На бебчетата вече им е тясно, че ще ги гушнем скоро става ясно!(МАРТ 2008)

• 13 534
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
ПРИВЕТ!!! хубаво е че се посъбудихте!! от няколко часа играя на една тъпа игра да ми минава времето!!! не ми се спи/ снощи се наспах/ няма с кой да излеза на вън и единственото което ми остава е вашата компания, иначе бях намислила да яхам прахусмукачката   bowuu
май ще я яхам... Cry Cry Sad

# 91
здравейте мамчета HugОтдавна не съм писала но редовно ви чета.
преди 5 дни бях на лекар бебка е 2808г Shockedи доки каза че си отговаря на 35 седмица в която съм.каза че плацентата ми била хубава и затова бебка се развивала много добре.Прогнозите му са че ще се роди 3500г а може да стигне и 4000г Shocked.Много се радвам че е големичка само дето не ми се ражда секцио а натам отиват работите на 4 февруари сам на консултация и тогава ще решим с доки как ще раждам.Видяхме бебка как си отваря устичката Mr. Green.Издадоха ми и болничния 45 дни преди термина и ми взеха секрет за микробиология дано всичко е наред Praynig
Поръчахме си легълцето за бебка ще пристигне на 4.02 и ще снимам.Купих и комплекта за изписване тези ди ще снимам.
Моето пъпче е много щръкнало и ми се подиграват че било нато трета цицка #Crazy

# 92
само се замислям над един въпрос ако не угодим на нашите татковци и си кръстим децата така както ни се иска... те да не би случайно да ни изгонят или да не ни приберат hahaha hahaha така чеее смело и  безотговорно ги  кръстете така както ви се иска...но все пак когато аз родих има6е един такъв баща който не дойде защото било моми4е и не било кръстено така както казал той Simple Smile Joy Joy Joy :35
за секса-ние сме от много нередовните ама нямам желание и тва е ай в 8 месец вече ме е страх.. newsm78
цигарите ми се отвратиха още в 3 и се надявам да си остане така хи4 не ми се ще да ги почвам пак

# 93
има една приказка на руски е,а аз не знам руски но писмено звучи така " я родила, я кръстила"!!!! Joy Joy Joy Joy
майка ми ми я каза Joy Joy
но...... роднините се надяват, и всеки би се чуствал пренебрегнат Sick кофти
за секса какво пък, на таткото трябва да му се поддържа интереса НАЛИ???

# 94
Пф, аз пак се сдухвам...
Мъжлето ОТНОВО е на работа в събота  #Cussing out
Всичките ми познати са по разходки по семейно, а аз си кукам тука самичка.
За задълбочаване на депресията съм си пуснала и страхотни и тъжни рок балади.

# 95
мила били аз съм така от 8,00 сутринта!!!
адски подтискащо е да си сам в къщи, нямам яйца иначе щех да бъркам кекс!!
УУУУУФФФФФ АМАН ОТ СКУКА!!!
ЧАКАМ БЕБЕТО С НЕТЪРПЕНИЕ!!! ТО ПОНЕ ЩЕ СИ ИГРАЕ С МЕН!!! Joy Joy Joy

# 96
Относно името от самото начало с мъжо сме решили да е с Н защото майка му е Николинка а баща ми е Николай.Мъжо си е харесал името Никита а аз съм си харесала Ная и двамата си държим на своето и преди няколко дни му предложих да отстъпим и двамата и да я кръстим Натали и май че ще се съгласи PraynigЩе изненадаме всички.
Не мога да реша каква количка да купя за бебка тази http://www.xadventure.nl/xadv/index.php?option=content&task= … 86&Itemid=112 или тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 6654ffb7972043121
моля споделете мнението си pulse е на промоция 469 лева.
За срещичката на варненки съм на линия  Peace

# 97
АЗ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ КУПИХМЕ КРЕВАТЧЕ ЗА БЕБКА Grinning СЛАГАМ СНИМКА.МНОГО Е СИМПАТИЧНО И ЛЮЛКА Е ЕДНОВРЕМЕННО

# 98
  • София
Привет и от нас!
Браво на мамите с хубавите новини и на Зори естествено!
И аз бях малко на вън, но останах разочарована...Харесах си една етажерка на колелца от Дибо и ходихме до магазина, а те не я продавали отделно  Cry !Само с един шкаф, който хич не ми трябва, а и е 300 и незнам си колко лева! Кажете ако някой е виждал някъде етажерка на колелца, плс?
За името като че ли за сега сме се спряли на Лилия. Ще е на свекървата- Лиляна, но тя го заслужава, а и мъжо им е единствено синче, а брат ми може да кръсти някое чаве на наште.
Отивам да папкам и да си гладя бебешорски дрешки  Heart Eyes
А като заговорихте за появата на бечетата...оф и мен ме хвашта шубето , ама не толкова от самото раждане, колкото от това, че не искам бебка да се появява преди март...а термина ми е в началото- 9ти...
Някой питаше за леглото Аделина- от Пигиса го взехме с едно матраче, а си купихме отделно още едно.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 19:01 от lorisita

