ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 417
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Здравейте Simple Smile Май се очертава хубав ден днес!

# 196
Момичета, благодаря Ви за съпричастността  Hug
Ники цяла нощ беше с висока температура. Тази сутрин беше 38. Не иска да яде, но мисля, че това е нормално. Обаждах се в яслата и ми казаха, че са в много намален състав и имат доста деца с грип.
Желая на Емичка бързо оздравяване и никакви болести повече!
Хубав ден на всички!

# 197
Мериан,дано се оправяте Peace
Аз пък съм се сетила за Мириел,някой виждал ли я е,чувал ли я е?Отдавна не е писала как е.
Днес и аз съм решила ако таткото е свободен да поизлезем малко,но ще видим.

# 198
по повод писъмцето на атракция за подстригването - кога започнахте подстригването, къде ги водите, щото моя юнак на пролет трябва да го подстригвам, че е оформил едни къдрици, дето на лято ще му правят проблем по жегите. пък той е особено малък и особено червив. не зная дали ще стои и изобщо - не зная какво ще правя. дайте съвет или информация. рано е, но аз да съм подготвена.

# 199
Подстригваме Божидар в къщи. До преди няколко месеца, аз го държах ,а Анатоли дейтваше с машинката. Сега го слагам на столчето му за хранене и се справям сама. Дано и сега се справя. Започвам! После ще споделя резултата.

# 200
  • Плевен
Имам една молба да ме включите за срещата с още едно място.

# 201
Добър ден и от мен. ))

Времето на вън е супер и мисля след малко да поизлезем. Ако на някой от Сторгозия му се обикаля квартала да се обади. ))) Че ми писна сама като лудите да ходя нагоре-надолу с количката.

# 202
  • Плевен
Мили мами, помогнете.
Търси се еластичен чорап, който се слага под гипс (най-малък размер). Става въпрос за бебе на един месец , на което ще му гипсират крачето. Родителите не могат да намерят чорапчето. Обиколихме повечето големи аптеки в града и някои специализирани магазини, но никъде не го предлагат, дори не са  чували за такъв чорап.

# 203
Валя, само това успях да намеря
http://www.razlichnite.com/bg_activity_1.html
предлагат и чорап за под гипс, виж на контакти, свържете се и попитайте

има и един магазин съвсем в началото на старата главна, пада се малко като на ъгъл, преди онези, които продават стелки за обувки и връзки

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 12:20 от Mirama

# 204
Има един специализиран магазин на булевард Русе над китайския ресторант. Там ходихте ли?Иначе от интернет търсете фирми дистрибутори да ви пратят по куриер...

# 205
  • Плевен
Има един специализиран магазин на булевард Русе над китайския ресторант. Там ходихте ли?Иначе от интернет търсете фирми дистрибутори да ви пратят по куриер...
Ходихме там и до пожарната и срещу Окръжна болница и няма и няма. масово се опитват да ти пробутат чорап за разширени вени.

# 206
  • Плевен
Валя, само това успях да намеря
http://www.razlichnite.com/bg_activity_1.html
предлагат и чорап за под гипс, виж на контакти, свържете се и попитайте

има и един магазин съвсем в началото на старата главна, пада се малко като на ъгъл, преди онези, които продават стелки за обувки и връзки
Благодаря ти
Звъннах и питах-имат само за възрастни.

# 207
Валя, в БСП-то отзад, от страната на съда, има една санитарна аптека. Провери и там.
Как си е счупило крачето това бебенце на един месец?

# 208
АТРАКЦИЯ,  а как се справяш? аз хабер си нямам от техники  на подстригване. да не си изкарала курсове? а чужди бебета подстригваш ли  newsm53? ако знаех как, бих качила една снимка на дребосъка, но хич не съм в час с компютрите и екстрите на форумите...тия къдрици дето ги е оформил не са от мен или от биологичния баща...да се чудиш. може да се промени през пубертета.

# 209
Валя, проверихте ли в аптеките срещу болницата?  Там, в една от санитарните, таботи колежка на майка. Ще й се обадя да питам.

АТРАКЦИЯ,  а как се справяш?
Не питай!  Сцепи се да реве  Confused Що ми го погоди тоя номер, не знам?! Ще има втори тур, за дооформяне  . После падна от леглото, а по принцип си слиза и качва без проблем. Проклет ден   Sick

Общи условия

Активация на акаунт