На бебчетата вече им е тясно, че ще ги гушнем скоро става ясно!(МАРТ 2008)

• 13 531
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Льо Пингвин  щом сте стигнали до консенсус за името- добре.ние още неможем.Аз предпочитам Любомила,но мъж не иска,въпреки че е на баща му и майка ми.Предпочита да е с две имена ,но да участва майка му и майка ми.
А пък на мен това много не ми допада Ани-Мила,но между Ана и Милка незнам какво може да се съчетае.Но има време да го мисля.Накрая както дойде т.е. както го запиша май ще стане.

# 106
А пък на мен това много не ми допада Ани-Мила,но между Ана и Милка незнам какво може да се съчетае.
а zаЩо не Мила Ани  Wink Laughing
това на майтап, раzбира се

# 107
  • Sf
Льо Пингвин  щом сте стигнали до консенсус за името- добре.ние още неможем.Аз предпочитам Любомила,но мъж не иска,въпреки че е на баща му и майка ми.Предпочита да е с две имена ,но да участва майка му и майка ми.
А пък на мен това много не ми допада Ани-Мила,но между Ана и Милка незнам какво може да се съчетае.Но има време да го мисля.Накрая както дойде т.е. както го запиша май ще стане.

Милана може би?  newsm78 Не сте най-лесния вариант, наистина...
Миланка - сладуранка.

# 108
  • под жаркото слънце
....но между Ана и Милка незнам какво може да се съчетае...
Амалия  Peace
Льо Пингвин, и мен ме дърпа към Бъгстър-а, ама ще видим....Джорданито ми е на сърце, Пег Перего пък също ми харесва - обърквация яка...
Бъгстърът ми е препоръчан от майче със 5-6 колички висок клас (и съм склонна да й се доверя).
OLYMPIA новите колички на Giordani много ми харесаха, а имаш ли идея в кои магазини ги предлагат за да се види и наживо?
Нямам идея, просто от време на време отварям сайта и гледам...

# 109
хм, сега се пораzчетох...  Confused. към пуШачките- едно не мога да раzбера: как така се ШаШкате и примирате, ако бебето не ритне два часа, а в съЩото време не се zамисляте, че случаите на внеzапна детска смърт при бебета на пуШачки са много по-чести от теzи на непуШачки, примирявате се с Шанса да родите недоносени деца или астматици (или с много други хронични zаболявания) и се успокоявате с какво- че бебето се чувства zле, когато не пуШите ? #Crazy   Rolling Eyes колкото и да zвуча като моралистка, със сигурност не е достатъчно силно каzано. според мен си е направо престъпление да се обгаzява малкото невинно съЩество в периода, когато е толкова беzzаЩитно и zависимо само от нас zа всиЧко- от това какви zъби Ще има като порасне, до какви болести може да раzвие и въобЩе.... абе много се ядосах!
жалкото е, че едва ли Ще успея да променя мнението на теzи, които пуШат бременнi. zа мен е асоциално. не се иzвинявам на никого zа мнението си!

# 110
  • София, Борово
Здравейте и от мен!
По отношение на имената- след известно колебание между Виктор и Мартин се спрях окончателно на Виктор. Избрах го, поради същите причини , които е изброила Диана. Абсолютно съвпадение Диди, просто невероятно.
Уведомих съпруга си за това ми решение и той няма нищо против. Ако може да се каже, 4е името е на някого, то най-ве4е се доближава до моето.
Viza, моето колебание също беше между Мартин и Виктор.
Като малка си мечтаех да имам син, зодия рак и да се казва Мартин.

За цигарите - Бивша пушачка съм. Пушех по близо 2 кутии. Твърдо против съм да се пуши по време на бременност.

# 111
  • Sf
....но между Ана и Милка незнам какво може да се съчетае...
Амалия  Peace
Льо Пингвин, и мен ме дърпа към Бъгстър-а, ама ще видим....Джорданито ми е на сърце, Пег Перего пък също ми харесва - обърквация яка...
Бъгстърът ми е препоръчан от майче със 5-6 колички висок клас (и съм склонна да й се доверя).

Амалия е супер, харесва ми много.  newsm80

За количките - сега има голямо разнообразие от наистина добри колички. Изборът никак не е лесен, разбирам те напълно.  Peace

# 112
Привет момичета,

както винаги сте доста дейни и не смогвам да чета,но:

ОТНОСНО ПРЕПОЗНАВАНЕТО

когато се роди синът ми,
изискаха от моя мъж/понеже брак нямаме/
нотариално заверен документ, в който той потвърждава това, че
детето е негово.

Всеки нотариус е запознат и имат стандартен за процедурата формуляр.
Нищо сложно няма-за 10на мин работа Wink

Лека вечер!

# 113
  • под жаркото слънце
Диана, Виза - и двете имена (Мартин и Виктор) много ми харесват  Peace
Пожелавам и на двете ви по един здрав Победител   bouquet
За пушенето по време на бременност - не искам и аз да се изкажа, че ще бъда груба и критична  Crossing Arms

# 114
Здравейте и от нас!Много е облекчаващо,че "името" не е повод за спорове само у дома Simple Smile.След големи преговори реших да е Велимир!Харесва ли ви такова име????
     myran,изобщо не понасям такъв наставнически тон!Звучиш като лелката от долния етаж!Аз също спрях да пуша,но не размахвам пръст на никого!Хубаво ще е да се научим да гледаме  повече в собствените си канчета!Но понеже приемам ,че си добронамерена Wink

# 115
И аз съм се спряла на Мартин!!!

# 116
 myran,  смятам, че сме тук, за да се подкрепяме, а не да се съдим и да си размахваме пръст! Ти можеш ли да кажеш с ръка на сърцето, че през цялата си  бременност не си правила НИЩО, което може да навреди на бебето?!?!?!?! Сигурна съм, че не! А и цигарата, която ми се събира да изпуша за едно денонощие е дори по - малко от това, което бих погълнала ако например всеки ден съм в задимена среда. Съветвам те да не съдиш хората.

# 117
Здравейте и от нас. Wink
За името смятам ,че мамите имаме право да решим как ,ще се казват бебоците. Макар ,че ние със мъжо го решихме взаимно.
За цигарите аз никога несъм пушила но крайна сметка всеки си има глава на раменете и сам рещава за себеси ,кое е добро и кое не. Wink

# 118
Хайде стига, ще си развалим отношенията с тези цигари. Който успял да ги спре - добре. Обаче явно не всеки успява. Все пак сме големи хора - всеки решава сам за себе си и за детето си. Аз също ги спрях в деня, в който видях двете чертички и се надявам никога вече да не ги пропушвам.  Hug

# 119
Хей,как сте? Hug Бързам да се похваля,че вече си имаме количка-Джордани Компакт Simple Smile Днес ни пристигна,мога само да кажа,че е страхотна-лека е, с чувалче за крака,дъждобран и сенник. В понеделник ще сложа снимки на последните придобивки Peace
Ние днес сме цял ден навън, използвахме хубавото време с мъжо да се поразходим, ама верно много бързо се уморявам,заболява ме кръста и все търся някъде да поседна.

Общи условия

Активация на акаунт