ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 440
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Валенце,ти си щастливка с тия деца.До сега и аз не бях виждала злояди деца,
Даа,щастливка съм Wink.Не си мислете,че те постоянно ядат Laughing.Имат периоди,в които не се хранят.Просто като не искат-не искат.Иначе и аз съм виждала злояди деца. Peace
Довечера ще ви броя колко сте за срещата.Така че-пишете,не ме жалете. Mr. GreenВ сряда дали ще е късно да ходя да резервирам,защото утре не мога?

# 166
Днес форумът постоянно се скапва.Чакам по една минута да зареди страницата или се разпада връзката.

# 167
  • Плевен
Днес форумът постоянно се скапва.Чакам по една минута да зареди страницата или се разпада връзката.
Така е, защото има много маймуни на клона. В това гадно време всеки седи на компа и рови в нета. И лятото в най-големите жеги ще е така.

# 168
Здравейте и от мен!

Да ви се оплача, че днес следобяд Ники е вдигнал 38 градуса температура. Довечера ще го водя при д-р Българанов да видим какво ще излезе.
Гледам, че обсъждате злоядите деца. При дъщеря ми имаше период, когато ядеше един път дневно. Това продължи доста дълго време, но отмина. А аз си спомням, че майка ми не ми даваше да стана от масата, докато не си изям всичко и сега се улавям, че даже вече да съм се нахранила, не ставам от масата, докато не си изям всичко в чинията. Така, че мисля че е по-добре да не се насилват децата. Те сами си знаят колко им се яде.

# 169
Здравейте! Аз днес ходих на козметик, че срамота, от 1 година и половина не бях си обръщала внимание. Прави ми химически пилинг и сега съм червена като домат. Каза, че до утре трябва да се успокои кожата, ама ще видим. Довечера ще ходя на събрание на входа и ще ги изпоплаша ама то така трябва. Не знам при вас как е, но при нас "баровците" не искат да плащат нищо. Някои наглеци даже и партиди на водомери не са си открили и техните кубици се трупат на общия водомер, та на месец по 70 - 80 лв. за вода даваме от общите. И това хора с претенции и пари.

Ще помоля ако някой знае да ме насочи към дерматолог - онколог. Аз имам преки впечатления от кожни лекари, но те не са с такава специалност.

# 170
Ние и ток нямахме, после и нет...абе красота.

Та за срещата да полюбопитствам, Атракция значи така, а .. без Анатоли, а с кого  newsm78Или е тайна Wink
Ще дойдеш и ще видиш  Mr. Green

# 171
  • София
Моля,списъкът с купонджиите/предварително се извинявам,ако съм пропуснала някого-да пише,да го добавя/:
Дещовиди,Люсил,di_p ,Дикси,q. petkova,nadi_mishi ,Дивиана,Джина-2бр,Грета,Атракция-2бр,Валенцето
Хайде допълвайте ме Laughing.И да кажа на новите момичета отново-заповядайте да се запознаем!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 18:45 от Валенцето

# 172
Много ми се иска да дойда, но 2 седмица съм сама с малката и се очартава поне още толкова .През деня тя е на градина но след 16:30 е плътно с мен .

# 173
Ани,защо не дойдеш с нея? Или ляга рано? Дивиана и тя ще бъде с нейното момиченце.
Валенце,и мен ме брои двама .Също не с мъжа ми Simple Smile

# 174
Тя е доста палава и не се спира на едно място, освен това много бързо се сърди и само да я закачи човек който не познава се започва едно мрънкане което много ме дразни. Та за това ще си седим в къщи.

# 175
Последно за кога и къде остана срещата. Много ми се иска да дойда да се запознаем, но още не знам дали ще успея да се организирам  Rolling Eyes

# 176
  • София
Тина,четвъртък,Кантоната.Само час не сме уговаряли.

# 177
ОК, ще пиша в сряда,ако успея да си уредя нещата да ме имате предвид   Peace

# 178
За час -  да е към 19,30, ще се съберем до 20,30 и почваме  Crazy

# 179
  • София
Аз ще дойда към 20ч. Grinning
Мериан,какво стана с Ники?Дано не е грип. Peace

Общи условия

Активация на акаунт