На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 739
  • 586
  •   1
Отговори
# 60
най добрия вариянт е спане в Ахтопол и на плаж на Силистар
евтинко и спокойно. И в краен  случай август, истината е юни и юли
http://www.ahtopol.dir.bg

# 61
  • София, Борово
Аз съм се спряла на "Зорница сендс" на Елените.

# 62
  • Пловдив
Гласувам за Албена невероятно място за родители с деца  Peace. Вече направих резервация и за тази година  Peace

# 63
Като стана дума за БГ извън сезона - вече бях за 2 дни (по работа) до "Константин и Елена", а края на март или началото на април с колежката ми ще изкараме 10-тина дни (почивка) на "Златни пясъци" - решихме така, защото се оказа, че наистина извън сезона е страхотно.
Бяхме в Романс Сплендид, а сега ще сме в Адмирал.
По-натам ще пиша впечатления.

# 64
# 65
  • В една Дупка.
Diana. хубав е хотела, но някой препоръча ли ти го или ти просто си го хареса. А попита ли ги за цената нанощувката през лятото? 

# 66
  • Плевен
Дали някой е ходил в хотел Мелиа Гранд Ермитаж на Златни пясъци? Има изгодна оферта за началото на юли и ми се иска да отидем с  детето,но не знам как е положението.5 звезди е,но не е гаранция,че е добро обслужването.

# 67
Това е бившият Кемпински...По принцип Мелиа  е  добра верига,но в Бг .... не знам,всички много бързо се побългаряват... newsm78

# 68
Дали някой е ходил в хотел Мелиа Гранд Ермитаж на Златни пясъци? Има изгодна оферта за началото на юли и ми се иска да отидем с  детето,но не знам как е положението.5 звезди е,но не е гаранция,че е добро обслужването.
Хотелът ще ти хареса.Но аз бих избрала Адмирал,най-малкото защото е на брега на морето(а Ермитаж е на поне 20мин).Една категория са,а и цените им са почти еднакви.Има достатъчно много 4 звездни хотели,от които също ще останеш доволна и то на почти двойно по-ниска цена Laughing

# 69
  • Плевен
Хотелът ще ти хареса.Но аз бих избрала Адмирал,най-малкото защото е на брега на морето(а Ермитаж е на поне 20мин).Една категория са,а и цените им са почти еднакви.Има достатъчно много 4 звездни хотели,от които също ще останеш доволна и то на почти двойно по-ниска цена Laughing
Цената е доста изгодна според мен. 528лв  на човек в началото на юли за 5 нощувки и 15% ако се даде капаро до 29 февруари. 450 лв за ол инклузив ми се струва доста прилично.

# 70
Пише се Силистар.И да навсякаде стана лудница.Едно време на въпросния плаж имаше по 10 човека,а сега...
Хубаво,че все още се намират 2-3 необитаеми плажа по тези   места.

# 71
  • София
тази година мислим да се насочим към северното Черноморие - Крапец и Русалка. Щом мъжът ти държи на Южното, а ти на къща с дворче, ти препоръчвам Синеморец. 2005 бяхме тук и ни хареса: http://vilamalina.hit.bg/

# 72
Това е бившият Кемпински...По принцип Мелиа  е  добра верига,но в Бг .... не знам,всички много бързо се побългаряват... newsm78
Точно заради побългаряването питам Simple Smile
Проблемът там е,че хотелът е много голям и вероятността да имат добре обучен качествен персонал не е голяма.Поне по времето на Кемпински беше точно така.
Освен това  хотелът не е много качествено построен ....
А сигурно искат маса пари,за да те удостоят с честта да им бъдеш гост...Не знам.Ако имаш избор да почиваш извън БГ,спри се на него.  Peace

# 73
  • Варна
Ето едно чудно местенце,където бяхме миналата година.

http://royalhousebg.com/bg/index.html

Впечатленията ми от там са прекрасни.Всичко е новичко.Апартамента , в които бяхме е просто супер,има си всичко необходимо-обурудвана кухня със всички уреди включително пералня и миялна машина.В холната част LCD-телевизор и интернет.За детето имаше отделна спалня.Изкархме просто неверояно.Хареса ми също басейна, а най-много барбекюто вечер.За това лято нямам никакви съмнения -отиваме там.Собствениците са много мили и приятни хора.

http://i68.photobucket.com/albums/i13/Nushlem/snimki139.jpg

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 15:44 от Тинтири-Минтири

# 74
  • Плевен
Цената е доста изгодна според мен. 528лв  на човек в началото на юли за 5 нощувки и 15% ако се даде капаро до 29 февруари. 450 лв за ол инклузив ми се струва доста прилично.
Оld Sport,Това е офертата.Просто не искам с детето да ходим в чужбина. Без нея ще отидем септември в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт