Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните коремни болки по време на бременност?
Какви са някои от симптомите на бременността?
Какви са някои от проблемите, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните коремни болки по време на бременност?
Нормално е да се усещат леки болки в двете страни на корема по време на бременност поради разтягане на връзки при растежа на матката. Това може да бъде причинено и от движението на матката. Важно е да се консултирате с лекар, за да потвърдите, че болката е нормална и да получите съвети за нейното облекчаване.
-
Какви са някои от симптомите на бременността?
Бременността може да бъде придружена от различни симптоми като разтягане на връзките, промени в кожата, космите и линията на корема, както и увеличаване на теглото. Освен това бременността може да предизвика и различни емоционални реакции. Важно е да се консултирате с лекар за професионални съвети и да се уверите, че всичко е наред.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с бременността?
Проблемите, свързани с бременността, могат да включват различни здравословни предизвикателства като кървене, проблеми с плода, промени в теглото и кожата и емоционални трудности. Важно е да се консултирате със здравен специалист за получаване на необходимата медицинска подкрепа и съвети за справяне с проблемите.
-
Какви са някои методи за справяне с болката по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Като станеш 70 кила, последното, което ще те интересува е имаш ли косми
Ама аз от 65 тръгнах
Аз съм +2 и се чувствам слон...не знам ...може да не съм премерила добре старта

така, че ако са до 20 кг, не е страшно 

А сега ще се ръсна от любопитство.
, ще се справиш и през юли като си гушнеш малкото сладурче всичко ще бъде наред 
Тая пуста дисертация трябва да се избута още малко и колкото по-рано приключа, толкова по-добре. А как искам да се моткам вкъщи и да си спя до обяд....или да си уреждаме срещички с вас като се позатопли....размечтах се....
Аз имам чувствителна матка и като се преуморя получавам контракции
. Трябва да пазя леглото. От ноември до сега съм била само два пъти на кафе
. Все и едно никога не беше раждала. Другата ми сестра напълня с 26кг. и за една година си ги свали. Колкото и да не искам май и аз ще трупам килца
.