ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 382
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ама големи сте Убавици  Hug .
Аз понеже нямам много време за четене из форума, и съм пропуснала новината
за среща на Юлските мами. Та от една друга форумска среща, от една видна форумка
наречена Рони, разбрах че и вие се събирате по това време, по което и ние си организирахме виждане.
Щях да се радвам да ви видя, но следващия път ще се постарая.
rossin555, косата ми настръхна, важното е че с бебенца всичко е наред. А ти да се пазиш повече.
Аз днес съм се разхремавила, и откачам от главоболие. Мога ли да пия нещо за главата, или да я сменям вече?

# 121
  • София
rita_zita, от моята лекарка знам че може да се пие парацетамол, затова че не се мъчи.

# 122
Ей, голям смях с тия манакенки Joy Но това е успокоително, още не му се виждаме огромни на детето Mr. Green

Росини, пази леглото, пък ние какво сме писали не е важно, ще го повторим така или иначе.
Аз до сега спах и сънувах Пърл, която ми даде пари и наставления, а аз отидох да й купувам бебешка количка hahaha

# 123
rossin555 добре,че всичко се е разминало!Стискам палци!Това за пулса и аз се сещам сега,май пишеше ,че ако е под 140 е момче ,а над-момиче!Това ти го казвам по спомени!Аз като си правих разните там калкулатори за изчисление на пола и други бабини девитини ми излизаше момиче!Когато ходих на преглед и пуснахме сърцето да се чуе беше 120 и понеже моя мъж иска много момче се сетих за това и му казах и той отсече" момче ще е!"На последния преглед доки каза 100%момче!Незнам нека и другите споделят!

# 124
Дуци страхотен сън, много ме развесели  smile3532!

Момичета и аз си изкарах много добре, надявам се да се виждаме все по често със затоплянето на времето.

# 125
Росин, радвам се, че вече си добре Hug. Дано и каката се оправи бързо. За пулса - точно както го е написала Душичката е Peace.

Ками, хайде и вие да се оправяте бързо и повече никакви болести. А ти се опитай да се успокоиш.

Рита, парацетамол можеш да пиеш за главоболието. Смяната на главата не е за препоръчване hahaha. Аз прочетох за вашата форумска среща, защото постоянно чета там новините за бебе Дарина на Сладка мама. Надявам се на следващата ни среща да можеш да дойдеш Peace.

Астарта, на една от снимките приличам на селския идиот, дето си гризе всичките нокти наведнъж hahaha

Чак сега видях въпросната снимка ooooh!. А уж много се старах и махнах всички снимки, на които някой е с пълна уста или с отворена уста и вилица пред нея. Те повечето ми снимки бяха май такива Embarassed, но тази не я бях забелязала. Ако искаш ще я махна Peace.

Аз пък цяла нощ сънувах, че съм родила и кърмя някакво чуждо бебе - момиченце в родилния дом, защото майка му ме беше помолила. А мойто бебе така и не видях в съня си. И днес ми е едно странно някакво и  се чудя да влагам ли смисъл в съня или не, защото определено тълкуването май няма да ми хареса Sad.

# 126
Момичета, благодаря на всички, че създадахте такова настроение в деня ми  Hug Наистина беше страхотна среща! Толкова готина, че после бях в настроение и сърдечно посрещнах и свекитата  Laughing

# 127
  • София
rossin555, важното е, че всичко е наред с малките човечета. Пазете се и занапред да няма такива премеждия.  Hug

Астарта, стига суеверия. Това е било само сън. В реалността ще кърмиш своето прекрасно здраво детенце.  Peace
Често казано и на мен ми се случи нещо странно тази нощ, но го отдавам на хормоните.  Blush

Срещата беше супер. Качих и аз снимките.  Hug Ако съм объркала името на някого, много съжалявам. Не е нарочно.  Rolling Eyes

# 128
Росин555, почивай си и се оправяй скоро. Най-важното е бебнцата и ти да сте добре, затова ще пазиш леглото докато ти кажат  bouquet
Много сте сладки момичета и снимките са готини  Peace Ники си го е казал - манекенки   Mr. Green Mr. Green

Астарта, за сънищата не се притеснявай. Казват че сънищата на бременните не се тълкуват. Аз какви ги сънувам  Joy Joy Само разсмивам близките с небивалици.

# 129
Аз пак повръщах, писна ми вече. Голямата ми сестра ме "успокои", че до 7-ми месец е връщала, само Деган я е спасявал Rolling Eyes Аз нищо не пия за това, ще се консултирам, вече взе да ми досажда Crossing Arms

Срещата беше супер. Качих и аз снимките.  Hug Ако съм объркала името на някого, много съжалявам. Не е нарочно.  Rolling Eyes
А къде ги качи Mr. Green

# 130
  • София
А къде ги качи Mr. Green
  Ама съм заплес.  ooooh! В общия албум ги сложих. ЕТО

Намерих случайно една статия. Струва ми се интересна. Развитие н … 72;та

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 20:01 от saxophone

# 131
Сетих се аз и ги гледам вече Hug

# 132
Ееееех момичета, много готини снимки. Направо ви завиждам за хубавата срещичка. Айде, дано скоро се организира друга, че ме хваща яд, че не дойдох. smile3507

# 133
  • Варна
Определено си имате много хубави коремчета Simple Smile. Във Варна и днес беше доста ветровито за разходки. Струва ми се, че кожата на корема и гърдите ми омалява. Отивам да я намажа. Направо ми е тясно . И аз ще порасна  Simple Smile, където трябва.

# 134
Аз до сега спах и сънувах Пърл, която ми даде пари и наставления, а аз отидох да й купувам бебешка количка hahaha

Надявам се да си избрала нещо свястно, да не са ми отишли по дяволите парите  Joy

Аз съм доволна от срещата, моята половина на масата бяха много симпатични манекенки и мухабета вървеше приятно, следващия път се надявам да се запозная с другата половина отблизо Simple Smile

След това ходихме на разходка в Борисовата градина и се разбих направо. Като се прибрахме, малко цуни-гуни с мъжа ми и спах цели 4 часа - до преди малко, не знам какво ще правя довечера  newsm78

Хубав ден беше, по-често трябва да си правим такива малки, големи и още по-големи срещи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт