ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 362
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • София
elen@, не бъркаш, точно така е  Wink И аз те познах на една от снимките които беше пускала тук от миналата ти бременност,но не бях на 100% сигурна , че си ти......в крайна сметка не сме се виждали от години  Tired
Благодаря на момичета за бързо качените снимки от срещата. Аз си прекарах чудесно във вашата компания и се надявам да се събираме по често  Peace

# 151
Много са хубави снимките от срещата. Радвам се, че сте си изкарали страхотно. Аз се чувствам все по-зле. Преди малко се върнах от лекаря и диагнозата е вирусен бронхит и от днес съм на антибиотик  #Cussing outНадявам се бебо да е силен и да се справи с болестта и той Praynig
Хубав ден на всички. Laughing
Vessi_to не се притеснявай предварително от ФМ, напротив ще разбереш толкова много неща за бебо Hug
Rossin555 пожелавам ти бързо да се оправиш и от тук на татък никакви проблеми Naughty

# 152
Изкарах една "чудесна" нощ. Пепи се събуди с 39 градуса, никога не е вдигал толкова. Опищя квартала, защото не искаше да му слагам оцет, но с баща му се преборихме.
Снощи по някакво щастливо стечение се оказа, че личния ни лекар е дежурен, та ходихме при мего, малкия е с ангина и е на антибиотик. Доктора каза да се пазя, но кажете ми как е възможно. Днес сме си у дома и се гледаме.
Предписа ми на мен за гаденето натриев цитрат(май), който забравих да си купя, но една приятелка каза, че бил много гаден и нищо чудно да повръщам и от него. Някой от вас пил ли е? И Деган също ми предписа, но не смея да го пия, вие нали коментирахте тук че може да е вреден. Въпреки че сестра ми го е пила доста време Thinking Не ми се рискува.

Веси, аз съм на фетална на 31-ви, на мен също ми е напрегнато и напълно те разбирам. Надявам се всичко да е наред Praynig

# 153
И нашето дете беше с 39градуса
Смъкнах я с нурофен през устата,ефералган -свещичка в дупето и чорапи с оцет на краката!Рев,рем ама няма как!

# 154
Дуци, дано бързо се оправя Пепи Praynig. Много гадно с тези болести, няма ли да свършва вече тази зима с всичките й "екстри" Rolling Eyes. А Натриев цитрат съм вземала на Алекс срещу повръщане, не съм го опитвала, но мирише на лимон и нещо сладко. На мен ми се струва, че е гаден.

Сакси, julie.k, страхотни снимки Peace. И аз благодаря Heart Eyes

Djini, не се притеснявай за урината. Много често грешат резултатите в лабораториите. На мен също ми бяха открили бактерия, а след това в стерилната урина нямаше нищо.

Веси, честита прическа и стискам палци за ФМ. Аз пък съм на фетална този петък, но засега съм спокойна, ще видим към края на седмицата как ще се чувствам.

П.С. Сега прочетох и написаното от Алиса - и вие се оправяйте бързо, много ми става тъжно като чета за болни дечица Sad

# 155
Здравейте момичета.
От списание 9 месеца ми изпратиха този файл. Това е покана за парти в City Center Sofia , но аз съм доста далече, и няма да мога да отида, но мамите, в близост могат да заповядат.А ето и поканата:

Здравословна бременност с “ЕВРОФУТБОЛ”
„Еврофутбол” организира национална благотворителна кампания „Ние чакаме бебе”. Тя ще стартира с  хепънинг в City Center Sofia на 30 януари. Кампанията цели да повиши информираността на бъдещите родители чрез издаване и разпространение на дневник-календар, провеждане на безплатни училища за родители, хепънинги. „Ние чакаме бебе” ще спомогне за здравословното и спокойно протичане на бременността, смятат организаторите. Издаденият вече дневник-календар представя систематизирана информация за 40-те гестационни седмици на бременността. За всяка от тях има съвети за физическото развитие на майката и на плода чак до раждането на детето, за начина на живот, за храненето, за психологическите промени. Представена е и специална гимнастика с цел подходяща двигателна активност за бъдещата майка. Дневник-календарът съдържа материали за трудово-правните взаимоотношения – по време на работа и отпуск за бременност, за раждане и за отглеждане на дете, необходимите документи, какво покрива здравната каса и т.н. Има и специални страници за вписване на данни – мерките на майката към даден момент, места за поставяне на снимки от ехографските прегледи, препоръки към бъдещия татко и др. Дневник-календарът е консултиран от медицински и други специалисти и ще се разпространява безплатно на различните инициативи по кампанията. “Ние чакаме бебе” е насочена към по-малките населени места, където достъпът до ценни съвети и препоръки е по-ограничен. Затова ще бдат проведени училища за бременни в 15 града на страната. Кампанията започна на 23.01.2008 г. и ще продължи до 19.03.2008 г. Част от кампанията са и три хепънинга за популяризиране на здравословната бременност – поканени са всички бъдещи родители. За настроението на присъстващите ще гарантират забавни игри, музика и разнообразни награди. Всяко от събитията има различна тема: в София на 30.01.2008 г. тя е „Най-масово мерене на кореми”, на 20.02.2008 г. в Бургас е „Най-масова гимнастика за бременни”, а във Велико Търново на 05.03.2008 г. – „Най-изразителна рисунка върху корем”.

# 156
Момичета, страхотна среща сте си спретнали! С тези снимки, които сте качили, все и едно и аз съм била там.
saxophone, за първи път чевам за това лекарство, но виж какво намерих за него тук.
В четвъртък трябваше да съм на преглед, но тази сутрин разбрах, че моя доктор ще отсъства през цялата седмица .Не зная как ще издържа до другата  #Cussing out!

# 157
  • София
Температурата на Вероника се смъкна с Тайлол хот, но не можа да стигне 39, най-високата беше 38.8. Ние не сме на антибиотици, но за сметка на това до средата на януари пи Азатрил  Sad
Добре, че мама дойде , иначе и аз щях да съм си в къщи. Да свършва тази зима, че ми омръзна от болести  ooooh!
Аз от нурофена съм много доволна , бързо смъква температурата , но пречи на стомаха, за това педиатрите го препоръчват само в краен случай. Най-добре с парацетамол.

# 158
Доктора каза да се пазя, но кажете ми как е възможно. Днес сме си у дома и се гледаме.

Дуци, купи предпазна маска от аптеката и я слагай като се занимаваш по-отблизо с него. Даже може да го обърнете на игра на чичо Доктор да стане по-забавно и да не му е странно на детето.

# 159
  • непостоянно
Здравейте и от мен за днес Hug

Срещичката вчера мина доста приятно Heart Eyes Благодарности на мамите с фотоапаратите за снимките  bouquet

Всички болни дечица и мами бързичко да оздравяват Hug А здравите да държат фронта и да не се разболяват Grinning

Россини Hug Дано това е последното ти премеждие до края на бременността Praynig Сега си стой вкъщи на топличко и почивай повече Wink

Джини, моят съвет също е да си пуснеш една стерилна урина Peace

Веси_то честито брюнетка Mr. Green И аз съм на ФМ в четвъртък, и хем нямам търпение, хем ми е малко притеснено Tired

Добре дошла и на новата мама Ronky Hug Лека бременност и здраво бебе на финала  bouquet Ей сега ще те включа в списъка ни Wink

# 160

.....в София на 30.01.2008 г. тя е „Най-масово мерене на кореми”......

Бих отишла, падам си по такива мероприятия, но ние все още не се вписваме в коремчестата категория, тъй като сме в начална бременност.

# 161
  • Варна
И аз имах бактерии, но след стерилната урина се оказа, че няма проблем. Аз много се бях уплашила, но се оказа, че не е страшно. Дори да имаш бактерии най- вероятно е от цистит, който се оправя с много хубави билкови хапчета като неуринал. Доктора ще ти каже.
А не е ли опасно използването на климатик за охлаждане през лятото при бебе. В нашта южна стая е много горещо?И аз се чудя как ще е по- добре. Мицубиши е най- добре.

# 162
  • София
strawberry  Hug

А не е ли опасно използването на климатик за охлаждане през лятото при бебе. В нашта южна стая е много горещо?И аз се чудя как ще е по- добре. Мицубиши е най- добре.

Ние ги сложихме есента и не знам как ще е с охлаждането. И нашата спалня е южна. Мин. лято малкия беше мокър постоянно, беше много горещо. Може би ще го пускам да охлади и като слагам малкия да спи ще го изкючвам. Да сподели някой, който е ползвал.

# 163

.....в София на 30.01.2008 г. тя е „Най-масово мерене на кореми”......

Ще се изпъчиш повече и готовооооо...това е кръга на шегата.....
Просто го пуснах, защото ще има интересни лекции, не само заради меренето на коремчета.....
Бих отишла, падам си по такива мероприятия, но ние все още не се вписваме в коремчестата категория, тъй като сме в начална бременност.

# 164
климатик ползвахме миналото лято, значи малкият е бил на година и половина. Никога не пусках климатика, докато той е в стаята. Обикновено климатикът работеше, докато сме навън - а ние прекарвахме доста време навън, и го спирах, като се приберем. също, климатик в неговата стая нямаше. Пусках в хола, докато той спи в детската, оставях вратите отворени.
Аз лично не бих сложила климатик в детската.

Общи условия

Активация на акаунт