На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 739
  • 586
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък се претрепах да пиша на "Иберостар бийч изгрев" - Златни пясъци, обаче никой не ще да ми отговори. А пък имаше хубави отзиви за него тук. newsm78 Ако не получа отговор до утре на обяд, ще трябва да се ориентирам към друг хотел там.

# 436
Момичета, моля ви за координати за "Магнолиите". През агенция ли резервирахте или директно?
Aз резервирах през Ретур. Peace
Фантичка, благодаря ти! Кога ще бъдете там? Опитах се да резервирам, но се съмнявам да имат свободни места през август... Confused

# 437
  • София
Момичета, моля ви за координати за "Магнолиите". През агенция ли резервирахте или директно?

Aз резервирах през Ретур. Peace

Лекси,а те през коя агенция са резервирали?
Фантичка, днес се върнаха, обеща да пише по-късно.

# 438
  • До моста на реката
И ние тази година сме в Магнолиите.Нямам търпение вече да дойде 1 Август.Резервирахме през Ретур.Надявам се да няма проблеми
и да се изкараме добре!
Асенце,има ли Интернет в стаите?
Има ли и други мами в този период 1-8 Август?

# 439
Ние през Съни турс резервирахме. Доволна съм, защото им се обадих месец преди почивката да кажа, че искам стая на приземния етаж и успяха да ни запазят точно такава Grinning
ами ние си имаме наш си - Макс телеком - носим си го навсякъде. И не знам дали има Thinking Има компютри във фоайето.
Всъщност не бяхме с макс-а. Бяхме със служебния на мъжа ми с едни устройства към М-тел... ама аз толкова не разбирам от тези неща, че не мога и да го обясня като хората ooooh!

# 440
  • На черешата
 Ние сме от 20 Август. Peace

# 441
  • с/у ОколоМръсТното
Какви са впечатленията ви за двете места с вариант all inclusive?

От Гранд-а, най-най гадни  Sick
Пускала съм тема м.г. за да обясня защо недеволствам. Потърси я.

# 442
Гранд-а вече е много поостарял, незнам как държи имидж Simple Smile
Единственото, което им остана, е сервиза в ресторанта. Simple Smile
В св. Константин има нови и много приятни хотелчета. Защо сте се насочили към този?

# 443
Не сме се насочили окончателно, но ми хванаха окото снимките, които намерих в интернет. А и цените им са горе-долу нормални за това, което предлагат. Но пак казвам, че не сме решили и приемам други предложения. За пръв път сме решили да сме all inclusive, защото смятаме, че с дете на 2 г. и 7-8 месеца това е най-добре. Миналата година я водихме на море и бяхме свободна програма - на едно място нощувки, не много далеч плаж, хранене далече и въобще не беше почивка. Давайте предложения!

# 444
Аз пак да си кажа за Сол Маре в Несебър.
Като гледам цените в Магнолиите, ами в Сол Маре са почти същите, но определено сме много доволни от комплекса, от обслужването също. Това е за ол инклузив.
Препоръчахме го и на познати, сега са там, много садоволни.
Пари сме давали единствено да си купим сок и вода за в стаята, както и дреболии за малкия - топчета от машина и др. такива глупости. За храна 1 ст. не сме похарчили.

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 17:01 от Gigi

# 445
  • На черешата
Причината да изберем Магнолиите е плажа.
В несебър стана много пренаселено през последните години,а плажа на ММЦ-то е един от най-спокойните.
Там децата мога да вилнеят на воля,без да се притеснявам дали няма да хвърлят пясък върху нечия хавлия. Peace
Другото,което търсехме беше озеленен двор,а не плочки и бетон и по възможност хотела да не е огромно чудовище с много народ.

# 446
Да в Сол Маре има народ, и е голям, то са 3 хотела един до дрег. Плажа не е голям наистина.
Но имаше и парк.
Пак пускам снимки.
http://www.estrela.snimka.bg/album.php?album_id=258069&pid=6 … 9490&lp=-1730

# 447
  • гр.Пловдив
Момичета здравейте!
Някой има ли отзиви за този комплекс http://www.vtepschernomorets.com/

# 448
# 449
  • София
Да в Сол Маре има народ, и е голям, то са 3 хотела един до дрег. Плажа не е голям наистина.
Но имаше и парк.

Би ли споделила какви са цените на all inclusive и през коя агенция резервирахте?

Общи условия

Активация на акаунт