ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 334
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро и от мен Sunglasses
Как сте днес? Надявам се болните дечурлига вече са по-добре Hug

Аз вчера си видях бебо, нанкаше сладко.  newsm46 Точно като майка си спи - свит на топка.  Joy По този случай докторът не можа много да го премери, но главичката му е вече 2,6 см.

Какво хубаво слънчице е навън, е, малко е със зъбки, но през прозореца не се усеща. Желая ви много хубав ден!

# 181
Здравейте, мами  Hug
Искам да попитам има ли и други като мен, които пият Магнезий заради контракции? Аз го пия вече седмица, но от два дни подпухвам ужасно сутрин и се притеснявам за бъбреците. Спрях магнезия, но се чудя дали може да се замени с нещо друго. Пия но шпа, но няма кой знае какъв ефект вече  Confused Ще звънна на моята докторка да питам, но ще съм благодарна да чуя и други мнения  Peace

Малко встрани от тая тема - мъжа ми вече започна да приказва на малкото човече и да си го гали  Crazy  Party

Vessi_to, супер, честито мъжленце.
Ама бъдещия татко е доволен иска да го прави нинджа .. ooooh!
Горко ми ...

Joy Joy Joy Човека си има амбиции 

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:03 от Aelia

# 182
  • Варна
Така ... Може и на мен син щъркел!!!  Grinning Grinning Бебока е мъж!
Доцента Балев каза всичко е ок. Само че си е заклещил главата в една ниша ниско долу в матката . Аз се изплаших викам - лошо ли е?? Той вика , не съвсем нормално, бебетата си търсят уютни местенца. Иначе махаше с ръце и крака и така показа пишока! Балев каза мъжкар е 100%. Даже се опита да го накара да се мръдне от там за да измери лявата страна на главата , ама той само се размаха и не се мръдна .. Mr. Green От сега инат ...Не че няма на кой да прилича. Whistling Иначе скелета и всичко останало е наред. Май е 12 см. Има 7-8 снимки на които нищо не разбирам - явно са отделни части от тялото му. Вика ме в 20-та седмица да види главата , ако юнака се е поразместил. После в 32 - за последно.
Това е общо взето.. Аз пове4е исках момиченце.. Ама бъдещия татко е доволен иска да го прави нинджа .. ooooh!
Горко ми ...

Забравих да се оплача - зверски съм хремава..дано не слезе към гърлото. Носа ми вече е червен като на дърт алкохолик.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:15 от Vessi_to

# 183
Kokolin@, подробности, подробности искаме  Laughing....

Ами подробности, какви?!?!? newsm78То в планината -  ядене , спане, пълна почивка. Дъщеричката ми на 1г.3м. я пратихме при баба й, за да не я мъкна и нея, че стана доста тежичка напоследък и ми е трудно да я нося. Та така, аз безгрижна. Joy Joy. Хората карат ски, а пък аз си разхождам коремчето. Реших след ските миналия месец повече да не продължавам с този спорт, че да не се пребия някъде по склоновете. Ама да ви кажа за 1 седмица качих 1-2 кг. и сега ми е гузно.  Embarassed
Вчера ходих на преглед. Ние 4 месеца си мислим че бебето е девойка и на име й говорим, а то какво се оказа  #Crazy #Crazy ... бебето май си има пишка ха ха ах hahaha hahaha hahaha Ама че сме смотани родители и ние. Щях да падна от изумление. Уж казват, че майката имала вътрешен инстинкт за тези работи, ама май май при мен не работи. И така сега име за мъж ще трябва да мислим.  newsm78 newsm78 Каквото и да е. Ние не че имаме претенции, но защо ли така се бяхме настроили, не знам?!? Емоции!!
Днес ходих на БХС. Дано всичко да е наред.
Лек ден на всички. Като гледам как се е блеснало навън, направо душичката ти се разтапя от удоволствие.

# 184
  • София
Честити ви момченца!
Това е общо взето.. Аз пове4е исках момиченце.. Ама бъдещия татко е доволен иска да го прави нинджа .. ooooh!
Горко ми ...

А мен питаш ли ме - трима  Simple Smile
Да са живи и здрави, ще ни носят на ръце  Wink

Kokolin@ , много хубаво сте направили, имам нужда от почивка, може би чак март, да ми минат изпитите и очните, оставяме хлапето на бабата и изчезваме.   car003

# 185
Добро утро момичета  Grinning И при нас е слънчево , но като гледам по дърветата как духа , май ще си остана цял ден у дома и няма да излизам никъде . Честито на тези които вече знаят пола на бебоците си . За мен наистина няма значение , май съм се настроила повече за момиче , но ще видим  Simple Smile
Малко ми е притеснено ,защото от няколко дни 4уствам корема си един такъв спаднал , не знам на какво се дължи . А и съботата вдигнах един леген с две перални пране / без да се замисля / и ме позаболя , но после нищо . Тази нощ пак ме наболяваше коремчето и не знам как ще издържа до прегледа в четвъртък . Дано всичко с бебо да е наред  Praynig

Благодаря на момичетата които споделиха опита си с климатиците . Още се чудим за марката , защото има толкова много на пазара , а за спалнята решихме да не слагаме , за сега в хола и кухнята , а трапезарията е между тях и ще се топли и от двата . В спалнята сега сме с една малка духалка но понеже и стаичката е малка и става баня . За малките деца лошо ли е да са на духалка , имаме и маслен радиатор , с него по-добре ли ще е ?

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:31 от danibon

# 186
  • София
Ние сме си вкъщи. Ники сополивичък малко. Не ми изглежда сериозно, но лекарката явно се презастрахова и ни остави болнични. Уфф, а тооолкова много работа имам, че направо не знам Rolling Eyes

# 187
belinda ти кога се върна на работа след раждането на Ники и тридно ли ти беше да се настроиш на работна вълна. Аз мисля след като родя и мине известно време (а може и 2 години, не съм решила още) да си търся нова работа. Незнам сигурно съм ненормална, но от сега ми е притеснено  Weary

# 188
Долро утро и от мен. Снощи имах първи пристъп на "хормонално разстройство" - преди да си легним като ревнах, че мъжа ми ще спре да ме обича като надебелея- 20 мин не можа да ме успокои. И изведнъж ми мина. Луда работа ooooh!Човека не ме беше виждал така- хвана се за главата и ме пита тва ще се повтаря ли. Embarassed
Иначе от вчера имам леки болки в яйчниците и краста- все едно съм настинала и днес съм с боди. Ни пия нищо, не съм ходила на лекар  newsm78
Лек ден на всички- тук пече страхотно слънце на фона на вчерашния вятър   bouquet

# 189
belinda ти кога се върна на работа след раждането на Ники и тридно ли ти беше да се настроиш на работна вълна. Аз мисля след като родя и мине известно време (а може и 2 години, не съм решила още) да си търся нова работа. Незнам сигурно съм ненормална, но от сега ми е притеснено  Weary

Катинче, отговарям за себе си, нищо, че беше отправен въпроса към Белинда Simple Smile Аз имах голямо желяние за работа още около годинката на малката. Започнах обаче сериозно от следващата година. Трябва да вметна, че работя нещо, което не съм спирала да работя, дори и преди това, става дума за ,,насройката на работна вълна,, и за редовното ми присъствие там. Много по-интензивно вече започнах, когато малката започна ясла, на две години и половина. И....отново съм бременна  Laughing и се настойвам пак за майчинство. Мисля, че настройката зависи много от работата ти сега - ако ти харесва и нямаш търпение да си там, настройката идва много по-лесно...Но ако ще сменяш, както каза - гледай се детето повече ако може да си го позволиш. Няма по-хубаво нещо от това според мен.

Снощи имах първи пристъп на "хормонално разстройство" - преди да си легним като ревнах, че мъжа ми ще спре да ме обича като надебелея- 20 мин не можа да ме успокои. И изведнъж ми мина. Луда работа ooooh!Човека не ме беше виждал така- хвана се за главата и ме пита тва ще се повтаря ли. Embarassed
Споко - ще се повтаря  Mr. Green

# 190
Днес да ви се похваля съм малко по-добре Grinning. Бебо обяче явно усещ моето неразположение и от както сум болна не спира да рита - усещам го по няколко пъти на ден.
belinda по добре да си останете малко в къщи, защото и аз така само с хрема почнах, ама нали имам много работа и си викам нищо ми няма...нищо ми няма, ама на третия ден вече легнах. Сега ме е яд на себеси, че зариди тази пуста работа #Cussing out. Дано Ники не се влошава Hug
Katinche на мен пък въобще не ми се мисли за работа и само чакам да дойде май и да си обърна малко внимание преди да се е родил бебо Grinning

# 191
  • непостоянно
Добър ден и от мен Grinning

Слънчицето, което грее навън явно се е харесало на всички ни Wink Айде да идва вече пролетта и с нея и хубавото време, че вече нямам търпение Crazy

Честити момченца на Веси_то и на Коколина Hug Слагам ви по един  stork-boy

Белинда, дано хремата на Никола не премине в нещо по-сериозно Praynig Постойте си вкъщи няколко дни  и се оправяйте бързо  bouquet
Ние с Йоана се опитваме да държим фронта и засега успяваме (да чукна на дърво).
Дано всички болни оздравяват  бързичко и повече никакви болести за тая зима Wink Стига толкова Crossing Arms

Катинче, ..........
Мисля, че настройката зависи много от работата ти сега - ако ти харесва и нямаш търпение да си там, настройката идва много по-лесно...Но ако ще сменяш, както каза - гледай се детето повече ако може да си го позволиш. Няма по-хубаво нещо от това според мен.

Подкрепям Агата напълно thumbsup

Снощи имах първи пристъп на "хормонално разстройство" - преди да си легним като ревнах, че мъжа ми ще спре да ме обича като надебелея- 20 мин не можа да ме успокои. И изведнъж ми мина. Луда работа ooooh!Човека не ме беше виждал така- хвана се за главата и ме пита тва ще се повтаря ли. Embarassed
Най верочтно ще се повтаря да  Mr. Green, което си е напълно в реда на нещата при еддна бременност Crazy

# 192
Аз не съм доволна от моята работа и мислех да напусна малко преди да разбера, че съм бременна. Като разбрах, че ще ставам мама обсъдихме го в къщи и стигнахме до извода, че никой няма да ме вземе на работа, а и намах намерение да крия бременността си. Тъй като обстановката на работа ми е крайни неприятна и можем да си го позволим - финансово (и точно в този момент ме приеха в болница за задържане) решихме да си стоя в къщи. Emzi не се оплаквам изобщо  Laughing, много ми е добре и не ми е скучно, но от време на време си мисля, че ще ми бъде много трудно после, а и нова работа....

# 193
Благодаря момичета, вдъхнахте ми кураж!

Искам да ви питам някоя от вас да има проблеми с ходенето до тоалетна  Embarassed От няколко дни не съм ходила и съм с ужасни болки в корема, не спа и нощем...

# 194
Здравейте момичета. Искам да ви питам нещо, особено ходещите на работа, а и не само. Аз съм в 15 седмица и няколко дни. От около 3-4 дни чувствам корема си необичайно тежък, като положението в събота и неделя беше отчайващо. А също тогава и подут зверски. Нищо повече като симптоми. След уикенда имам чувството, че корема ми е пораснал! Освен това съм и с постоянен дискомфорт и лека тежест в коремната област, някъде около пъпа. Та, преди да се обадя на лекаря ми искам да питам вас - какво мислите за това? Искам да споделя и че ходя на работа, адски ми е горещо там. Даже в момента съм по къс ръкав и всички  изумяват като ме видят. Почти не се справям със спането - ето, тази нощ пак се оцъклих в 4.00ч и гледах филм.  newsm78 И изобщо, спя на пресекулки. Корема ме притеснява, туй е!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт