ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 365
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Вече съм брюнетка  Crazy Направих си снимка / сама / , та за това съм ужасяваща, но ще се лепна да ме видят всички .. Все пак бъдете милостиви, без грим почти и в близък план  Crazy Mr. Green Mr. Green
Иначе цвета не е лош ..малко по-тъмничко от колкото очаквах е, но на изрусената коса няма да се задържи дълго ..
Вие сте супер на софийската среща !!Много ме е яд , че ние във Варна не се снимахме , ама другия път задължително  Mr. Green Twisted Evil

# 136
Вессито, приличаш на една друга варненка от форумите - Франзела калина, все едно си й сестра.
Аз благодаря за хубавите снимки, особено за фотосесията на сина ми, от саксчето  Heart Eyes

# 137
Момичета всички сте много хубави и усмихнати . Аз все още не съм изгубила надежда че ще има и бургаска среща някой ден .
Россини , радвам се че бебчетата ти са добре , щом трябва пази леглото , а за срещата ще почакаме да се оправиш  Hug
Аз днес не знам защо но бях много крива и заядлива и въобще цял ден се драках с мъжа ми . Дано утре да се събудя в по-добро настроение и ако може без главоболие , че днес и аз исках да си сменям главата .
Трябва да си купуваме 2 климатика , аз съм против , но няма как да стоплим стаите които сега не ползваме - кухня , трапезария и хол , а живот и здраве ще ни се наложи . Който ползва климатик , моля споделете от кои марки сте доволни , а тези които имат деца , с какво топлите там където спяд дечицата ви . Аз много исках камина , но няма да ме огрее .

# 138
  • София
Чак сега видях въпросната снимка ooooh!. Ако искаш ще я махна Peace.

Ти пък, магаре застанало - магаре изляло Joy
За съня въобще не се замисляй, бременните са известни със странните си сънища, не се тълкуват.

Връщам се да редактирам, защото забравих да благодаря на Саксофончето за страхотните снимки на Ники Hug

# 139
Браво на мамите ентусиасти, че толкова бързо поместиха снимки. Мерси Астра! Благодаря Саксофонче!

Днес стана дума за фитнес ценър в Младост, където има гимнастика за бременни. Та намерих сайта: http://www.fitnessmladost.com/BG/index.htm. Преди съм ходила там на йога и тае-бо - инструкторите бяха готини и обстановката е хубава. Но на тази конкретно гимнастика не съм ходила.

# 140
  • София
Rossin555, доста плашещо преживяване - дано скоро всички сте добре!
Веси, честит цвят! Добре е хванала боята!

Срещата беше чудесна! Поначало ми се ходеше на Витоша, но сега с ръка на сърцето мога да кажа, че не съжалявам, че предпочетох да се видим с толкова мами накуп!  bouquet Благодаря ви за чудесната компания!

Ето и снимките от моя фотоапарат:
цък!

# 141
Уф, компютърът откачи. Изведнъж ме логна с ник-а, който бях направила много отдавна и не можех да си спомня паролата му. vesi_lina всъщност пак съм аз jollity. Съжалявам за объркването   Confused

# 142
  • София
Ето и снимките от моя фотоапарат:
цък!
Спящата аз.. дето се успах за срещата.. и отгоре на всичкото с огромното ала-татко-Барба яке...  Joy

Момичета, някоя от вас пие ли ЗИМАФЛУОР..? На мен ми го предписа док, ама сега прочетох някакви недобри неща за приемането на флуор и много се замислям... newsm78 Така се обърках.  ooooh!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 00:09 от saxophone

# 143
Здравейте момичета!
Много хубави снимки  и много хубави мами!!!

Аз прекарах ужасен уикенд!Калоян се разболя от грип и сещате се -температера -39,повръщане ,разтройство-ужас!Вчера вечерта беше по-добре,да чукна на дърво!Засега съм добре,дано не лепна и аз,че не ми се мисли.....!

Бебчо го усещам много често,вечер задължително!Умирам от смях!
Виждам,че сте се отчели за килограмите.Моите са +3!
Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 09:39 от alisa_13

# 144
Преди малко си взех изследванията на кръв и урина. Кръвните са добре, като изключим леката анемия. Почвам да ям ядки, мед и зелении. Имам обаче бактерии в урината и то доста превишаващи нормалните граници. Някой знае ли какво значи това и как се лекува? Ще ги покажа и на док., но ако някой знае нещо ще съм благодарна за информацията.

# 145
И още един въпрос имам. Колко често ходите на видеозон? Дали е вредно, ако се ходи по-често?

# 146
Добро утро на всички  Hug
Успешен ден и успешна седмица.
Всички снимки са супер Simple Smile
Саксофонче, прочетох това за сетивата. Много е хубаво  Heart Eyes Особено сладко ми се стори това "Веднага след като очите на близнаците се отворят в утробата на майката те нямат никакви проблеми да се намират един друг, да се докосват по лицата или да си държат ръцете."

# 147
  • София
Трябва да си купуваме 2 климатика , аз съм против , но няма как да стоплим стаите които сега не ползваме - кухня , трапезария и хол , а живот и здраве ще ни се наложи . Който ползва климатик , моля споделете от кои марки сте доволни , а тези които имат деца , с какво топлите там където спяд дечицата ви . Аз много исках камина , но няма да ме огрее .

Ние се отопляваме с климатици и съм много доволна. И от топлината и от сметката за тока. Нашите са Мицубиши. Там, където спи Марти пак е с климатик.
Добре си е с тях, пък и лятото можеш да ги ползваш за охлаждане  Peace

За срещата, браво, че така добре се организирахте, и на мен ми се искаше да дойдем, но от тези болести, направо вече полудявам. Марти пак е болен. Температури, кашлици, това му е 4 път за месец и половина. Може и от зъбките да е, започнали са го кучешките и е мъка.  Tired

strawberry, теб те познавам, или по- точно майка ти. Баба ми живее в жълтия блок до вашата къща. Имате сладкарница. Може и да бъркам, де, ти кажи  Wink

djini_selena , пусни си една стерилна урина. Аз мин. път бях така, а стерилната ОК.

# 148
  • София
Eх, каква хубава срещичка сте си спретнали. Много ми е мъчно, че не успях да дойда. Но следващият път мисля вече да не пропускам. Аз в събота бях в южния парк и беше едно слънчице. Така искам вече да идва топлото временце.
Vessi_to, защо реши да си сменяш цвета Grinning Не че е лошо, но русичкото май също хубаво ти стоеше Rolling Eyes Ще ти е трудно след тъмно да се върнеш пак към русо. Сега мъжът ти сигурно има чувството, че е с нова жена Flutter
danibon, ние вкъщи имаме климатици LG и сме много доволни. Но за детската стая не знам, май не е добре да се отоплява с климатик, там ще разчитаме на парното. Но през лятото как ще охлаждам не знам. Ние сме с южно изложение и е много жега.
belinda, извинявай, на коя спирка на 2-ката живееш, защото и аз живея точно на спирката на 2-ката, до църквата.
djini_selena, кофти с тези бактерии, доктора сигурно ще ти даде нещо за пиене, той знае най-добре. Все пак вече сме във втори триместър, когато май е най-безопасно за пиене на лекарства. Аз ходя през 2 седмици на видеозон, абсолютно безвредно е. Има мами с проблемна бременност, които лежат в болница и ги гледат по няколко пъти на ден. Споко Wink

# 149
  • Варна
Добро утро , мацки!!  Crazy
Днеска с новата коса ги шашнах и на работа .. Не ме познаха като влизах, единия колега казал на другия - Идва някаква мома.. И като видели по-добре влизам , те се хилят..
Vessi_to, защо реши да си сменяш цвета Grinning Не че е лошо, но русичкото май също хубаво ти стоеше Rolling Eyes Ще ти е трудно след тъмно да се върнеш пак към русо. Сега мъжът ти сигурно има чувството, че е с нова жена Flutter

Ами като са само 1-2 боядисвания е въпрос на 1-2 месеца да се поизмие и ако искам - изрусявам се отново. основата ми е изрусена и не държи трайно боя.А мъжа ми ме видя вечерта и понеже не е очаквал много се смя и се радва.. Той знае че от време на време имам подобни пориви.. Crazy Twisted Evil

Довечера съм на ФМ при доц. Балев. Викам айде и аз да отида ,да не остана по-назад .. Та се записах. Сега ми е едно , напрегнато, странно , защо ли  .. Дано всичко е наред.. При мен и при всички вас ... Praynig
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт