На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 739
  • 586
  •   1
Отговори
# 90
  • Монтана
http://www.bungalavnesebar.hit.bg/-Някой идвал ли е тук?
Дайте идея за бунгала

# 91
Миналата година бяхме в Берлин Грийн Парк на Златните - all inclusive - много сме доволни от обслужване, анимация и храна!
Тази година мислим някъде навън да пробваме  Mr. Green

# 92
  • Плевен
Зависи какво точно харесвая:
в момента моите класации са за - 1. извън БГ!!!; 2. Златни пясъци (all enclusive - няколко конкретни хотела);
Може ли да споделиш кои са хотелите,че аз резервирах в един и да видя дали съм уцелила който трябва Grinning
Ще бъдем с детето и ми е лееееко притеснено.

сладката мими,не се лъжи да отидете в Синеморец. И в други теми съм писала,там е пълна трагедия.

# 93
Ние резервирахме в Магнолиите до ММЦ-то - ПРиморско. Фенове сме си на южното черноморие и това си е Grinning Имаме добри от зиви от приятели миналата година. Тази година работят с Ол инклузив (не ми се сменя езика Wink) и за 7 дни с намаление от 10% заради ранна резервация ни излиза 1107 лв. Двойна стая. Детето не плаща нищо. Към това са включени разните му екстри - басейни и други, и занималня за детето. До колкото знам имат три къта за развлечения за децата... но може и да не съм разбрала правилно. ПРедвид, че ще съм бременна в 7-мия месец търсихме спокойно място... никъде да не ходим - да си се трътнем и да се забавляваме Grinning Да не дава Господ да се наложи и медицинска намеса някаква - в Царево има добър медицински център (надявам се да не ни се налага от близо да видим колко е добър Praynig) Но е добре да се помисли и по този въпрос Rolling Eyes

# 94
Зависи какво точно харесвая:
в момента моите класации са за - 1. извън БГ!!!; 2. Златни пясъци (all enclusive - няколко конкретни хотела);
Може ли да споделиш кои са хотелите,че аз резервирах в един и да видя дали съм уцелила който трябва Grinning
Ще бъдем с детето и ми е лееееко притеснено.

сладката мими,не се лъжи да отидете в Синеморец. И в други теми съм писала,там е пълна трагедия.

Разбира се:
1. Хотел "Адмирал" 5*, Златни пясъци
2. Мелиа "Хотел Гранд Ермитаж" 5*, Златни пясъци
3. Хотел "Марина Гранд Бийч" 5*, Златни пясъци
4. Хотел "Романс Сплендид" 4*, Св. Св. Константин и Елена

# 95
  • Плевен
Azaf, благодаря за информацията Hug
Значи съм направила правилния избор. Номер 2 от твоята класация.

# 96
  • София
Гласувам за Албена невероятно място за родители с деца  Peace. Вече направих резервация и за тази година  Peace

За кой хотел? Аз съм се спряла на х-л Боряна, но още го обмислям. Някой ако има впематления от хотела нека сподели.

# 97
# 98
  • Sofia
Силно препоръчвам Дюни. Бяхме миналата година с дечко на 1 година и съм очарована. 

# 99
  • Плевен
Ние миналата година бяхме решили 100% това лято да почиваме на Дюни,но се разколебахме,защото е доста далече,а сме с детето.
Иначе е страхотно там.

# 100
  • София
тази година мислим да се насочим към северното Черноморие - Крапец и Русалка. Щом мъжът ти държи на Южното, а ти на къща с дворче, ти препоръчвам Синеморец. 2005 бяхме тук и ни хареса: http://vilamalina.hit.bg/
Да, виличката е супер, миналата година мислехме да я посетим. Добре, че не го направихме, на 2 метра от нея имаше строеж! Тъй като и на мен много ми хареса от сайта, специално я издирих за да видя как е наоколо. Е, може строежът вече да е приключил. В крайна сметка бяхме в Каса Доминго, хареса ми.

# 101
Миналата бяхме у гръцко,па тая сме у Албена-BG>

# 102
  • Sofia
Местя темата тук, където и е мястото.
Моля, всички да прочетат освен заглавието и първата публикация. Съдържа конкретен въпрос и той определено не е "къде почивахте миналата година и хареса ли ви там", нито "посочете един ваш познат с хотел, за да го порекламираме тук".
Благодаря!

# 103
Здравейте  бихтели ми препоръчали някое спокойно и тихо място на южното ни черноморие , решилисме тая година да ходим на море с бебчо (лятото ще е на 1г и няколко месеца)

Миналата година бяхме на Елените - all inclusive. 2-ма възрастни и 2 деца - 1200 лв за 7 дена през септември. Спокойствие, добро обслужване, анимация, детска градина, детски басейн.

# 104
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Дайте малко отзиви за Дюни-хотели,обслужване,цени?

Общи условия

Активация на акаунт