# 99
  • под жаркото слънце
Мацки, Джордани са пуснали още модели колички - много готини и с ЦЯЛА дръжка!
А летните (за над 6месеца са много готини и само 7кг - със сенник и чанта)...
Май ще чакам до дупка, количка ще купим март ми се струва  Peace
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3 … 6654ffb7972043121

# 100
Здравейте, мартенки! Гледам, че някои от вас ходят на лекциите на 9 месеца - имате ли някакви записки от лекциите, че аз доста пропуснах и ми е интересно какво сте "учили" вие  Blush
Мерси предварително!   bouquet

# 101
  • София
Дея лекарката каза да си почивам поне 2-3 часа на ден и явно са някакви подготвителни контракции ама и другото което ми каза е да не се залежавам много така че пак мога да си излизам и разхождам

OLYMPIA новите колички на Giordani много ми харесаха, а имаш ли идея в кои магазини ги предлагат за да се види и наживо?

# 102
  • София...........
Здравейте:)
Преди малко се прибрахме и бързахме да обядваме, та сега чак успявамда ви прочета и аз да се отчета;)
за имената и първия път и сега сме били единодушни с мъжа ми. Моите критерии са да е кратко името (до 5 букви), предпочитам да няма буквата "Р" , да си има имен ден, да си е българско име и да не се среща много често. Относно някои ваши дилеми за  имената бих предпочела:
м/у Илина и Магдалена - Магдалена, макар по-дълго звучи страхотно и си представям невероятно красива жена с тъмна, гъста, леко къдрава коса - испански тип ....Simple Smile
м/у Теодор и Тодор - Теодор определено звучи по съвременно, а и Тодор ми звучи грубо. Отделно накратко Теди е къде по-добре от Тошо/Тошко .
Нашите баби и дядовци нямат претенции, което ни улеснява много;)
за цигарите - бях пушачка и от деня, когато видях двете чертички не съм си и помисляла за цигара;) Първия път също веднага ги спрях щом разбрах , че съм бременна и пропуших чак след като спрях да кърмя. Мисля , че проблема с пушенето е вътрешното ни убеждение и нагласа.
за количките - върнахме Giordani-то и последното ми решение е Chicco, но в момента го няма точно това:( и чакаме ...

# 103
Здравейте и от мен!
По отношение на имената- след известно колебание между Виктор и Мартин се спрях окончателно на Виктор. Избрах го, поради същите причини , които е изброила Диана. Абсолютно съвпадение Диди, просто невероятно.
Уведомих съпруга си за това ми решение и той няма нищо против. Ако може да се каже, 4е името е на някого, то най-ве4е се доближава до моето.

# 104
  • Sf
Здравейте, девойчета,
днес бяхме в Пигис да разгледаме бъгстъра, и трябва да ви кажа, че се влюбих в него. Това е нашата количка! - таткото също много я хареса. Ама и как да не я хареса - тя е като космически кораб, сама вози. Само в интернет си бях харесала червената, но на живо нещо не ме грабна чак толкова и ще чакам след две седмици да докарат в цветове от новия сезон.

Гледах и кошарите, но никоя не ми хареса. Дървените са им много красиви, но аз нали искам сгъваема, а при тях изборът е по-слаб. В крайна сметка ще взема тази от вчера - в нея много ми хареса плата, не е шушляков и няма да спарва.

Много съм щастлива, че най-после намерих ваничка, каквато търсих. Оказа се, че да намериш неанатомична и голяма ваничка е проблем - поне където влизах, все нямаше. Но както и да е, важното е, че беба вече ще има къде да плува.    bath1  kyllmg

...
За цигарите - спрях ги, когато разбрах че съм бременна и сега не пуша. Но не е никак лесно, и досега сънувам че паля цигара и после ми е едно виновно... Струва ми се, че ще пропуша много бързо след като родя.

Относно името - нашият татко си е харесал едно и не дава да се отвори и дума за друго. Всички наоколо вече наричат беба по име. Аз имах само едно условие - да не е кръстена на никой, то е спазено, и така всички са щастливи.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт