ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 373
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Ами аз поръчах вече, ама понеже предходните 2пъти никой не се обади и сега изобщо не попитах.
Сори.
Ама мога да ви дам код да си махнете 6те евро за доставка. )))
Ако ме почерпите на купона. ))) Wink (шегувам се). ))

# 271
  • Плевен
Вярно ако някой ще поръчва и има място в кошницата да се обажда да се включа и аз ако може.

# 272
Атракция с тоя аватар изобщо не мисли за бременните, опитвам се да влизам в темата и да чета и пиша без да поглеждам към него.

# 273
Атракция с тоя аватар изобщо не мисли за бременните, опитвам се да влизам в темата и да чета и пиша без да поглеждам към него.

Joy Айде, в четвъртък, на теб и на di_p, ще ви донеса по едно кило портокали, че после ще ме обвините и в преразход на семейния бюджет, заради излишно купуване на портокали  Mr. Green

# 274
  • Плевен
Момичета някой да помогне с някой бабешки лек за гърло,не мога да говоря направо,из нас ходя с една маска като шрьодер за да не заразя малката и пия чай но помага само временно. Sad

# 275
  • София
Ми,Краси,освен да смучеш хапчета и да пръскаш с нещо в гърлото,друго не знам.Едно време майка ми ми увиваше кърпа с ракия и така спях цяла нощ и помагаше.Обаче яко смърди. Rolling Eyes

# 276
Ако кърмиш не можеш да ползваш лекарства. На мен личния ми беше казал да си правя гаргара с равни части ябълков оцет и вода. Също така помага и чай с мед, ракия и олио.

# 277
Краси, объркай мед със сода за хляб и си мажи гърлото. Ако не можеш и ти се повдига пробвай да хапваш от тази смес.

# 278
деска!ние сме си тук да знаеш.вчера се видяхме с някои мами на площада, надявам се днес-пак!ела ако можеш и ти...

# 279
п.п.-ще ети донеса портокал... Joy

# 280
  • Плевен
Краси, пръскай с Тантум верде. Пръскала съм си гърлото като бременна и много ми помогна.

# 281
деска!ние сме си тук да знаеш.вчера се видяхме с някои мами на площада, надявам се днес-пак!ела ако можеш и ти...

Не мога да се свържа с теб по телефоните. Към колко и къде да ви търся? Обади ми се.

# 282
  • Плевен
Видяхте ли темата за многодетна  майка, която е катастрофирала край Долни Богоров (даваха репортаж по новините). Оказва се, че  е писала тук във форума. Голяма трагедия.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261974.0
http://janetzaharieva.com/

# 283
Ужас   Flowers Rose

# 284
Такаааа...мили дами, направих резервация за утре в 20.00ч. за 18 човека.
На вторият етаж ми казаха, че ще бъдем.
Който отиде пръв, на мое име е  - пак да се представя - Маргарита Дикова  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт