На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 742
  • 586
  •   1
Отговори
# 345
pebs, виж в този апарт. има и детско легло на снимката.

# 346
 Момичета, в Сарафово повечето къщи лятото приемат гости на хотелски принцип. Поне в тези, в които съм отсядала аз са били доста спретнати и удобни. На Крайморие има мотел до морето и нещо като бунгала-апартаменти непосредствено до него.

# 347
  • Монтана
Момичета ако някоя е ходила на бунгалата"Слънчев ден"Ахтопол-моля да ми даде впечатления и мнение
Благодаря   bouquet

# 348

HugЗнаех си ,че тук ще открия много полезно инфо.  Peace
Изглежда доста добре.Ще се обадя да питам как са нещата.ние май ще се класираме за август чак. Tired

# 349
На мен много ми харесва в Равда  Hug За малко дете е супер,и Приморско не е лошо(всъщност бяхме преди 2 години,така че не се знае newsm78)Ние отиваме в Равда.........

# 350
  • Стара Загора

HugЗнаех си ,че тук ще открия много полезно инфо.  Peace
Изглежда доста добре.Ще се обадя да питам как са нещата.ние май ще се класираме за август чак. Tired
Изглежда да..но погледи, че снимките са правени 2005г. Naughty Кой знае какво е сега...след три години строителство и т.н

# 351
Хера ,права си!  ooooh!Кой да гледа от кога са снимките?!!! Whistling
Значи продължавам търсенето. WinkАма имам и много време,де!  Peace

# 352
  • гр.София
На мен много ми харесва в Равда  Hug За малко дете е супер,и Приморско не е лошо(всъщност бяхме преди 2 години,така че не се знае newsm78)Ние отиваме в Равда.........
И ние след 2 седмици заминаваме за Радва, за пръв път ще ходим и дано да ни хареса.

# 353
И ние след 2 седмици заминаваме за Радва, за пръв път ще ходим и дано да ни хареса.
В хотел или квартира ще бъдете и къде горе долу???? Grinning

# 354
  • гр.София
не знам още, няма да си резервираме предварително като отидем на място ще търсим

# 355
Ако искаш мога да ти препоръчам нещо,мога и тел.да ти дам на една позната,дава квартири под наем,и на един хотел мога... newsm78 Само кажи Grinning  Много ми харесва там и задължително да посетите бар Hawaii,много добри питиета..... Mr. Green

# 356
  • София
Момичета ако някоя е ходила на бунгалата"Слънчев ден"Ахтопол-моля да ми даде впечатления и мнение
Благодаря   bouquet
Аз съм ходила два пъти, последно миналата година. Бунгалата са занемарени и неподдържани. Пътя към самия Ахтопол е гаден, минава се през едни много мизерни бунгала с изпоспряни лади и жигули, все едно си 70те години на море. Не пийте вода от чешмата!
Има две много големи предимства: предлагат храна: закуска, обед и вечеря, тип стол. Аз го намирам за страшно удобство, когато си с две малки деца. Плажа е наистина мнооого близо и е хубав. Няма навалици и безбожно скъпи ресторантчета. В същото време има къде да пийнеш биричка.
Снимките в сайта им са старички. Разположението е както го виждаш, само че състари всичко с 5-7 години.

# 357
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164871
Понеже съм добричка, ти давам линк към снимките. Mr. Green
На заден план се виждат едни стълби, буквално се качваш по тях и си в бунгалата 'Слънчев ден'. До сега никога не съм отсядала на място, което да е толкова близо до плажа.

# 358
  • Монтана
ЕЛСПЕТ-Разубедиме,благодаря за инфото   bouquet
А знаеш ли къде са тези бунгала Ралица и дали са прилични?Аз им звънях и си запазих но все още не съм капарирала-имам време до понеделник

# 359
  • близо до София
Някой може ли да ми каже как са цените в Св. Константин и Елена? Има ли заведения за хранене с нормални цени? Там където мислим да отидем е на спирка Марек, дали е близо до плажа?

Общи условия

Активация на акаунт