ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 317
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Дуци , добре бе душо , няма да  ги махам сега , ама лятото като сложа някой потниче и хората ще ме питат - може ли да ти разроша космите за да ти погаля корема ?

hahaha Като станеш 70 кила, последното, което ще те интересува е имаш ли косми Mr. Green

аз пък ве4е съм 70 , че и отгоре .. Joy Crazy Ама аз от 65 тръгнах  Mr. Green

# 61
danibon, по-добре от Оксилококцинума е да се консултираш с класически хомеопат. Тия боаронски смеси нямат ефекта на хомеопатията, дори напротив...

Дуци , добре бе душо , няма да  ги махам сега , ама лятото като сложа някой потниче и хората ще ме питат - може ли да ти разроша космите за да ти погаля корема ?

hahaha Като станеш 70 кила, последното, което ще те интересува е имаш ли косми Mr. Green

аз пък ве4е съм 70 , че и отгоре .. Joy Crazy Ама аз от 65 тръгнах  Mr. Green

наистина ли си качила повече от 5 кг..не ми се вярва, премери се пак Wink Аз съм +2 и се чувствам слон...не знам ...може да не съм премерила добре старта

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 19:31 от Aгата ®

# 62
Здравейте бремелинки! wavey

Привет и на всички нови кандидат мами! Лека бременност и дано всички прегърнем здрави и засмени бебоци през юли  Grinning

До всички Варненски бремелини: много ме е яд, че изпуснах срещата, но за следваща от сега заявявам, че съм на линия.

Имам и едно въпросче: с какъв пулс сте в момента? Моят е 112 и имам чувството, че сърцето ми ще изскочи.

# 63
# 64
Агата , че аз вече съм + 6 кг
Дуци , не ми се и мисли да ставам 70кг.
Това бебе е направо огрооооооомно !!!!

# 65
Vessi_to Ей това се казва голямо бебе, пък аз съм седнала да се притеснявам ,че мойто вървяло по размери една седмица напред  Laughing
Ами аз за килограмите + съм вече 4 ако не са станали и 5 Embarassed

# 66
Аз ако се размина с 70кг....супер Mr. Green. Имам чувсто, че една ябълка да хапна и ми се лепи.
бебето наистина е огромно, ама да е живо издраво.

# 67
  • Варна
На мен пък да ви кажа ...кофти ми е за килограмите, доста даже  ...ама ще ги сваля и 90 да стана  Mr. Green Оптимиска съм  Crazy. Нормалните ми кг. са 63-65 кг , но съм доста височка 176 см. и ми е пределно ясно че ще кача до много- ве4е съм около 6-7 кг. напред .. Въпроса е, че без да съм раждала и гледала деца съм сваляла по 10-тина килограма и знам ,че мобилизирам ли се успявам .. Горе главите , всички ще отслабнем накрая .. newsm10

# 68
  • София
Аз миналата бременност качих 15кг. От 60 стонох 75  Grinning И да ви кажа се чувствах много слаба  Mr. Green А като излезнах от болницата бях свалила 11кг Peace така, че ако са до 20 кг, не е страшно Hug

Уф аз в Понеделник съм на преглед в Токуда, така ми се иска да кажат пола Flutter
Миналия път ми казаха в началото на 4 ти месец Crossing Arms А сега ще се ръсна от любопитство.

Някой искаше да му кажа за БХС  newsm78
Днес ходих. 25лв. Качваш се на 14 етаж, но гледаш на кой асансьор пише , че се качва там. Чаках доста 30-40 мин Crazy Боцкат те много бързо- малко кръв взимат и са много мили. И след 4 дни излизат резултатите Peace

# 69
Здравейте мами и от мен,
 честито на новоприетите в клуба на летните бебета  Laughing.
Аз искам да споделя малко трикове относно дрехите за бременни.Имам една позната, която скоро роди и се оплакваше от дрехите, които са предназначени за бременни, че също  не са много удобно скроени особено панталоните, на които еластичната част горе в талията. Била тясна и се смъквала по корема на долу.Аз си направих вече 2 панталона, които нося успешно и са супер удобни.Ако не държите да си ги купите готови разбира се, и ако имате малко търпение, докато ви ги ушият в някое шивашко ателие за един ден ,а за хоби шивачките с по тънки панталони може и в домашни условия, излизат на половин цена от предлаганите а и се увеличава избора 100 пъти.

1. трябва да си намерите дънки, които са поне 2 номера по големи(възползвайте се от сезонните намаления в момента, или присвоете дънките на мъжа си, на който покрай вашата бременност също не му стават, или ако нямате предразсъдъци към магазините втора ръка си купувате нещо подходящо от там.
2. според цвета на панталона, (а също кройката е приложима и за поли) си подбирате еластично трико, от което ви трябват 60см. това средно струва между 5 и 10лв.
3.реже се панталона в предната му част, където са копчето и ципа толкова колкото прецените че ще ви е удобно на коремчето под форма на дъга по цялата ширина на предницата и се прикачва плата, който сте подбрали но двоен за да е по стабилно и се съшива и от страни.това е работа за 30тина минути с кроенето и зашиването.

надявам се съм го обяснила разбираемо ,а ако някой се поинтересува от метода мога да изпратя снимка и кройката.единя панталон ми е-преправени дънки на мъжът ми ,които даже до украсих с разни панделки като бродерия в домашни условия, а другия ми панталон са джинси, които си купих от шик шик за 8 лв и ги преправих и също по украсих .

# 70
Благодаря за темичката  Hug
Марински, кураж  Hug  bouquet, ще се справиш и през юли като си гушнеш малкото сладурче всичко ще бъде наред Simple Smile
Добре дошли и на новите юлски мами Simple Smile

Данибон, скъсах се от смях като си представих рошавия корем, който хората искат да галят Laughing

Душичка, честито пишленце PeaceSimple Smile Много е сладко филмчето. А за всички момичета, които искат да си качат филмчетата - да знаете че можем да качваме и в мултиплай - там където са ултразвуковите снимки.

Да ви кажа и мен много ме мързи да работя, ама се влача всеки ден, ща не ща Sad Тая пуста дисертация трябва да се избута още малко и колкото по-рано приключа, толкова по-добре. А как искам да се моткам вкъщи и да си спя до обяд....или да си уреждаме срещички с вас като се позатопли....размечтах се.... Whistling Аз имам чувствителна матка и като се преуморя получавам контракции Sad Много е неприятно, да не говорим че се притеснявам за бебо. Пия Магнерот. Бих предпочела да си мързелувам, но трябва още малко да се поизмъча.

Вие как сте с концентрацията? Аз се улавям че все едно съм си забравила главата някъде - адски съм разсеяна. Много бързо се ядосвам, но същевременно се чувствам като надрусана - едно спокойствиее ме е налегнало.  Joy Тия хормони съвсем се развихриха, ама ми е хубаво  Crazy Дай Боже повече жени да го изпитат това чувство...

# 71
  • София
Марински, мисли за здравото бебче, радвай се за него, пази си го и юли месец ще си имаш голямо, силно, хубаво детенце! Знам, че ти е много тъжно, но кураж и оптимистични мисли, заради другото мъниче.  Peace

душичката 32, прекрасни сте!  Hug Hug Hug

# 72
Здравейте момичета!!!
Казвам се Валентина, живея във Варна и очаквам своето първо бебче на 23.07.2008. Ще се радвам да бъда с вас и да споделяме трепетите на дългоочакваното щастие!!! newsm51 1stroller newsm07

# 73
Душичка, голям сладур си отглеждаш! Пу, пу...

Проблема при мен не е толкова, че не ходя на работа колкото, че не ми разрешават да излизам  #Cussing out. Трябва да пазя леглото. От ноември до сега съм била само два пъти на кафе  #Cussing out. Ще откача!

Рекорда за сваляне на килограми го държи сестра ми (да поясня имам две сестри). Забременя, когато беше 48кг. и роди на 78кг. Не зная колко оки е оставила в родилния дом, но на 40-тия ден на малката тя тежеше 48кг.  #Crazy. Все и едно никога не беше раждала. Другата ми сестра напълня с 26кг. и за една година си ги свали.  Колкото и да не искам май и аз ще трупам килца  Thinking.

katy_z, моят достигаше 115 и с часове се задържаше така. Когато бях в Пловдив си направих кардиограма при кумата ми (тя е кардиолог). Успокои ме и ми каза, че няма нищо притеснително. Това било нормално за бременните и с времето ще отшуми. Този сърцедумтеш трая около месец. Сега се появява само вечер и то за кратко.

Svetlo Pipi и valentinadobrovolova, добре дошли в редиците на юлските мами!  Hug

# 74
Аз съм качила почти 4 кг, но не са нито на краката, нито на задника. Само на корем са сигурно, но просто не ги виждам къде са. Като се замисля може би и на ръце, от лактите към рамото. Малко са ми дебелички hahaha

Здравейте момичета!!!
Казвам се Валентина, живея във Варна и очаквам своето първо бебче на 23.07.2008.
С един термин сме Hug

Общи условия

Активация на акаунт