ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 428
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета, отдавна вече ви чета, състрадавах на Дикси за болничкия Миташки, на Валенцето за Мими и Боби, на Люсил за Тери...да не изброявам всички рожбички и мамчетата им, но ви благодаря, че ми припомнихте бабешките лекове за бронхити и кашлици.
Радвам се за оздравелите вече малчугани и дано и Дикси вече е добре!
На Емичка грипа не й се размина, сега е с бронхит, та изпращам на майка й бабешките рецепти, които съм прилагала някога, но ги бях забравила. За тях ви благодаря Hug!
Много нови мами се включиха в Плевенската тема- от мен добре са дошли  bouquet!
И весело изкарване на срещата, не се записвам, защото много ми се иска да ме извикат в София да гледам малката, но вероятно ще се окажа в положението на онази..., която ... сънувала hahaha! Иначе място за още един непредвиден винаги може да се намери, нали Wink!

# 181
  • София
Арита,ти само ела,място ще се намери Wink.
Дано Ема оздравее по-бързо и викнат баба да я нагушка! Peace

# 182
Валенцето,  Peace

# 183
Валенце, не е с грип, с ангина е и сега сме на антибиотик. Явно тази нощ ще се боря с температурата. В момента е 38.5 и отива нагоре.

# 184
  • София
Валенце, не е с грип, с ангина е и сега сме на антибиотик. Явно тази нощ ще се боря с температурата. В момента е 38.5 и отива нагоре.
Дано изкарате спокойна нощ и утре Ники да е по-добре.  Peace

# 185
Merian,дано не си права и успеете да спрете температурата.Направо не ми се мисли как ще се справям аз с детските болести.МНого ме е шубе.
ЗА мен 19.30 е много удобно,че ще тръгвам рано. Поканих една приятелка също с малко дете,че и тя рядко излиза. Надявам се нямате нищо против. Засега не влиза тук,но може да я убедим,че е интересно Simple Smile

# 186
Merian, дано несе сбъднат  очакванията ти  и с Ники  да изкарате една по - спокойна нощ  Peace Hug!
Най - зле се чувствам като чета за болни дечица, за нашите болни деца Cry. Дано по-бързо оздравявате всички!
Лека и спокойна нощ, момичета Hug, на вас и  вашите дечица!

# 187
Merian, дано овладеете температурата на Ники и да изкарате спокойна нощ!
Скорошно оздравяване! Hug

Дикси, пребори ли болестта? Как си?
Тес къде се затри? Отдавна не се е вясвала.

Арита, радвам се да те видя отново! Дано успееш да дойдеш на срещата. Ще ми е приятно да те видя отново. Скорошно оздравяване на Еми! Hug

# 188
Добро утро!

Мериан, как сте?

Арита, ако останеш в Плевен, заповядай с нас!

Бързо оздравяване на Ники и Ема!

Аз уж днес мога да кажа, че се чувствам най-добре от събота насам. Само, че все още имам хрема и запушен нос. Не усещам миризми и нямам вкусови възприятия. Ям по спомени  Laughing И детето не знам кога си е свършило работата. Снощи Емо като си дойде от работа вика "Ауууу как мирише..." ми на мен не ми мирише  Mr. Green
Миташки утре ще го водя отново на ясла. Дано да издържи дълго без да се разболее  Praynig

Аз ако дойда, ще е към 20.00 - 20.30.

# 189
Добро утро!
Като чета много болни дечица има - оздравявайте бързо!
Най-вероятно ще дойда на срещата към 20.30.
Дикси радвам се, че вече си по-добре!

# 190
  • София
Добро утро.
Оздравявайте по-бързо,защото навън има едно хубаво слънчице само за разходки.
Усмихнат ден ви пожелавам.  Nature Sunny

# 191
Добро утро и от мен. Искам да споделя с вас за един сироп, който давам на Ники вече втора зима. Имуностимулиращ е, и съм много доволна. Миналата зима се разболя само от шарка, а до сега изкара една хрема. Да чукна на дърво, здрав ми е. А преди постоянно боледуваше. Сиропа е скъп, но според ми заслужава. Казва се ADLiquid for kids   Peace

# 192
Аз давам есберитокс и цитросепт за имоностимулация, но всъщност по-скоро за лечение, защото ги давам като видя, че почват сополи. Иначе Яна от малка е научена - сутрин на гладно плодови сокове, прясно изцедени.Като почна да мже да дъвче ги замених с плодове. Сутрин си имаме ритуал - гледа Том и Джери от 7:30 до 7:50 - през това време е като зомби - пишка на гърне, обличам я за градина, яде купичка с плодове - според каквито имам - ако имам повече от два вида и правя малка плодова салатка. Например ябълка, киви, банан... може да се сложи съвсем малко мед за подслаждане или сиропче от сладко някакво, аз понякога и слагам от смокини. после яде в 8:30 в градината. Следобед като я взема пак и давам плодове и след около полви-един час - вечеря. Снощи изцедих един голям лимон и разделих сока на две - допълних две чаши вода догоре и сложих мед и двете си изпихме по един сок.. Не и давам витамини, само като е болна.

Това, че са забранени женските консултации означава ли, че не мога да ида на редовната консултация месечната при гинеколожката???

# 193
Добро утро и от мен! Хубав ден предвещава слънцето, ще се поразходим!
Днес съм си определила, като ден, за подстригване на Божидар Simple Smile Дано не ми мине котка път!

# 194
ДеЩоВиДи мисля, че точно това означава, но не е зле да се обадиш на докторката си /тя би трябвало да ти насрочи друг ден за консултация/.

Общи условия

Активация на акаунт