СекСИ девойКИТЕ на СЛИВЕн ... 24 -ти номеР

• 19 520
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Нелиии не можа ли да се измъкнеш Sad

Ренке много си ми подозрителна, за какво ти беше кола-маска Mr. Green....къде ще се събличаш, а ...бързо да казваш Naughty Жалко, че в Сливен няма стрийптиз клуб, че там Ви виждах после Joy

Дидке не може нищо да не си сложила, няма да си ти просто...ще чакам снимките, за да видя какъв отличителен знак си си барнала Whistling.....или пък искаш да ти изпъкне новата прическа Laughing Hug
Ще Ви мисля цяла вечер, така че духът ми наистина ще е с вас,дано се забавлявате и заради мен Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И леко със соковете, ей Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох, на кой ли пиша като отдавна вече сте там ooooh!

# 61
 Cry
Ох как ли се веселите!!!!!!!!

Дано го направите и заради мене. Whistling

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 21:53 от Neli_M

# 62
Нели усмихни се Grinning, другия път ще бъдеш и ти там Hug
Дано само да направят повече снимки, че да им се порадваме Wink

# 63
  • Под Сините камъни
Аз се прибрах ходих за малко но добре си изкарах ще има снимки но по малко от предната среща.Доста майчета дойдоха даже неможахме да се съберем на резервираните места.О Мамасеви и ти си се завърнала

# 64
 Радвам се,че добре сте си изкарали.Аз не можах да дойда,тъй като Мила е доста зле,както казах в по-преден пост,разболява се рядко,но винаги в най-неподходящото време Mr. Green

# 65
 Laughing Laughing Laughing

Да , тук съм , а виждам че има и скрити   Thinking

# 66
Аз се прибрах ходих за малко но добре си изкарах ще има снимки но по малко от предната среща.Доста майчета дойдоха даже неможахме да се съберем на резервираните места.О Мамасеви и ти си се завърнала
И аз, и аз се върнах. Много добре ми се отразяват такива срещи.
Жен-Шен, свари ли навреме да изключиш алармата?   Laughing
Иве, Нели, ТЕС - недейте да плачете сега.  Hug Hug Hug М/у впрочем както вече си признах пред някои лично ама да си призная и тука - ТЕС, мъжо ти е баш по мой вкус, и на Пеци мъжото е готин - ама вие в Холивуд ги намирихте, бре. Като харесам снимка ще кача и моят, че сега ме мързи. Поради това спирам дотук. Срещата беше супер. Цунки и лееекичка нощ.    bouquet

# 67
Чакам вече за следващата среща smile3506Много хубаво беше ама за малко за мене де...Като гледам или сте се изморили или още не сте се прибрали newsm78

# 68
Laughing Laughing Laughing

Да , тук съм , а виждам че има и скрити   Thinking

Ами аз например Joy
Хайде,дайте малко снимки,чакам с нетърпение!

# 69
Хей добро утро,

Гледам са писали девойките, които рано са се прибрали...другите изобщо не са влизали и си представям как е завършила вечерта Mr. Green
Ама ако не сте снимали ще Ви пиша по една голяма черна точка Crossing Arms

Шкембе чорба Ви предлагам тази сутрин  Wink

Цунки на всички, отивам на лекции и се надявам да сте изтрезнели докато се прибера,за да гледам снимки Mr. Green

# 70
Добро утро, момичета! Hug

Чакам вече за следващата среща
  И аз, и аз  smile3521

Жен-Шен, свари ли навреме да изключиш алармата?   Laughing`

Не можах да повярвам, аларма нямаше! Явно трябва да я оставям на баба й по-често! Laughing
 Момичета, снимки ще кача по-късно, защото малката "хакерка" дебне зад гърба ми. И половинката ще "изложа", нали обещах, само да ми остане малко време!
 Весела събота ви пожелавам![/color]

# 71
Добро утро.
Ами кво да кажа за срещата, супер беше. Голяма веселба падна. Много момичета дойдоха, нови също се престрашиха да се присъединят. Надявам се не са се изплашили от старите кучета и да дойдат и следващия път  Laughing Само дето ми е кахър за Добито, че и се зачерви много окото и си тръгна рано-рано. След малко ще й звъня да я видя жива ли е, мърда ли.
Дидка, дето уж без апарат не излизаше, си го беше забравила този път. Ама все пак направиха десетина снимки.

# 72
Хей добро утро,

Гледам са писали девойките, които рано са се прибрали...другите изобщо не са влизали и си представям как е завършила вечерта Mr. Green
Ама ако не сте снимали ще Ви пиша по една голяма черна точка Crossing Arms

Шкембе чорба Ви предлагам тази сутрин  Wink

Цунки на всички, отивам на лекции и се надявам да сте изтрезнели докато се прибера,за да гледам снимки Mr. Green

Ох, Иве да ми беше тука тая чорбичка...с любоф щях да си я хапна. С чесънче и лют червен пипер смлян на едро.
Що не пишете? Дремя си сама тука, Никола ми е в ръцете ама поне не шава (как тъй...)

# 73
И аз съм тук,и аз..ама мнооог ме боли глава  ooooh!
Сигурно много пих,че затова  Tired
Супер беше вчера,искам по-скоро пак  Hug
Надлъгвахме се,надлъъъгвахме се......и така цяла вечер  Hug
Айловям ва всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
...РЕни и аз съм с главоболие ooooh! а каква работа ме чака горе ConfusedМай от водката ще да е Sick

И все ми бе много приятно....сред жени Joy Joy Joy

Радвам се, че на Кики и е харесало  Wink надявам се на другите нови мами също Hug
Вече избрахме и къде да бъде следващата среща....ако искате още днес да е...хи хи Mr. Green

Следващият път ще се наредим - старша, младша, старша, младша, че да дадем възможност и другите да поговорят Laughing

Доби, чакаме да споделиш как си Hug...да похваля и вайлет, че видимо вече е вталена Peace

На бебето на Сливенският форум видяхме и мъжа - много сладка двойка сте Wink

Дени пък една височка, слабичка - тя е нашата мома Маникенка bowuu

Катико, следващият път без да пропускаш, моля  bouquet

Много целувки от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт