ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 332
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро на всички!  Nature Sunny  Цяла нощ сънувах как обикалям по магазините и търся бебешка кошарка.Ох,искам вече да е лято и да съм в майчински и да броя дните до термина!  grinning039

# 76
  • София
Само аз не мога да видя клипчето на душичката Crossing Arms Три пъти кликам, не тръгва и не тръгва Sad
МОМИЧЕТА, ИСКАМ ДА ПИТАМ ЗА СРЕЩАТА УТРЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ БЪКСТОН ИЛИ ПАВЛОВО, ЖЕЛАЕЩ ДА ХОДИМ ЗАЕДНО Hug
Не само за компания, ами и за акъл Laughing Аз съм супер зле с ориентацията и шофирането в центъра ми малко, хммм, проблемно hahaha От вчера не мога да се сетя имаше ли ляв завой от Евлоги Георгиев към Гурко или някоя от предходните пресечки или нямаше newsm78

# 77
belinda не мога да си обясня защо имамаш проблем с клипа!Аз сега го пробвах и пак тръгна!Дано успееш! Peace

# 78
Само аз не мога да видя клипчето на душичката Crossing Arms Три пъти кликам, не тръгва и не тръгва Sad
МОМИЧЕТА, ИСКАМ ДА ПИТАМ ЗА СРЕЩАТА УТРЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ БЪКСТОН ИЛИ ПАВЛОВО, ЖЕЛАЕЩ ДА ХОДИМ ЗАЕДНО Hug
Не само за компания, ами и за акъл Laughing Аз съм супер зле с ориентацията и шофирането в центъра ми малко, хммм, проблемно hahaha От вчера не мога да се сетя имаше ли ляв завой от Евлоги Георгиев към Гурко или някоя от предходните пресечки или нямаше newsm78

Белинда, аз съм от Овча купел, може да се чакаме на Красно село, на спирката на 260. И аз съм с кола, така че може да вземем още някой, който е от района. А иначе, ако караш по Евлоги Георгиев имаш право на завой на ляво към Гурко, после паркинга е пред Хът в дясно. А ако караш по В.Левски - пак може на ляво да завиеш  Wink

# 79
Вале, я се пробвай с градския транспорт. Хвани си тролей двойка, спира точно след Пица Хът, един подлез разстояние. Поне знам, че 2та ходи в Бъкстон, но не знам дали има спирка удобна за там, където си ти.

# 80
А за килограмите - най-вероятно съм била по-малко кг преди да забременея, защото сега тези 2 кг ми се виждат малко - чувствам се доста напълняла....не само ка коремче, а и малко на краката, дупето...знам ли....Ще сваляме после Simple Smile Аз качих предния път 18 и до раждането не се чувствах хич дебела, но после като го нямаше корема да крие истината  Mr. Green Направо щях да падна...

# 81
  • София
Вале, я се пробвай с градския транспорт. Хвани си тролей двойка, спира точно след Пица Хът, един подлез разстояние.
Спирката на двойката ми е пред блока Simple Smile Обаче ако Николчо заспи на връщане в тролея, както става винаги след като сме ходили в детски клуб, направо не се виждам как ще го мъкна Crazy Но ще обмисля и този вариант де...Мерси, Деси, за идеята Hug

# 82
Вале, я се пробвай с градския транспорт. Хвани си тролей двойка, спира точно след Пица Хът, един подлез разстояние.
Спирката на двойката ми е пред блока Simple Smile Обаче ако Николчо заспи на връщане в тролея, както става винаги след като сме ходили в детски клуб, направо не се виждам как ще го мъкна Crazy Но ще обмисля и този вариант де...Мерси, Деси, за идеята Hug

Уф да, Яна ми заспа така точно в двойката, поспа от Петте кюшета до Хаджи Димитър и после я носих на ръце от спирката, вече беше станала на три, имаше 13 кила, едва издържах. И кво - събуди се като се опитах да я сложа на леглото. А колко трудно ми беше - с багаж, чанта и дете, да вадя ключ, да отключвам без да я събудя...  ooooh!

# 83
  • Варна
Душичката, много сладко бебе. Сякаш пляска с ръчички. Не бях виждала клипче. Аз съм ходила само на 2 измерен. Честито момченце.
Аз съм вкъщи от ноември. Не се оплаквам. Сега съм по- добре. Почти нямам контракции. Много ми е хубаво да си почивам. Да си чета за бебето и да му избирам неща. Всички казват, че е най- хубаво докато си бременна, а времето минава бързо.
 Още не съм сигурна дали усещам бебето или е нещо друго и си внушавам.
С килограмите съм + 4. Но на мен още ми е лошо и ми се хапват много малко неща.

# 84
Добре дошли на новите мами  Grinning

Аз не мога да кажа колко точно съм напълняла, защото преди да забременея избягвах кантара. Освен това нашият в къщи май ч счупен, защото се държи доста странно и сега карам мъж ми да купува нов. Изчислявам ги да са 3-4 килограма. Не се чувствам напълняла, но си имам солидно коремче  Grinning Предполагам че сега вече няма да качвам толкова бързо, след като ям за двама, а не за трима. Не огладнявам толкова много като преди, но може и да си внушавам  Rolling Eyes

# 85
Да ви се оплача - днес бях на фризор да си правя кичури, много гадно стана #Cussing out Cry

ДеСи, номерата на моя синковец са като на Яна, но вече не го нося, а го будя.

Ох, днес цял ден ми се гади, това не е човешко, вече ми се иска да повърна, за да ми размине Tired

# 86
Ооо, аз никога не съм  носила, дори като малка. Но бяхме обикаляли много, адски дълго пеша и тя заспа супер дълбоко... Един единствен път така ми се случи да я нося.

Аз пак заръпах морковите.
Разходих се и с радост установих, че в Плевен вече има магазини за бременни, при това с хубави неща на сносни цени.

# 87
  • Sofia
Привет майчета Hug

Много пишете, ей Laughing

Откакто съм в 4 месец се чувствам прекрасно:) Пълна с енергия и бачкам за двама:) Но още не усещам бебето, нямам линии и косми, качила съм само 2 килограма. Нямам болки, нормално ли е? Иначе корема ми не расте много напред, но някак се повдигна и позакръгли равномерно.

Пърлче, какви са тия водни работи дето ходиш, това съм го пропуснала явно newsm78

Душичката, бебенцето ти е супер, пу пу. само не знам къде да гледам, за да видя пишката Embarassed

Аз също си накупих блузони и смятам цяла пролет да карам с тях и клинове, само да става топло, че якетата много ми тежат и ме стягат Confused
Ама поне още два месеца до март явно ще студуваме Cry

Искам лятооо Sunglasses

# 88
Душичката, много сладко бебче си имаш Heart Eyes. И мен много ме разчувства клипчето Hug.

Аз днес бях на консултация. Взеха ми кръв за БХС. Най-хубавото е, че за последните две седмици не съм качила повече килограми и съм си все още на +5. Не че са малко и те всъщност Blush. Аз имам чувството, че съм ги трупнала на гърдите и корема само - огромни са ми циците, а корема ми е все едно съм в 6-ти месец ooooh!. Дори майка ми днес като ме видя се зачуди защо съм станала толкова огромна. Съвсем се депресирах на консултацията - имаше една майка, която също ще ражда през юли, но все едно не беше бременна, с една тънчика талийка Thinking.

Аз пък благородно завиждам на майките, които си стоят вкъщи, не на тези, на които им се налага да пазят леглото. Много ми омръзна да ходя на работа, така ми се шляе по улиците. И аз изкарах първата бременност у дома и ми беше супер готино Grinning.

# 89
Пък аз не мога да отворя клипчето на Душичката.... Sad Искам да го видя-я-я

Общи условия

Активация на акаунт