На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 742
  • 586
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Миналата година бяхме на квартира в Черноморец (Бургаско). Стая с 3 легла и тв. Озелен двор с пързалка за малки деца. Хазаите мислили и пясъчник да правят. На мен обстановката ми допадна. Района, в който се намира къщата е спокоен. Към центъра на самото село е доста шумно.

# 106
  • Пловдив
Дайте малко отзиви за Дюни-хотели,обслужване,цени?
И аз искам информация за Дюни. Миналата година само хубави отзиви четох, обаче цените ми се видяха дебели и искаха минимум 7 нощувки Money

# 107
Ние резервирахме в Магнолиите до ММЦ-то - ПРиморско. ...

Чрез коя агенция направихте резервацията? Наистина ли е All inclusive, а не само пълен пансион? Плажът на какво разстояние е от хотела и има ли на него включени в цената чадър и шезлонг? На плажът има ли бар, който да се ползва?

# 108
Мисля, че плажът не е с чадъри и шезлонзи, или поне миналата година не беше. Разстоянието до ивицата е 50 метра, но после се върви около 100-тина метра по пясъчни дюни. Не е болка за умиране, но е добре да се знае Simple Smile За бар също не съм сигурна, защото знаеш, че всяка година обновяват.
Резервирахме чрез Сънитурс... май Confused малее - то бива, бива бременен мозък, ама чак пък толкова ooooh!
Ще потърся и ще ти пусна линкче довечера Grinning

# 109
някой може ли да ми даде информация за хотел Калиакра в Албена? Става ли за бебе на 1, 5 или без него да ходим?

# 110
  • Sofia
Радост и Катерина ето тук има доста инфо за Дюни, и аз съм писала моите отзиви. Ако имате въпроси - питайте.

# 111
  • София
Миналата година бяхме на Елените - all inclusive. 2-ма възрастни и 2 деца - 1200 лв за 7 дена през септември. Спокойствие, добро обслужване, анимация, детска градина, детски басейн.

В кой хотел ?

# 112

Ние ще ходим на Елените на виличка.

Бяхме там миналата година и останахме много доволни.

http://www.victoria-group.net/elenite/index.htm

Simple Smile

Били ми дала информация за цените и през къде резервира! Благодаря

# 113
Момичета искам да попитам има ли отзиви за хотел Свилена в Черноморец? http://www.nik-nai.hit.bg/
Мислим това лято да я посетим, но понеже сме с малко бебе ми се иска да знам малко повече Peace

# 114
  • София
По въпроса на автора: Приморско, например това.

Ние мислихме там да ходим, но като гледам Елените, много хубаво ми се струва. Ако някой се включи с цени в активния сезон, би било добре. Аз планувам да се обадя до агенцията, да разпитам и ще пиша.

# 115
колко горе-дол излиза за една седмица в Турция.

# 116
  • Linz
Тук се коментира България, има отделна тема за чужбина.
А колко ще излезе зависи от много фактори.

# 117
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249822.0

зависи с какъв транспорт - самолет, автобус или собствен;
зависи база на изхранване;
зависи от категорията на хотела и т.н.

# 118
Здравейте момичета Hug
Бяхме се насочили към няколко хотела, но всички отпаднаха като идея по една или друга причина. Нямам претенции къде да бъде хотела по черноморието. Иска ни се да бъде със собствен басейн, понеже ние сме с малко бебче а другото семейство с което ще сме имат две малко деца, така че няма да се застояваме много на плажа и затова ни се иска хотела да има повече удобства като градина, басейн, но в никакъв случай не е задължително да бъде голям, иска ни се да е тихичко и спокойно Peace
Благодаря предварително  bouquet

# 119
Здравей Сенди,
имам страхотен отговор за теб!
Миналото лято бяхме със семейството ми (уточнявам - аз, мъжът ми и слънчицето ми Дебора което сега е на почти 2 год. Wink )  в един комплекс в Обзор - www.obzorbeachresort.com Много ми харесаха няколко неща: басейните, особено детските, пук и те са съвсем на плажа; апартаментите са достатъчно големи обезопасени и даже си имат и кухня - с всичките му ел. уреди. върха на сладоледа беше СПА - центърът с безплатната детска градина- наистина са го измислили хората. той е нов комплекс може би не си го чувала. Моят съвет е - давай там. Пък може и да се срещнем - аз съм там средата на август  Sunglasses
Ако се сетиш нещо конкретно - питай насреща съм!

Общи условия

Активация на акаунт