраст да говори по този начин ...не е редно и от твоя страна всичко да вземаш за златна монета без да си сигурна във правотата.И една стара поговорка която ще ти е от полза --"Бий -гъзенце ,да не биеш гъзище"

хулиганче--на същото мнение съм .Абе що така тези млади не ни искат пък и сметка ни държат какво ще правим.Явно ни завиждат Naughty

жабчеее-----липсваш миииии

# 221
Зиче, никога те е късно да откриеш своя гений.

# 222
  • Пловдив
Чак пък гении.. Embarassed Joy

# 223

'Що бе, никой не знанае дали в него не Дреме таланта на велик поет. Въпросът е да повярваш и да го пуснеш да се изяви.

# 224
  • Пловдив
Да бабче-права си но ми стана смешно. JoyЩото съм много зле в тази област.Покрай това гледане на внуци и стоене в къщи без контакти се чуствам толкова затъпяла че...... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт